Chris Hemsworth onthult dat zijn broer Liam bijna Thor speelde

Inhoudsopgave:

Chris Hemsworth onthult dat zijn broer Liam bijna Thor speelde
Chris Hemsworth onthult dat zijn broer Liam bijna Thor speelde
Anonim

De release van Thor: Love and Thunder, het vierde deel van de MCU Thor-franchise, was de afgelopen maanden een van de meest besproken onderwerpen, en de sterren, Chris Hemsworth, Natalie Portman en Tessa Thompson, hebben massa's pers gehad om het te promoten.

Door de talloze interviews die ze hebben gedaan, hebben ze ongelooflijk opwindend en interessant nieuws over de film en zijn personages gedeeld. Maar misschien is het meest schokkende dat we hebben geleerd dat een andere Hemsworth Thor had kunnen spelen in plaats van Chris. De Australische acteur vertelde dagen geleden dat zijn broer, Liam Hemsworth, bijna de rol kreeg.

Hoe dicht was Liam Hemsworth bij het spelen van Thor?

Volgens wat Chris Hemsworth onlangs onthulde, kwam zijn jongere broer Liam, bekend van zijn rol als Gale in The Hunger Games, redelijk dicht bij het spelen van de God van de donder. Sterker nog, als hij wat meer ervaring had gehad, had hij misschien de rol gekregen, omdat Chris zei dat zijn eerste auditie voor de rol "slecht" was.

"Ze zeiden: 'Kijk, hij (Liam) is geweldig, maar hij is een beetje jong.' Mijn manager zei toen: 'Nou, hij heeft wel een oudere broer', dat was ik, 'legde Chris uit. "Ik kwam terug, deed een paar keer opnieuw auditie en had gewoon een andere houding. Misschien had ik een beetje meer motivatie dat mijn kleine broertje een kijkje kreeg, en ik niet. Ik had ook een paar films tussen die twee audities, dus ik had wat meer ervaring en vertrouwen in wat ik ging doen."

Zullen de Hemsworth Brothers ooit samenwerken in een Thor-film?

In de laatste paar films en series heeft het Marvel Cinematic Universe het concept van het multiversum diepgaand onderzocht. Dat is niet iets dat normaal wordt geassocieerd met de Thor-franchise, maar het werd ook niet geassocieerd met de Spider-Man-franchise, en kijk hoe goed dat uitpakte. Zoals de zaken er nu voorstaan, is het experimenteren met verschillende Thor-varianten iets wat Chris Hemsworth maar al te graag wil proberen, en wie zou er beter voor de baan kunnen zijn dan zijn eigen broer?

"In deze film is het niet iets dat we onderzoeken. Maar wie weet, als er in de toekomst meer is, zoals je zegt, heeft het een groot aantal opties geopend waar we naar toe kunnen gaan of worden meegenomen", zei de acteur. "Mijn kleine broertje werd bijna gecast als Thor. Hij was een van de eerste mensen die tot het uiterste ging om de rol te krijgen, dus, ik weet het niet, ik kon paden met hem kruisen. Dat zal leuk zijn," hij toegevoegd.

Hoewel dat zeker interessant zou zijn, zijn er nog geen plannen om Liam Hemsworth in de MCU op te nemen. In deze film is Natalie Portman de enige andere persoon die de eer zal hebben om Mjölnir te dragen.

Aanbevolen: