Modern gezin: fans zouden willen dat Haley Dunphy met deze vriend zou zijn geëindigd

Inhoudsopgave:

Modern gezin: fans zouden willen dat Haley Dunphy met deze vriend zou zijn geëindigd
Modern gezin: fans zouden willen dat Haley Dunphy met deze vriend zou zijn geëindigd
Anonim

Een van de meest succesvolle sitcoms van de afgelopen decennia, Modern Family was praktisch vanaf het moment dat het debuteerde een enorme hit. Naast het verzamelen van een grote aanhang van fans, verdiende de show ook een lijst met lofbetuigingen die zo lang was dat elke poging om alle prijzen die het hier heeft gewonnen op te sommen, roekeloos zou zijn.

Modern familie kan in veel opzichten controversieel zijn om veel verschillende redenen, een show die de maat brak. Het is bijvoorbeeld de verdienste van de show dat de hoofdpersonen deel uitmaakten van een groot en liefdevol gezin dat in het verleden niet te zien was op de reguliere tv.

Een perfect voorbeeld van hoe Modern Family de dingen een beetje anders deed, de show slaagde erin om het liefdesleven van Haley Dunphy verrassend te maken. Terwijl de meeste sitcoms het meest om een paar relaties lijken te geven, evolueerde Haley's liefdesleven in de meeste van Modern Family's run op een veel meer organische manier. Maar alleen omdat de schrijvers van de show dingen interessant hielden voor iedereen die wilde dat Haley haar nog lang en gelukkig zou vinden, betekent niet dat de meeste kijkers dol zijn op hoe de dingen zijn verlopen. Veel fans van Modern Family hebben tenslotte veel aandacht besteed aan elk klein detail van de show.

De andere opties

Uiteindelijk geven fans van Modern Family duidelijk het meest om twee van Haley Dunphy's relaties. Natuurlijk, gezien het feit dat de show maar liefst 11 seizoenen liep, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Haley verschillende vrijers had. Haley was zelfs kortstondig betrokken bij iemand die Vincent heette, een ex-gevangene die zelfs nooit voor de camera verscheen.

Als het gaat om de minst memorabele liefdesbelangen van Haley Dunphy die voor de camera verschenen, is er Ethan, de man met wie ze tijd doorbrengt in Disneyland. Dan is er Andy, de slechterik uit seizoen 5, Chase, het personage dat Robbie Amell speelde voor een aflevering van seizoen 6, en Kenny, een sleazeball die Jason Mantzoukas tot in de perfectie speelt.

Wat betreft Haley's mindere relaties die enig potentieel leken te hebben, Will uit seizoen 6 kwam over als een geweldige kerel, maar hij bleef niet lang hangen. Voor iedereen die van een traditioneel tv-paar houdt, was er Dr. Arvin Fennerman, de professor van Alex die Haley hielp groeien als persoon, ook al verborg hij hun relatie voor zijn moeder. Ten slotte was er Rainer Shine, de tv-weerman die kort verloofd was met Haley voordat ze allebei binnen enkele minuten beseften dat dit een vergissing was.

De man waarmee Haley een gezin bouwde

Voor het eerst geïntroduceerd in de pilot-aflevering van Modern Family, toen Dylan Marshall in het bijzijn van Haley's familie begon te zingen, leek het alsof hij niet lang zou blijven hangen. Schijnbaar permanent uit de show geschreven nadat Haley zijn voorstel had afgewezen, koos Dylan er destijds voor om op een ranch te wonen en te werken.

Bracht keer op keer terug in de seizoenen die volgden, zelfs toen het leek alsof de show volledig was verplaatst, zou Dylan uit het niets opduiken. Tijdens elk van deze volgende optredens was het bijna altijd duidelijk dat hij veel om Haley gaf en zij voelde hetzelfde.

Altijd vast in Haley's baan, zelfs toen hij met een andere vrouw trouwde, werd Dylan uiteindelijk de man die uiteindelijk haar hart won. Getrouwd vanaf seizoen 10, kreeg Haley Dylans kinderen, een tweeling genaamd Poppy en George. Helaas waren veel fans en Sarah Hyland zelf niet blij met hoe het voor Haley afliep.

De juiste keuze?

Voor het eerst geïntroduceerd bij Modern Family-fans als de oppas van Jay en Gloria, werden fans zich snel bewust van het feit dat Andy Bailey meer met Haley zou omgaan dan enig ander personage. Andy was een allround goede kerel en had vanaf het begin heel veel chemie met Haley, maar er was één probleem, hij had destijds een oude vriendin. Uiteindelijk in staat om dat enorme obstakel te overwinnen, waren Andy en Haley een schattig stel.

Helaas, hoewel het leek alsof Andy een geweldige kerel was voor Haley, was hun relatie maar al te kort. Een interessante keuze voor de schrijvers, gezien hoe lang het duurde voordat het paar bij elkaar kwam, veel kijkers waren teleurgesteld dat ze het niet volhielden.

Nadat Haley Andy had laten gaan zodat hij zijn droombaan kon vastleggen, was het een van de meest hartverscheurende momenten in de geschiedenis van de show. Veel kijkers bleven er echter van overtuigd dat ze de weg naar elkaar terug zouden vinden. Er zou tenslotte kunnen worden beweerd dat Andy de eerste man was die voorbij Haley's buitenkant en haar wilde persoonlijkheid keek, naar de persoon die ze van binnen was. Bovendien accepteerde Haley Andy voor de persoon die hij werkelijk was en ze zei zelfs dat hij "de eerste man (zij) echt liefhad". Om die en vele andere redenen wilden veel Modern Family-fans dat Haley met Andy zou eindigen en dat doen ze tot op de dag van vandaag nog steeds.

Aanbevolen: