We hebben de populairste sterren van Discovery Channel gerangschikt volgens nettowaarde

Inhoudsopgave:

We hebben de populairste sterren van Discovery Channel gerangschikt volgens nettowaarde
We hebben de populairste sterren van Discovery Channel gerangschikt volgens nettowaarde
Anonim

In de afgelopen twee decennia heeft Discovery Channel een grote verschuiving gezien van zijn traditionele programmering naar meer op realiteit gebaseerde televisie. Shows zoals MythBusters bewezen dat er veel potentieel was in dit soort series in plaats van meer educatieve inhoud. Er is nu een breed scala aan reality-tv-programma's op het netwerk. Deze omvatten onder meer Deadliest Catch, Gold Rush en Alaskan Bush People.

Een van de belangrijkste effecten van deze koerswijziging is dat de nieuwe shows ervoor zorgen dat gewone mensen plotseling in de schijnwerpers worden gezet. Ze gaan van onbekende leden van het publiek naar grote tv-sterren en brengen onderweg veel geld en roem met zich mee. Maar wie is nu de meest succesvolle ster op Discovery Channel en wie is het meeste geld waard? Lees verder om erachter te komen.

20 Moonshiner Tim Smith heeft een vermogen van rond de $300.000 verzameld

Tim Smith is een castlid van Moonshiners en het is bekend dat hij uit een familie komt die hun eigen alcohol creëerde. Hij is actief in Virginia, Kentucky en Tennessee en wordt gefilmd terwijl hij zijn dagelijkse leven als dranksmokkelaar doormaakt. Zijn vermogen is relatief klein in vergelijking met andere reality-tv-sterren, met een waarde van slechts $ 300.000.

19 Star Of Moonshiners Josh Owens heeft $400, 000

Een andere Moonshiners-ster die veel geld heeft verdiend met het smokkelen van alcohol, is Josh Owens. Hij wordt geschat op ongeveer $ 400.000 en staat bekend om zijn technieken om zijn activiteiten voor de autoriteiten te verbergen, samen met zijn kenmerkende drank.

18 Alaskan Bush-man Billy Bryan Brown is ongeveer een half miljoen dollar waard

Alaskan Bush Family moet laten zien hoe een gezin in de wildernis van Alaska leeft zonder geld of moderne technologie. Dit is misschien niet helemaal waar. Critici hebben erop gewezen dat het gezinshoofd, Billy Bryan Brown, tientallen boeken heeft geschreven en eigenlijk veel geld waard is. In feite is zijn nettowaarde ongeveer $ 500, 000.

17 De rest van de familie Bush in Alaska heeft ongeveer hetzelfde geldbedrag

Het is niet alleen het hoofd van de Alaskan Bush-familie die rijk is. De rest van het gezin, inclusief zijn zonen en dochters, lijken allemaal veel geld te verdienen. Ze worden betaald om in de show te verschijnen en hebben ook hun eigen inkomen. Gecombineerd wordt aangenomen dat ze ongeveer $ 500.000 waard zijn.

16 Street Outlaws Racer Kye Kelley heeft een nettowaarde van $ 500, 000

Kye Kelley is een autocoureur die als vast lid van de cast is verschenen in de Discovery Channel-show Street Outlaws. Uit rapporten blijkt dat hij ongeveer $ 500.000 waard is, waarbij het grootste deel van dat inkomen afkomstig is van het winnen van races en een salaris voor het verschijnen op de televisieshow.

15 Cast-lid Steven Ray Tickle van Troubled Moonshiner heeft een geschatte nettowaarde van $ 500, 000

Steven Ray Tickle was zo populair op Moonshiners dat hij zelfs zijn eigen spin-offshow kreeg. Zijn nettowaarde is ongeveer $ 500.000, hoewel werd aangenomen dat het op een gegeven moment veel hoger was dan dat. Juridische problemen, waaronder meerdere arrestaties, hebben zijn vermogen om in andere seizoenen van Moonshiners en andere tv-shows te verschijnen, beperkt.

14 Justin Shearer van Street Outlaws is $ 800, 000 waard

Justin Shearer is een andere straatracer die is verschenen in Street Outlaws. Bekend als Big Chief, is hij de afgelopen jaren een populair lid van de cast geworden. Dankzij zijn tramracen en vergoedingen van de show, wordt aangenomen dat hij een nettowaarde van ten minste $ 800.000 heeft.

13 Kari Byron wordt geschat op ten minste $ 1,5 miljoen

Kari Byron is een tv-presentator die voor het eerst bekendheid kreeg door te verschijnen op MythBusters. Ze maakte deel uit van het bouwteam en verscheen naast Grant Imahara en Tory Belleci. Byron verliet de show met haar co-hosts voordat deze eindigde, maar kreeg andere rollen, waaronder een Netflix-serie. Ze heeft een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

12 MythBusters Cast Member Tory Belleci heeft een persoonlijk vermogen van $2 miljoen

Tory Belleci is een andere voormalige MythBusters-presentator die opereerde als onderdeel van het bouwteam in plaats van de belangrijkste koppeling tussen Adam Savage en Jamie Hyneman. Dankzij zijn werk aan die show, samen met zijn andere projecten, is hij naar schatting $ 2 miljoen waard.

11 MythBusters-ster en robotbouwer, Grant Imahara, is $ 2 miljoen waard

Grant Imahara is waarschijnlijk het best bekend voor het verschijnen op MythBusters en de robotgevechtserie Battlebots. Zijn verschillende televisierollen hebben van hem een relatief succesvolle presentator gemaakt in de jaren dat hij actief is geweest, en zijn vermogen is in totaal naar schatting $ 2 miljoen.

10 Visser en dodelijkste vangstster Johnathan Hillstrand's nettowaarde is $ 2,2 miljoen

Deadliest Catch is een van de populairste en langstlopende shows van Discovery Channel. Het bezit van zijn eigen boot en het runnen van een succesvolle vissersploeg betekent dat Johnathan Hillstrand veel meer geld waard is dan je zou denken. Zijn vermogen wordt geschat op 2,2 miljoen dollar.

9 Dodelijkste vangst Kapitein Sig Hansen heeft geld van $3 miljoen

Captain Sig Hansen is een van de belangrijkste castleden van Deadliest Catch, die al vele jaren in de show te zien is. Zoals met veel andere succesvolle visserskapiteins, is hij behoorlijk wat geld waard. Zijn vermogen ligt rond de $ 3 miljoen.

8 Gold Rush Miner Todd Hoffman heeft meer dan $7 miljoen

Todd Hoffman was de eerste mijnwerker met een bemanning op Gold Rush. Hoewel de dingen in het eerste seizoen misschien niet altijd volgens plan zijn verlopen, is hij erin geslaagd een vrij succesvolle mijnwerker te worden. Zijn vermogen is het afgelopen decennium gestaag toegenomen tot $ 7 miljoen.

7 MythBusters co-host Adam Savage heeft een netto waarde van $8 miljoen

Als een van de twee belangrijkste gastheren en makers van MythBusters is Adam Savage aanzienlijk meer waard dan de presentatoren van het bouwteam. Dankzij zijn werk aan de Discovery Channel-show, samen met een reeks andere projecten, heeft hij een waarde van $ 8 miljoen.

6 Fellow MythBuster Jamie Hyneman is ook $8 miljoen waard

Net als zijn mede-gastheer en maker, wordt aangenomen dat Jamie Hyneman ongeveer $ 8 miljoen waard is. Dit is grotendeels te danken aan zowel zijn salaris van zijn optreden in de show als zijn andere werk, waaronder het leveren van speciale effecten voor televisie en films.

5 Jonge mijnwerker en Gold Rush-ster Parker Schnabel is naar schatting $ 8 miljoen waard

Parker Schnabel werd een vaste waarde in het tweede seizoen van Gold Rush, nadat hij in het eerste seizoen samen met zijn grootvader korte tijd optrad. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij bewezen een succesvolle goudzoeker te zijn. Dankzij zijn inspanningen wordt aangenomen dat hij ongeveer $ 8 miljoen waard is.

4 Gold Rush-ster Tony Beets is $ 15 miljoen waard

Van alle goudzoekers die in de populaire televisieserie Gold Rush te zien zijn, is Tony Beets gemakkelijk de meest succesvolle en welvarende. In de loop van zijn leven heeft hij een persoonlijk vermogen van zo'n $15 miljoen opgebouwd. Een figuur die nog indrukwekkender is, aangezien hij pas in latere seizoenen van de show is verschenen.

3 Man vs. Wild Survival Expert Bear Grylls heeft een vermogen van ongeveer $ 20 miljoen

Bear Grylls is een van de prominente survivalexperts op televisie. Hij werd voor het eerst beroemd nadat hij in de show Man vs. Wild was verschenen, maar sindsdien heeft hij verschillende soortgelijke shows over de hele wereld gepresenteerd. Dankzij zijn televisiewerk, naast schrijven en andere projecten, heeft hij een nettowaarde van $ 20 miljoen.

2 Mike Rowe, verteller en producer van vuile banen, heeft een nettowaarde van $35 miljoen

Mike Rowe is een televisiepersoonlijkheid en verteller. Kijkers zullen hem kennen van de voice-overs voor Discovery Channel-shows zoals MythBusters en Dirty Jobs. Zijn lange carrière op tv heeft hem in staat gesteld een vermogen van ongeveer $ 35 miljoen op te bouwen.

1 undercover miljardair Glenn Stearns is eigenlijk maar $500 miljoen waard

Undercover Billionaire ziet Glenn Stearns proberen een succesvol bedrijf op te bouwen vanaf slechts $ 100. Ondanks de naam van de show is de zakenman eigenlijk geen miljardair. In feite wordt zijn nettowaarde geschat op slechts de helft daarvan, namelijk $ 500 miljoen.

Aanbevolen: