‘The Morning Show’: Jennifer Aniston deelt emotionele eerbetuiging na de finale van seizoen twee

Inhoudsopgave:

‘The Morning Show’: Jennifer Aniston deelt emotionele eerbetuiging na de finale van seizoen twee
‘The Morning Show’: Jennifer Aniston deelt emotionele eerbetuiging na de finale van seizoen twee
Anonim

Jennifer Aniston heeft een prachtig eerbetoon geplaatst aan haar mede-sterren en crew van 'The Morning Show' na de finale van seizoen twee.

Streaming op Apple TV+, de serie bevat de 'Friends'-ster en Reese Witherspoon als twee journalisten voor een ontbijtnieuwsprogramma dat verwoest is door een seksueel wangedragschandaal.

Jennifer Aniston deelt foto's van achter de schermen van seizoen twee van 'The Morning Show'

Aniston ging naar Instagram om haar 'The Morning Show'-familie te bedanken voor het bereiken van de finish met haar.

"Voor nu afscheid van mijn @themorningshow-familie. We hebben het gehaald. We zijn naar de finish gekropen… en ik zou niet trotser kunnen zijn op elk van deze buitengewone acteurs, een crew waar je alleen maar van kunt dromen, en regisseurs die mijn hand vasthield op een nogal wilde reis van emoties [een reeks emoji's] … om het zachtjes uit te drukken, "schreef Aniston.

"Bedankt jongens dat jullie deel hebben uitgemaakt van de rit. Dat is een wrap, baby," voegde ze eraan toe.

De actrice deelde twee foto's van haar knuffelen van twee co-sterren Desean K Terry, die Daniel speelt in de serie, en Nestor Carbonell, die Yanko Flores portretteert.

Natuurlijk was ze niet vergeten een foto te plaatsen met haar co-anker Bradley Jackson, gespeeld door Witherspoon. Aniston heeft eindelijk twee foto's toegevoegd van haar zittend op de vloer, zichtbaar emotioneel tijdens de showverpakking.

Beroemde vrienden van Aniston zijn dol op 'The Morning Show'

Medeberoemdheden reageerden op de emotionele post en deelden hun liefde voor 'The Morning Show'.

"Icoonlegende ster", merkte comedian Whitney Cummings op.

"Nee, het eindigt niet!!!! [geshockeerde en verdrietige emoji's] Maar serieus, bedankt voor dit geweldige entertainment", schreef het Deense supermodel Helena Christensen.

Mariah Carey reageerde met een reeks klappende handen-emoji's en rode hart-emoji's.

'The Late, Late Show'-producer Ben Winston - de man achter de emotionele HBO Max-special 'Friends: The Reunion' - deelde ook zijn mening over het seizoen.

"Ik was helemaal weg van dit seizoen. Zoveel ongelooflijke thema's, personages, scènes!!! Elke scène is goed genoeg om een aflevering te beëindigen. Elke aflevering is goed genoeg om een serie te beëindigen. Proficiat aan jou en het geniale team achter The Ochtendshow. Meer alsjeblieft, "schreef hij.

Aniston had eerder Winston gecrediteerd voor het samenbrengen van alle originele zes 'Friends'-castleden voor de special, die in mei van dit jaar werd uitgezonden.

Hij is als een creatieve eenhoorn. Het werk dat hij in het veld gestoken heeft, en hoe hij ons allemaal zo enthousiast en geïnspireerd heeft om ja te zeggen, liet ons zien dat hij Friends beter kent dan wij allemaal samen', zei Aniston over Winston.

Aanbevolen: