Deze beroemdheden zouden willen dat hun tattoo-inkt zou verdwijnen

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden zouden willen dat hun tattoo-inkt zou verdwijnen
Deze beroemdheden zouden willen dat hun tattoo-inkt zou verdwijnen
Anonim

Beroemdheden die in de schijnwerpers staan, krijgen bericht over zowat alles wat ze doen. Dit geldt met name voor de meest populaire namen in de krantenkoppen op een bepaald moment. Tegenwoordig kun je nauwelijks een paar momenten voorbijgaan zonder dat er iets opduikt over Megan Fox of Kourtney Kardashian.

Beroemd zijn betekent dat veel dingen worden versterkt, zelfs dingen die niet erg vleiend zijn. Dit geldt met name voor tatoeages, aangezien sommige beroemdheden slechte hebben gekregen die de aandacht van de media hebben getrokken.

Laten we eens kijken naar enkele grote namen die betreurenswaardige tatoeages hebben gehad.

8 Ariana Grande had veel controverse met haar 7-ringen-tatoeage

Arian grande tatoeage
Arian grande tatoeage

Als het gaat om rampzalige tatoeages van beroemdheden, is dit een recente die de krantenkoppen haalde om de verkeerde redenen. Ariana Grande liet een tatoeage zetten voor haar "7 Rings"-plaat, maar het probleem was dat het verkeerd gespeld was. Volgens Exclaim stond op haar tatoeage 'Japanse BBQ-vinger'. Dit was een kolossale fout en de zangeres was overal op de sociale media vanwege haar tattoo-blunder.

7 Adam Levine's houdt niet van zijn door Russische gevangenis geïnspireerde tattoo

Adam Levine-tatoeage
Adam Levine-tatoeage

Wat kan er in hemelsnaam misgaan met het nemen van een tatoeage die is geïnspireerd op een Russische gevangenistatoeage? Nou, Adam Levine leerde het op de harde manier toen hij enige tijd geleden zijn betreurenswaardige tatoeage kreeg. Levine kreeg spijt van de tatoeage en nadat hij had geprobeerd hem met verse inkt te omringen, zou hij zeggen dat hij eruitzag als 'bloemkool met een zon in het midden. Ouch.

6 Angelina Jolie liet de naam van haar ex verwijderen

Angelina Jolie-tatoeage
Angelina Jolie-tatoeage

De naam van iemand op je laten tatoeëren kan op zich al een risico zijn, maar dit is vooral het geval als het de naam van een significante ander is. Angelina Jolie stal jaren geleden de krantenkoppen toen ze de naam van Billy Bob Thornton op haar arm liet tatoeëren, en mensen vroegen zich zeker af hoe lang ze het als stel zouden volhouden. Kijk eens aan, het duo splitste zich en Jolie zou vervolgens de naam laten verwijderen.

5 Ben Affleck betrapt op zijn tatoeage

Ben Affleck-tatoeage
Ben Affleck-tatoeage

Af en toe ha alt een tatoeage van beroemdheden de krantenkoppen om de verkeerde redenen, en dit was wat er gebeurde toen Ben Affleck werd betrapt met zijn gigantische tatoeage op de rug. Mensen roosterden de acteur op sociale media, maar Affleck heeft bij de inkt gestaan en is er niet van afgekomen. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe het was voor de acteur om door de reacties te worstelen die hij ervoor ontving, en naar verluidt is zijn huidige vlam, Jennifer Lopez, er geen fan van.

4 Jessica Alba probeerde haar nektattoo te verwijderen

Jessica Alba-tatoeage
Jessica Alba-tatoeage

Jessica Alba heeft meerdere tatoeages waar ze spijt van heeft, maar we gaan ons concentreren op de nektatoeage, omdat meer mensen deze zullen zien in tegenstelling tot degene die zich op haar onderrug bevindt. Hoewel ze spijt heeft van beide tatoeages, besprak Alba de nektatoeage en haar pogingen om er vanaf te komen, zeggende: "Ik kreeg het toen ik 17 was en ik ben zo geïrriteerd dat ik het kreeg. Ik heb het veel laten laseren keer en het komt er niet uit."

3 Pharrell blust het vuur op zijn armen

Pharrell-tatoeages
Pharrell-tatoeages

Op een gegeven moment stond Pharrell bekend om een aantal dingen, waaronder zijn vele tatoeages. Uiteindelijk zou de zanger het besluit nemen om deze tatoeages van zijn lichaam te laten verwijderen. Pharrell zei dat hij ze "zo snel als ik kon" kreeg tijdens "een echt gekke opstandige periode", maar het was duidelijk dat dit niet de bedoeling was. De vlammen waren vooral erg, maar de zangeres veranderde dingen en ging verder.

2 Kelly Osbourne heeft haar "mooie" tatoeage verwijderd

Kelly Osbourne heeft in de loop van haar jaren in de schijnwerpers veel inkt gekregen en de laatste jaren heeft ze wat tijd en geld besteed aan het wegwerken van sommige. Haar "Lovely"-tatoeage was een van de vele die de ster verwijderde, hoewel ze wat inkt heeft, met name de naam van haar broer, die zal blijven hangen.

1 Blake Shelton is geen fan van zijn zelfontworpen prikkeldraad

Blake Shelton-tatoeages
Blake Shelton-tatoeages

In dit geval moeten we Blake Shelton op zijn minst de eer geven om deze tatoeage zelf te ontwerpen. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het een slechte tatoeage is, iets wat Shelton zelf zelfs heeft toegegeven. De tatoeage moest een hertenspoor zijn, maar zoals Shelton opmerkte, denken de meeste mensen dat het lieveheersbeestjes zijn. Shelton zei ook: "Ik heb waarschijnlijk de meest waardeloze tatoeage - niet alleen in countrymuziek - maar misschien wel van de hele wereld."

Aanbevolen: