Brunetteney' is terug nadat Britney Spears een donkere haarfoto deelt

Inhoudsopgave:

Brunetteney' is terug nadat Britney Spears een donkere haarfoto deelt
Brunetteney' is terug nadat Britney Spears een donkere haarfoto deelt
Anonim

Britney Spears'-fans moesten een dubbele take doen nadat de zanger een Instagram-foto had gepost die schijnbaar op een haartransformatie leek te duiden.

De popprinses ging naar haar Instagram om te vertellen over haar band met paarden, inclusief een foto van haar aaiende paard. Wat de aandacht van de fans van Spears trok, was echter haar haar: de artiest ruilde haar kenmerkende blonde lokken in voor een donkerdere tint en keerde terug naar haar natuurlijke kleur.

Britney Spears verandert in Brunetteney, maar het is een oude foto

Spears gutste over haar relatie met paarden en introduceerde haar bijna 38 miljoen volgers bij een mooie genaamd Tango.

"Oh golly … met alle moeite ging ik naar de schuur en vond hem, " vertelde Spears.

Wat betreft haar haar -- gestyled in een behoorlijk passende paardenstaart -- ze verduidelijkte dat ze niet alleen weer donker is geworden, maar dat deze specifieke foto een paar maanden geleden is genomen.

"Dit was toen mijn haar in juni bruin was", voegde Spears eraan toe.

The Oeps… Ik heb het weer gedaan! zangeres legde toen uit waarom ze van paarden houdt.

"[W]hat is zo magisch, lieve mensen, hij kent mijn naam niet eens !!!! Ik ben een onbekende voor hem !!!! Taal is een beetje anders met een paard, " Spears schreef.

"Ik heb niet echt woorden met hem nodig en door gewoon naar nachtbezoeken te gaan, begon ik mijn ogen een beetje beter te begrijpen … te veel mensen hebben de mijne gezien … te veel mensen hebben de mijne bang gemaakt," vervolgde ze, zeggen dat "de ogen een venster naar de ziel zijn".

"Als ik het gevoel heb dat iemand naar mijn gezicht heeft gestaard en ik te lang heb gehuild… ga ik naar hem toe. Het is niet het gezicht van een persoon… het is een andere taal… een taal waar ik de voorkeur aan geef," zei ze uiteindelijk.

Britney Spears heeft haar brunette-momenten gehad

Ondanks dat fans Britney vooral kennen als blondine, is haar natuurlijke haarkleur bruin.

In 2013 en 2014 ging ze een tijdje terug naar een lichtbruine tint voordat ze haar gouden manen weer aantrok.

In september 2019 zei ze dat ze werd geïnspireerd door haar zus Jamie Lynn - die zich klaarmaakte voor haar rol in de Netflix-serie 'Sweet Magnolias' - om nog een brunette-moment te hebben.

"Dezelfde gezichten, dezelfde jurk, nieuw haar !!!!! Ja, mijn zus heeft me geïnspireerd om donker te worden !!!!!!!" Spears schreef destijds, met haar vriend Sam Asghari die zo ondersteunend was als maar kan: "Mooi blond of zwart", merkte hij op.

Aanbevolen: