Woont Olivia Rodrigo nog steeds bij haar ouders? Zo ziet haar thuisleven eruit

Inhoudsopgave:

Woont Olivia Rodrigo nog steeds bij haar ouders? Zo ziet haar thuisleven eruit
Woont Olivia Rodrigo nog steeds bij haar ouders? Zo ziet haar thuisleven eruit
Anonim

Olivia Rodrigo werd eerder dit jaar een van de grootste popsterren ter wereld met de release van haar nummer één single " drivers license." Ze heeft nu een gerapporteerd vermogen van $ 4 miljoen en een ontluikende carrière als actrice en muzikant.

Met al die prestaties is het gemakkelijk om te vergeten dat Rodrigo nog maar een tiener is. Afgelopen februari werd ze 18 en in juni studeerde ze af van de middelbare school. Als ze geen beroemdheid was, zou ze nu waarschijnlijk aan het inpakken zijn en naar de universiteit gaan. Daarom is het redelijk om je af te vragen of Olivia Rodrigo nog steeds bij haar ouders woont. Dit is wat we weten over het gezinsleven van de jonge Disney-ster.

8 Waar woont Olivia Rodrigo?

Olivia Rodrigo groeide op in Temecula, een stad in Californië die deel uitmaakt van de Greater Los Angeles Area. Tegenwoordig woont ze nog steeds in LA, hoewel ze een deel van het jaar in S alt Lake City, Utah moet doorbrengen, waar haar tv-programma High School Musical: The Musical: The Series wordt opgenomen.

7 Zelfs Olivia Rodrigo weet niet zeker of ze nog bij haar ouders woont

In een recente aflevering van de GQ YouTube-serie "Actually Me" onthulde Rodrigo dat ze onlangs haar eerste appartement heeft gekregen, maar dat ze nog steeds veel tijd doorbrengt met haar ouders. "Technisch gezien woon ik niet bij mijn ouders," zei Rodrigo, "Ik heb een maand of twee geleden mijn eerste grote meisjesappartement gekregen… Maar mijn ouders komen de hele tijd bij mij en ik zou de hele tijd bij hen blijven. tijd, dus ik weet niet of ik technisch alleen woon, maar ik zeg van wel." Zoals je kunt zien, weet zelfs Rodrigo niet helemaal zeker of ze nog bij haar ouders woont. Hoewel ze haar eigen huis heeft, brengt ze nog steeds een groot deel van haar tijd door met haar vader en moeder.

6 Wie zijn de ouders van Olivia Rodrigo?

Olivia Rodrigo werd geboren op 20 februari 2003 als zoon van Ronald en Sophia Rodrigo. Haar vader, Ronald, is Filipijns-Amerikaans, terwijl haar moeder Sophia familie heeft uit Ierland en Duitsland. Ronald werkt als therapeut en Sophia is lerares.

5 Ze heeft een geweldige relatie met haar beide ouders

Toen ze eerder dit jaar met The Guardian sprak, noemde Olivia Rodrigo haar ouders haar 'BFF's' en zei dat haar ouders trots op haar waren en trots op haar zouden zijn, wat ze ook deed. Ze waardeert ook duidelijk haar ouders en de vele lessen die ze haar hebben geleerd. In een video van Disney Channel uit 2017 zei Rodrigo: "Mijn ouders, ze hebben me geleerd aardig en respectvol te zijn en altijd het juiste te doen."

4 Heeft Olivia Rodrigo broers of zussen?

Olivia Rodrigo is enig kind, wat verklaart waarom haar ouders zo vaak bij haar kunnen komen logeren in haar nieuwe appartement – ze hebben geen andere kinderen thuis om voor te zorgen. Toen ze opgroeide, bestond Rodrigo's huishouden alleen uit haar en haar ouders. Ze heeft echter besproken dat ze een hechte band heeft met een aantal van haar uitgebreide familie, zoals haar overgrootvader, die haar leerde koken, en haar overgrootmoeder, die ze als haar penvriend beschouwt.

3 Rodrigo's ouders gaven haar thuisonderwijs

Het is niet duidelijk hoeveel jaar Olivia Rodrigo thuisonderwijs heeft gegeven, maar in een interview met Glamour vorig jaar noemde ze zichzelf 'een thuisschoolkind'. Ze ging verder met te zeggen: "Ik heb nooit een normale middelbare schoolervaring gehad. Ik heb altijd thuisonderwijs gekregen omdat ik heb gewerkt." Het is dus niet helemaal duidelijk of Rodrigo alleen maar bedoelt dat ze de hele middelbare school of haar hele leven thuisonderwijs heeft gehad. Hoe dan ook, het betekent dat ze opgroeide en veel meer tijd met haar ouders doorbracht dan de meeste tieners.

2 Zijn de ouders van Olivia Rodrigo betrokken bij haar muziekcarrière?

Rodrigo vertelde The Guardian dat hoewel haar ouders haar nooit onder druk hebben gezet, ze zich wel "gepusht" voelde om audities bij te wonen. Ze heeft ook gezegd dat haar ouders haar op jonge leeftijd dwongen om pianolessen te nemen, iets waar ze nu enorm dankbaar voor is. "Piano spelen is nu een van mijn favoriete dingen om te doen, dus [ik ben] dankbaar dat mijn ouders me daartoe hebben gedwongen", zei Rodrigo in een interview met MTV UK. Sinds ze een jonge Olivia dwong om piano te spelen toen ze negen was, zijn haar ouders betrokken bij haar muziek gebleven. Rodrigo zegt dat haar moeder de eerste is voor wie ze al haar liedjes speelt en ze gebruikte zelfs geluiden uit de auto van haar eigen moeder om haar hit 'driver's license' op te nemen.

1 Wat doet haar familie graag samen?

Toen Olivia Rodrigo's familie haar niet leerde, haar niet dwong om piano te oefenen of haar dwong om audities bij te wonen, leek het alsof ze veel quality time samen doorbrachten. Een verhaal dat Rodrigo heeft verteld, is dat haar familie haar leerde koken toen ze opgroeide. Ze leerde Filipijns eten maken, zoals loempia's, die ze beschrijft als 'een beetje zoals Filippijnse loempia's' en 'echt lekker'.

Aanbevolen: