Dit zijn de meest stijlvolle rode loperlooks van Henry Cavill

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest stijlvolle rode loperlooks van Henry Cavill
Dit zijn de meest stijlvolle rode loperlooks van Henry Cavill
Anonim

Amerikaanse acteur Henry Cavill is onmiskenbaar een van de beste acteurs om de iconische rol Superman te vertolken. Hij heeft de perfecte uitstraling, gespierdheid, bouw en houding van de superheld. Hij speelde inderdaad uitstekend het personage waar iedereen van houdt, want hij kreeg een geweldige kans om iedereen te bewijzen dat hij de perfecte keuze is voor de rol. Het eindeloze medeleven en heldendom van Superman werd perfect gepersonifieerd door Cavill.

In een interview met Cavill verklaarde hij dat hij gelooft dat Superman het ware symbool van hoop en lichtbaken in de mensheid is, en daarom wilde hij de rol ook vertolken. Afgezien van de symboliek van Superman, belichaamt Cavill perfect de man van staal, aangezien hij iedereen heeft laten zien dat hij er keurig en pittig uit kan zien tijdens talloze rode-loperevenementen. Bekijk zijn beste momenten op de rode loper door de jaren heen.

10 Justice League-première

Henry Cavill ziet er goed uit bij de première van Justice League in 2017. De film behoort tot de langverwachte DC Comics die destijds in de bioscopen te zien waren en de cast stelde niet teleur met hun keurige rode loper-looks. Aangezien de film een film met een groot budget is, moet de cast ook wat moeite doen om zich ook op de première te gedragen. Cavill droeg een driedelig pak en zijn stijlkeuze past perfect bij hem.

9 GQ Duitsland

De man van staal ziet er prachtig uit in de marineblauwe smoking die hij droeg tijdens de première van GQ Germany in 2018. Hoewel hij niet het Superman-kostuum droeg dat supercool zou zijn geweest, is Henry Cavill absoluut een winnaar in zijn smoking ziet er goed uit.

8 Filmfestival van Venetië

De man van staal ziet er netjes en fantastisch uit op de rode loper terwijl hij poseerde voor camera's op de rode loper van het filmfestival van Venetië in 2018. Hij werd gezien in een prachtig zwart pak met een zwarte stropdas in de Jaeger-LeCoultre Galadiner.

7 Première Suicide Squad

Henry Cavill verscheen op de rode loper van de première van Suicide Squad om wat liefde en steun te tonen aan zijn mede-DC-acteurs. De Superman-acteur zag er geweldig uit in zijn donkerblauwe pak gecombineerd met een gouden stropdas die perfect zijn klasse uitstra alt.

6 The Witcher Premiere

Henry Cavill verscheen op de première van de fictieve fantasieserie The Witcher met twee van zijn hoofdrolspelers. Hij zag er netjes en verzorgd uit toen hij opdook met zijn brunette hard achterover gekamd in een schone stijl. Terwijl hij poseerde met zijn costar op de rode loper van de serie in Londen, ziet hij eruit als een hunk die speelt als Ger alt van Rivia in de serie.

5 Academy Awards 2016

De man van staal liet opnieuw zien hoe slank hij kan zijn op de rode loper van de Academy Awards in 2016. Hij droeg een zwart pak met witte lange mouwen aan de binnenkant en combineerde het met een stropdas. De Superman-acteur droeg een pak gemaakt door Dunhill.

4 Vanity Fair Oscar-feest

De acteur van Enola Holmes ziet er strak en keurig uit in een prachtig zwart pak toen hij aankwam en poseerde voor een paar foto's op het Vanity Fair Oscar-feest in het Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills. Hij arriveerde op het evenement en sloeg armen met zijn mooie lieftallige partner Tara King. Zijn vriendin, die dertien jaar jonger is, kwam aan in een prachtige feloranje jurk die bij haar lieve glimlach paste.

3 BAFTA Rode Loper

Sinds hij bekendheid kreeg, bestormt de Superman-acteur de rode loper, niet alleen met zijn mooie gezicht, maar ook met zijn gestroomlijnde modestijl. Hij droeg een fris zwart paar pakken gecombineerd met een stropdas op de rode loper van de BAFTA's in 2013. Hij arriveerde met zijn mooie vriendin destijds Gina Carano, die ook een zwarte prachtige jurk droeg die bij de outfit van Cavill paste.

2 Man Of Steel Wereldpremière

Henry Cavill bewees dat hij inderdaad de beste acteur is om de rol van Superman te spelen tijdens de wereldpremière van Man Of Steel, terwijl hij de wereld verbluft met zijn visuals tijdens de rode loper. Hij toonde zijn onstuimige pittoreske gezicht op de rode loper van Superman in New York. Hij werd gezien terwijl hij poseerde met zijn mooie hoofdrolspeelster in de film die Amy Adams speelt als Lois Lane in de hervertelling van het Superman-verhaal. Haar hoofdrolspeelster zag er elegant en charmant uit op de rode loper met een strapless jurk.

1 BAFTA-galadiner

Henry Cavill ziet er pittig en oogverblindend uit in een zwart pak dat hij droeg tijdens het BAFTA-galadiner in 2015. Hij poseerde met de al even knappe Engelse heer Tom Hiddleston. De acteur die van stropdassen lijkt te houden, wordt gezien terwijl hij zijn klassieke zwarte stropdas opnieuw combineert met een stropdas. Dit is niet de eerste keer dat hij werd gezien met een stropdas die toch bij hem past.

Aanbevolen: