De echte reden waarom Angelina Jolie nog steeds vrijgezel is na de scheiding van Brad Pitt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Angelina Jolie nog steeds vrijgezel is na de scheiding van Brad Pitt
De echte reden waarom Angelina Jolie nog steeds vrijgezel is na de scheiding van Brad Pitt
Anonim

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn een van Hollywood's machtsparen - of dat waren ze vroeger ook. Hollywood-fans dachten dat het begin van hun relatie in 2005 voor altijd zou zijn, maar het nieuws over hun scheiding brak de harten van Brangelina-fans. Na hun scheiding geloven fans dat Brad Pitt het beter doet dan verliefde Angelina, aangezien de moeder van zes kinderen in 2022 nog steeds vrijgezel is.

Is Angelina Jolie expres single, of hoopt ze nog steeds dat Brangelina terugkomt? Heeft hun scheidingsreis alle hoop op een relatie voor haar om een andere partner te vinden weggevaagd? Dit is waarom Angeline Jolie nog steeds vrijgezel is na de scheiding met Brad Pitt…

Is Brad Pitt vrijgezel?

Brad Pitt is een fijne man die beter lijkt te worden naarmate hij ouder wordt. Echter, na zijn scheiding van Angelina Jolie, worstelde hij om weer in het datingspel te komen na hun 12-jarige relatie. Een insider vertelt Us Weekly: "Het probleem is dat hij een hekel heeft aan het proces en dat hij niet eens naar buiten kan voor een vriendelijke koffie zonder dat er over wordt geroddeld."

Ondanks zijn datingcrisis, brachten fans hem de afgelopen jaren nog steeds in verband met verschillende vrouwen, vroeger en later. Jennifer Aniston, de ex-vrouw van Brad, en Andra Day, de zingende protégé van Stevie Wonder, waren betrokken bij de geruchten, maar beiden ontkenden beschuldigingen van hun vermeende relatie met Brad Pitt, en steunden Brad Pitts claim van zijn single-status.

Recente geruchten over Brad met zijn buurman in Los Angeles, singer-songwriter Lykke Li, doken ook op op sociale media toen fans de twee bleven spotten in restaurants en privébijeenkomsten. Maar Lykke noch Brad hebben een verklaring vrijgegeven die de groeiende speculaties over hun geheime relatie bevestigt of ontkent.

Waarom is Angelina Jolie nog steeds vrijgezel?

Angelina Jolie geeft toe dat ze single is vanwege haar hoge eisen bij het zoeken naar een toekomstige partner. Met de schoonheid en kracht van Lara Croft die ze bezit, vinden fans echter nog steeds een manier om te speculeren over een mogelijke relatie tussen Angelina Jolie en de Weeknd. De openhartige foto's van de twee in een Italiaans restaurant die urenlang aan het praten waren, verspreidden zich snel terwijl beiden hun passie voor humanitaire projecten voor de verbetering van het leven van kinderen deelden, wat een vonk tussen de twee zou kunnen doen ontstaan.

Maar een insider verwierp de beschuldigingen snel door te zeggen: "Ze zijn niet aan het daten. Hij [the Weeknd] heeft genoten van het leren kennen van haar en heeft het gevoel dat ze een hechte band hebben opgebouwd". Haar breuk met Brad Pitt heeft haar en hun kinderen veel schade toegebracht, wat Angelina het meest van streek maakt.

Telkens wanneer interviewers haar vragen naar verliefde plannen, antwoordt Angelina Jolie kort dat ze nu al haar aandacht verlegt naar de zorg voor hun zes kinderen en humanitair werk doet in plaats van romantische liefde voor zichzelf te vinden.

Zijn Angelina Jolie en Brad Pitt aan het verzoenen?

De twee eindigden niet op goede voet na de openbare breuk van Brad Pitt en Angelina Jolie. Als co-ouderschap en het opnieuw opbouwen van hun vriendschap echter beter is voor hun kinderen, kunnen ze zich verzoenen. Beiden willen "vooruitgaan" met hun individuele leven in het belang van hun kinderen, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat ze het om een andere reden doen.

Na hun publieke splitsing zegt Angelina Jolie tegen The Guardian: "Ik wil gewoon dat mijn familie geneest. En ik wil dat iedereen vooruit gaat - wij allemaal, inclusief hun vader. Ik wil dat we genezen en vredig zijn. We zullen altijd een familie blijven." Na een veelbewogen echtscheidingsproces vol verklaringen van conflicten tussen de twee, geloven fans dat ze bezig zijn om langzaam een middenweg voor de kinderen te vinden.

Een reden hiervoor zou ook Shiloh's smeekbede aan haar ouders kunnen zijn om hun relatieproblemen bij te leggen en "vreedzaam verder te gaan."Als het eerste biologische kind van het voormalige echtpaar, zeggen bronnen dat ze verscheurd wordt tussen de scheiding van haar ouders, zelfs nadat het eindigde. Hoewel Angelina Jolie noch Brad Pitt willen dat de media hun kinderen betrekken bij openbare geschillen, proberen fans nog steeds verklaringen van de kinderen, maar doen dit niet. Zelfs tijdens het echtscheidingsproces probeerde Brangelina de kinderen te beschermen tegen het spreken met de media zonder hun toezicht.

Waarom klaagt Brad Pitt Angelina Jolie aan?

Brad Pitt en Angelina bezitten een Frans landgoed genaamd Château Miraval, waar ze zijn getrouwd. Na hun scheiding zou Angelina haar deel van het onroerend goed hebben verkocht zonder de toestemming van Brad Pitt, wat de Fight Club-ster van streek maakte. Deze beslissing maakte Brad van streek vanwege de sentimentele waarde en de ongeïnformeerde verkoop aan een Russische oligarch.

In de rechtszaak van Brad Pitt zegt hij dat Angelina's actie hem "onschuldige schade" heeft toegebracht. Maar Angelina reageert door te zeggen dat het verkopen van haar wijngaardaandeel een "pijnlijke beslissing was, met pijn in het hart."Pas toen fans dachten dat Brangelina eindelijk hun verbroken relatie met hun kinderen begon te herstellen, blijkt uit het nieuwe juridische conflict dat het nog steeds traag gaat.

Angelina Jolie die wordt aangeklaagd door haar ex-man geeft de Hollywood-actrice nog een reden om zich te concentreren op de genezing van haar kinderen, ondanks de vete met haar gescheiden vrouw. Zoals blijkt uit hun lopende rechtszaak, bewijst het gebrek aan communicatie van het voorheen gouden paar op de een of andere manier dat single zijn het beste zou zijn voor hun kinderen op dit moment.

Aanbevolen: