10 Beroemdheden die auto's verzamelen (anders dan Jay Leno en Jerry Seinfeld)

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die auto's verzamelen (anders dan Jay Leno en Jerry Seinfeld)
10 Beroemdheden die auto's verzamelen (anders dan Jay Leno en Jerry Seinfeld)
Anonim

Iedereen met een hartslag en een internetverbinding weet dat twee van de meest beruchte autoverzamelaars in Hollywood komieken Jay Leno en Jerry Seinfeld zijn. Beiden hebben minstens 20 auto's op hun naam staan, variërend van verzamelklassiekers tot nieuwigheidsaankopen, tot buitenlandse en beperkte releases. Beiden hebben zelfs van hun hobby's nieuwe projecten gemaakt, Jay Leno (die een hele verzameling Tesla's heeft) host nu Jay Leno's Garage op CNBC, en Seinfeld's Comedians In Cars Getting Coffee was een van de meest populaire shows op Netflix.

Hoewel deze twee misschien wel de meest bekende autoverzamelaars van beroemdheden zijn, zijn ze verre van de enigen die hun rijkdom gebruiken om zich over te geven aan een versnellingshoofdhobby. Beroemdheden als Metallica's James Hetfield, Grey's Anatomy alum Patrick Dempsey, zelfs de geliefde Engelse strip Rowan Atkinson hebben indrukwekkende collecties. Hier zijn enkele beroemdheden die net zoveel van auto's houden als Leno en Seinfeld, en dit is wat er in hun garages staat.

9 Rowan Atkinson houdt van zijn McFlaren F1

De Britse komiek die vooral bekend staat om zijn rol als 'Mr. Bean" en "The Blackadder" (waar hij optrad met de toekomstige ster van House Hugh Laurie en de legendarische Stephen Fry) is een sukkel voor Britse en Europese auto's. In zijn garage staat een Aston Martin V8, een Bently Musslane en een zeldzame paarse McFlaren F1, die volgens HotCars Atkinson zo vaak heeft gereden dat hij twee keer is gecrasht.

8 Wyclef Jean heeft een hummer met een aquarium

De muzikant, frontman van The Fugees en mislukte kandidaat voor het Haïtiaanse voorzitterschap (zoek het maar op) heeft een indrukwekkende garage. Onder zijn aanwinsten bevinden zich een McLaren F1 (zoals Mr. Bean's), Rolls-Royce Phantom, Bentley Arnage, Cadillac Eldorado, Pagani Zonda C12 en een Hummer H2. Blijkbaar heeft de H2 een ingebouwd aquarium. Er is geen informatie beschikbaar over wie voor zijn vissen zorgt.

7 De ontwerper Ralph Lauren houdt van designerauto's (Go-figuur)

De modeontwerper en oprichter van de Ralph Lauren Corporation staat net zo goed bekend om zijn autocollectie als om de poloshirts en colognes van zijn merk. Lauren is geobsedeerd door klassieke auto's en verzamelt ook zeldzame en designerauto's. Met zijn $ 4 miljard kocht hij een Jaguar XKD uit 1955, een Ferrari 250 Testa Rossa uit 1958, een Alfa Romeo 8C2900 Mille Miglia uit 1938 en een Mercedes Benz Count Trossi SSK uit 1937. En ja, hij heeft ook een McLaren F1.

6 Floyd Mayweather koopt alle auto's

Mayweather staat niet bekend om zijn subtiliteit. De gepensioneerde bokser en UFC-jager heeft $ 450 miljoen op zijn naam staan en hij pronkt constant met zijn rijkdom, waarschijnlijk meer met zijn auto's dan met wat dan ook. Tot op heden bezit Mayweather meer dan 100 auto's en hij koopt vaak verschillende merken en uitvoeringen van hetzelfde model, simpelweg omdat hij wil dat elke auto iets anders heeft dat hij leuk vindt. Terwijl de vorige inzendingen op deze lijst vooral gefascineerd zijn door klassieke of verzamelaarsauto's, zal Mayweather eerder modern kopen dan klassiek. Van zijn meer dan 100 voertuigen bezit Mayweather een Bentley Mulsanne, een McLaren 650S, een Lamborghini Aventador, een Rolls-Royce Phantom en een Mercedes Benz S600. Kras dat, hij bezit minstens één van elk van die auto's. Als je de gewoonten van Mayweather kent, zou je verwachten dat hij meerdere Mercedessen heeft.

5 Patrick Dempsey rijdt regelmatig in al zijn auto's

AKA McDreamy van Grey's Anatomy roem is ook een fervent gearhead met een "obsessie" voor vintage klassiekers en retro auto's. In zijn garage staan een Porsche 356 uit 1963, een Jaguar E Type V-12 Convertible uit 1972, een Mercedes-Benz 280SE uit 1969 en een Ferrari Daytona, om er maar een paar te noemen. Naar verluidt gelooft Dempsey dat hij in al zijn auto's regelmatig moet rijden, dat het geen zin heeft om auto's te verzamelen en ze gewoon in een garage te laten staan, zodat ze stof en roest kunnen verzamelen. Seinfeld en Leno voelen hetzelfde (zoals aangegeven door hun shows), dus Dempsey is in goed gezelschap.

4 John Cena houdt van klassieke Muscle Cars

De gespierde worstelster die Hollywood-sensatie werd, is ook een grote fan van klassieke Muscle-auto's, wat gepast lijkt. Cena is de trotse eigenaar van verschillende klassieke muscle cars, waaronder een Dodge Hemi Charger uit 1966, een Buick GSX uit 1970, een Mercury Cougar Eliminator uit 1970 en een Dodge Charger SRT-8 uit 2007. Dit is niet eens de helft van de auto's die hij bezit.

3 Metallica-frontman James Hetfield houdt van aangepaste auto's

Metallica's frontman is te zien achter het stuur van veel sport- en muscle cars. Niet lang geleden schonk Hetfield verschillende auto's aan het Petersen Automobile Museum in Los Angeles, Californië. De meeste auto's van Hetfield zijn, in tegenstelling tot de meeste andere die hier worden vermeld, aanpassingen die Hetfield specifiek heeft laten uitvoeren. Hij maakt er zelfs een punt van om ze te noemen. Onder hen zijn 1956 F100, zijn '37 Lincoln Zephyr "Voodoo Priest", een '48 Jaguar "Black Pearl", '53 Buick Skylark "Skyscraper", '34 Packard "Aquarius", en een '36 Auburn boat-tail "Slow Brandwond.” Hetfield is een frequente beschermheer van de winkel van Rick Dore, die een beroemde auto-ontwerper en customizer is.

2 Missy Elliott bekommerde zich om haar moeder met al haar auto-aankopen

Auto's zijn niet alleen voor jongens. Hoewel de meeste vermeldingen op deze lijst mannen zijn, zijn er ook tal van vrouwelijke beroemdheden die ook gearheads zijn. De rapper die begin jaren 2000 een sensatie werd met haar hit 'Get Ur Freak On' koopt zo vaak auto's dat 'haar moeder zich zorgen maakte'. Eliot bezit een Mercedes Benz G-klasse, een Lexus LX 570, een Lincoln Navigator, een Ferrari 458 Italia, een Ferrari Enzo en meerdere Lamborghini's. Net als de andere vermeldingen op deze lijst, krassen deze auto's niet eens op het oppervlak van wat er nog meer in de garage van de ster staat.

1 T-Pain houdt van auto's die comfortabel rijden

Rapper, podcaster, gamer en winnaar van seizoen 1 van The Masked Singer is ook een fervent autoverzamelaar, maar in tegenstelling tot beroemdheden die hun auto kopen om te pronken met hun rijkdom, zoals Floyd Mayweather, investeert T-Pain in meer praktische luxe sedans en auto's die zowel comfortabel zijn om te rijden als nuttig voor de dagelijkse behoeften. Dat gezegd hebbende, hij knijpt geen centen als het om auto's gaat, want hij bezit een Rolls Royce Phantom, een Bugatti Veyron en een Ferrari F430. Hij bezit ook verschillende klassieke auto's uit de jaren zestig en zeventig, waaronder Fords, Chryslers en Chevy's.

Aanbevolen: