10 van de goedkoopste rode loperlooks aller tijden

Inhoudsopgave:

10 van de goedkoopste rode loperlooks aller tijden
10 van de goedkoopste rode loperlooks aller tijden
Anonim

Onlangs deden het Met Gala en de Emmys, net als alle spraakmakende evenementen en prijsuitreikingen, het internet bruisen van opwinding over wie wat droeg en wie er het meest glamoureus uitzag in hun extravagante kleding en sieraden. Als je dacht dat die rode loper-looks een fortuin kosten… nou, je hebt grotendeels gelijk. Maar niet allemaal! Met de opkomst van duurzame mode en tweedehands kleding, hebben een handvol celebs de norm uitgedaagd om duizenden uit te geven voor een look die ze maar één nacht zullen rocken. Wat meer is, ze delen zelfs openhartig dat ze inderdaad winkelen in vintage winkels en tweedehandswinkels vanwege hun totaal ingehouden uiterlijk.

De economische en ecologische implicaties van de fast fashion-industrie zijn de afgelopen jaren aan het licht gekomen, dus de berichten van beroemdheden aan fans over de voordelen van tweedehands kopen is een stap in de goede richting. Je zult versteld staan van de meest betaalbare rode loper-looks die deze 10 celebs rockten. In dit geval zijn sterren echt net als wij!

10 Ashley Madekwe

Actrice Ashley Madekwe, vooral bekend van haar rol in Secret Diary of a Call Girl, droeg een Uniqlo-t-shirt naar een première, een shirt dat waarschijnlijk voor de meesten van ons binnen handbereik is. Het totaal? $ 15. Deze actrice bewijst dat er geweldig uitzien kan met een beperkt budget.

9 Drew Barrymore

Ondanks dat ze een filmster werd voordat ze kon lezen, is Drew Barrymore nuchter en ongedwongen, en deelt ze notoir stukjes van haar echte leven om met fans om te gaan. Ze staat bekend om het jagen op een deal in haar vrije tijd, en houdt van kringloop- en vintagewinkels. Ze kocht een vintage jurk in een kringloopwinkel in Austin voor slechts $ 25 en had er geen moeite mee om hem in 2010 te laten schommelen als een rode loper.

8 Eva Mendes

Eva Mendes deelde in een interview dat ze, toen ze haar allereerste filmpremière bijwoonde, nog steeds blut was en geen budget had voor de prachtige looks zoals degene die haar filmstercollega's zouden rocken. Wat deed ze in plaats daarvan? Ze ging naar Goodwill en pakte een jurk die maar liefst $ 6 kostte. Onnodig te zeggen dat ze er geweldig uitzag!

7 Winona Ryder

Actrice Winona Ryder deelt trots de anekdote over het dragen van een jurk van $ 10 op een rode loper, een jurk die ze uit de kringloopwinkel heeft gehaald. Ze zegt dat ze talloze keren jurken van tweedehandswinkels heeft gedragen voor de Oscars en zelfs jurken van een aantal jaren daarvoor heeft herhaald. We houden van haar openhartigheid door te vertellen dat ze niet bang is om een deal te sluiten of een favoriete outfit te herhalen!

6 Kerry Washington

Kerry Washington weet dat je geen klein fortuin hoeft op te geven voor een affaire van één nacht. De Scandal-ster deed een J. Crew-coltrui op tijdens een Sundance-première. Het prijskaartje van de Fair Isle-coltrui lijkt tegenwoordig rond de $ 50 te liggen, wat voor velen van ons nog steeds een flink bedrag is - maar een druppel op een gloeiende plaat vergeleken met de kosten van andere, meer extravagante rode loper-outfits.

5 Anne Hathaway

Anne Hathaway heeft de voordelen van tweedehands winkelen aangeprezen en heeft zeker de wandeling gelopen. We weten dat ze een jurk van $ 15 droeg tijdens een tournee ter promotie van haar film Colossal en dat ze zich ertoe verbonden heeft om tijdens de promotietour van de film alleen tweedehands kleding te dragen, daarbij verwijzend naar de grote hoeveelheden kleding die Amerikanen elk jaar weggooien en de milieuschade die de fast fashion-industrie heeft veroorzaakt veroorzaakt.

4 Lorde

Muzieksensatie Lorde gutst over haar liefde voor zuinigheid en het dragen van vintage mode. Ze vindt het heerlijk om een St. John-pak te rocken dat een vondst in een kringloopwinkel was en zegt dat het haar favoriete item is. Ze betaalde minder dan $ 50 voor het vintage-stijlpak, hoewel ze verduidelijkt dat dit het bovenste deel van haar budget is, en zegt dat $ 50 "meer is dan [ze graag] uitgeeft in een kringloopwinkel." Toch zegt ze: "Het is mijn beste vondst tot nu toe."

3 Kate Middleton

Hoewel de hertogin van Cambridge zeker niet alleen betaalbare looks rockt, weten we dat ze niet bang is om te mixen en matchen tussen prachtige, extravagante kledingstukken en meer casual, betaalbare stijlen. Het resultaat is een moeiteloze en verbluffende look. Ze heeft meer dan eens verteld dat ze een grote fan is van Zara, een lijn met veel betaalbare opties, en het is bekend dat ze een Zara-ketting rockt of elk rond de $ 30 kleedt - zelfs voor evenementen zoals de bruiloft van haar zus Pippa!

2 Selena Gomez

Selena Gomez verandert het script op de rode lopermode. Ze droeg een mini-jurk van Forever 21 op een rode loper uit 2013 die ongeveer $ 22 kostte. De getextureerde zilveren stof maakte het kledingstuk een perfecte keuze voor het glamoureuze evenement, waarna fans stroomden naar de winkel om er een van hun eigen te bemachtigen.

1 Zendaya

Zendaya ziet er natuurlijk prachtig uit, wat ze ook draagt, dus waarom zou je niet veel minder geld uitgeven en dan wat meer kleingeld in je zak steken? Haar 2017 Kids' Choice Awards-jurk was $ 40 en kwam van haar eigen modelijn, Daya, die prachtige kleding verkoopt tegen betaalbare prijzen.

Aanbevolen: