Snowdrop'-actrice Kim Mi-soo overlijdt op 29

Inhoudsopgave:

Snowdrop'-actrice Kim Mi-soo overlijdt op 29
Snowdrop'-actrice Kim Mi-soo overlijdt op 29
Anonim

De Koreaanse actrice Kim Mi-soo, die een bijrol had in de recente serie Snowdrop, is op 29-jarige leeftijd overleden. Geboren op 16 maart 1992, verscheen ze in kleinere rollen in de Koreaanse film en tv.

"Kim verliet ons plotseling op 5 januari", kondigde haar bureau Landscape woensdag in een verklaring aan. “De nabestaanden zijn diep in hun verdriet om het plotselinge verdriet. Gelieve geen valse geruchten of speculaties te melden, zodat de familie in vrede kan rouwen.” De verklaring, die uit het Koreaans was vertaald, gaf geen doodsoorzaak aan.

“Volgens de wensen van haar familie zal de begrafenis in stilte in besloten kring plaatsvinden. Wens dat Kim Mi Soo in vrede rust, en nogmaals, we bieden onze diepste condoleances aan de overledene aan. Haar uitvaartdienst zal worden gehouden in Taeneung Sungsim Funeral Home.

Sneeuwklokje bijrolactrice overleden

Lokale media crediteert Kim met het verschijnen in twee films uit 2019 Memories en Kyungmi's World, en JTBC's dramaseries Human Luwak en Hi Bye, Mama! van tvN en Into the Ring op KBS. De actrice verschijnt ook in populaire shows zoals Netflix's The School Nurse Files en het romantische drama Yumi's Cells.

Kim Mi Soo speelde de rol van activist Yeo Jung Min in Snowdrop. Haar personage is een van de slaapgenoten van Eun Young Ro (gespeeld door BLACKPINK's Jisoo). Hoewel de serie nog steeds wordt uitgezonden en in sommige regio's op Disney+ verschijnt, zijn de opnames van de show beëindigd.

Sneeuwklokje is een populair romantisch melodrama in de Koreaanse taal, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de pro-democratische beweging van 1987. De serie heeft tot controverse geleid over de historische nauwkeurigheid, de soundtrack en de afbeelding van Noord-Koreanen.

De show had naar verluidt zijn sponsors verloren nadat een petitie aan de president van Zuid-Korea was gestart, naar verluidt meer dan 300.000 handtekeningen verzameld. De controverse had aanvankelijk een negatieve impact op zowel de aandelen van J Contentree als Blackpink-bureau YG Entertainment.

Fans rouwen om overleden actrice Kim Mi-soo

Fans hebben condoleances op sociale media geplaatst nadat ze hoorden over de vroegtijdige dood van de zanger. Door foto's van de ster naast berichten van liefde te plaatsen, zullen fans de aanstaande actrice en haar rol als vierdejaars student Geschiedenis en Young-ro's kamergenoot missen.

Sneeuwklokje is snel populair geworden, ondanks dat het pas voor het eerst werd uitgezonden in december 2021. Het is gebaseerd op de memoires van een man die ontsnapte uit een politiek gevangenkamp in Noord-Korea.

Aanbevolen: