De echte reden waarom Halle Berry nog steeds een therapeut ziet

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Halle Berry nog steeds een therapeut ziet
De echte reden waarom Halle Berry nog steeds een therapeut ziet
Anonim

Het is veilig om te zeggen dat Halle Berry een momentje heeft. Meest recent speelde ze in het Netflix-drama Bruised, een film die de Oscar-winnares zelf regisseerde.

Het is ook duidelijk dat Berry haar rol zal hernemen in de aankomende John Wick 4-film. Dat betekent dat fans de actrice misschien meer schermtijd kunnen zien delen met franchisester Keanu Reeves.

Inderdaad, Berry blijft een van de meest succesvolle sterren in Hollywood. Maar fans realiseren zich misschien niet dat Berry nog steeds veel te verwerken heeft in haar persoonlijke leven.

Ze heeft zelfs onlangs toegegeven dat ze tot op de dag van vandaag nog steeds een therapeut ziet.

Halle Berry is open geweest over het zoeken naar therapie in het verleden

Therapie is echt niets nieuws voor Berry. De actrice gaat tenslotte al naar therapie sinds ze zich kan herinneren.

"Ik heb therapie gedaan wanneer dat nodig was sinds ik waarschijnlijk tien jaar oud was", onthulde ze ooit tijdens een interview met Metro. In het verleden had Berry's moeder het gevoel dat ze thuis problemen had. En het bleek dat de jonge ster veel te verwerken had.

“Mijn vader was een alcoholist en een zeer gewelddadige, en mijn moeder wist hoe waardevol het is om mij de uitlaatklep te bieden van een onbevooroordeeld persoon om mee te praten, dus ik heb dat mijn hele leven gedaan als de tijden stressvol worden’, onthulde Berry. "Het helpt me echt om met dingen om te gaan."

Toch had de actrice af en toe nog steeds moeite. Het was tenslotte allemaal te veel voor iemand die zo jong was. "Ik doe heel hard mijn best om mijn problemen niet op anderen af te reageren en om dat te doen, heb ik de neiging om de slechte dingen te maskeren of er intern mee om te gaan", zei ze. “Weet je, hou mijn kin omhoog, trek een dapper gezicht en ga gewoon door.”

Later onthulde Berry dat ze depressieve en mentale problemen had na haar breuk met ex-man David Justice. Op dat moment gaf de actrice toe dat ze op haar 'laagste dieptepunt' zat, zozeer zelfs dat ze zelfs maar aan zelfbeschadiging overwoog.

"Ik nam mijn honden mee, ging naar de garage en ging in de auto zitten", onthulde Berry ooit in een interview, volgens Grazia. "Twee of drie uur lang huilde ik en ik huilde. Ik dacht: ik kan het niet aan. Ik denk dat dat de zwakste is die ik ooit in mijn leven ben geweest. Dat is wat het uiteenvallen van mijn huwelijk met me deed.”

Nogmaals, het was therapie waarvan Berry geloofde dat ze haar had gered. “Mensen associëren therapie nog steeds met gek zijn. Maar ik denk dat je gek bent als je niet overweegt om zelf hulp te zoeken - om de tools te leren om met de problemen in je leven om te gaan, 'legde de actrice uit.

“Zodra mensen zien wat het is en wat het niet is, racen ze om terug te gaan. Zij krijgen het voordeel. Maar het is moeilijk om mensen naar de eerste sessie te krijgen vanwege angst.”

Dit is waarom Halle Berry vandaag nog steeds een therapeut ziet

In de afgelopen jaren is het zeker beter geworden voor Berry. Naast haar bloeiende carrière is ze moeder geworden van twee kinderen – dochter Nahla met Gabriel Aubry en zoon Maceo met ex Oliver Martinez.

Na veel gepubliceerde voogdijgevechten kreeg Berry de gezamenlijke voogdij over haar kinderen met haar beide exen (hoewel ze wel een waanzinnig bedrag aan kinderbijslag beta alt). En het is precies deze gemengde familiedynamiek die de actrice ervan overtuigde dat ze zelfs nu nog iemand nodig heeft om mee te praten.

"Ik heb twee verschillende baby-papa's en ik zie [mijn kinderen] de helft van de tijd", gaf Berry toe tijdens een recent interview met Women's He alth. "Dat is veel om te beheren."

Vandaar dat de actrice van mening was dat de beste manier om met haar situatie om te gaan, was om weer in therapie te gaan. "Dus ik moet soms met mensen praten om me te helpen erachter te komen:" Hoe neem ik de beste beslissingen voor mijn kinderen? Hoe kan ik ze helpen omgaan met dit leven dat wij, mijn vaders en ik, ze hebben gegeven? Ik voel me vaak schuldig. Je denkt: 'God, ik had beter moeten doen'", legde ze verder uit.

“Maar tegelijkertijd word ik eraan herinnerd dat we altijd eerst voor onszelf moeten zorgen, omdat ik geen goede moeder voor mijn kinderen kan zijn als ik niet fundamenteel gelukkig ben en me niet goed voel over mezelf.”

Berry onthulde ook dat het regisseren en de hoofdrol in Bruised goed was geweest voor haar ziel, aangezien de hele ervaring "volledig empowerment" was.

"Ik ben op mijn best als ik hard moet werken en als ik voor uitdagingen sta", merkte de actrice op. “Om de leeftijd te hebben die ik ben en mijn lichaam tot het uiterste te drijven, herinnerde me eraan dat leeftijd slechts een getal is. We kunnen bepalen hoe we onszelf definiëren, en ik ben nog nooit zo gezond geweest en heb me sterker gevoeld.”

Aanbevolen: