Hoe Amy Schumer haar lichaam volledig transformeerde

Inhoudsopgave:

Hoe Amy Schumer haar lichaam volledig transformeerde
Hoe Amy Schumer haar lichaam volledig transformeerde
Anonim

In de wereld van Hollywood is het bijna onmogelijk om weg te komen met een transformatie zonder erover te praten. Tara Reid werd geroosterd door bodyshamers na een IG-post, wat aantoonde dat ze extreem dun was geworden. Hetzelfde gold voor Celine Dion en haar recente look, waar fans zich zorgen over maakten. In werkelijkheid zijn ze allebei blij met hun uiterlijk en mogen ze er niet om worden beoordeeld.

Amy Schumer onderging een moeilijk 2021 door enkele gezondheidsgevechten. We zullen precies bespreken wat er achter de schermen gebeurde en hoe Schumer haar problemen kon bestrijden.

Tegenwoordig is ze enorm trots op haar nieuwe look, ook al was het te wijten aan bepaalde operaties. Aan het eind van de dag is de komiek er blij mee en dat is echt het enige dat telt.

Amy Schumer is afgevallen voor 'Trainwreck'

Amy Schumer begon haar transformatiereis in 2015 voor het eerst op weg naar 'Trainwreck'. Deze transformatie omvatte geen enkele vorm van operatie, in plaats daarvan moest de actrice op niets anders vertrouwen dan op dieet en lichaamsbeweging. Zoals ze onthulde naast 'Live with Kelly and Michael', was de reis niet gemakkelijk.

"Hij kwam binnen om me voor de eerste keer te ontmoeten en ik zag hem de schade een beetje beoordelen. En hij kijkt me van top tot teen aan en hij kijkt naar me alsof hij naar een brandwondenslachtoffer zou kijken om te proberen en wees moedig voor hen, weet je?"

Schumer besprak ook het dieet en beweerde dat het eenvoudig was: "stop geen dom voedsel in je mond." Volgens de komiek bevatte het veel gezonde smoothies en nauwelijks eten.

"Ik heb mijn ma altijdplan dat zoiets was als een smoothie als ontbijt, en dan hou je voor de lunch een dagboek bij over die smoothie… alsof er geen eten is!"

Ze zag er uiteindelijk geweldig uit voor de rol, maar later zouden er problemen ontstaan, vooral na haar zwangerschap. Er zouden een paar operaties nodig zijn, wat een nieuwe grote transformatie voor de ster zou veroorzaken.

Amy Schumer heeft onlangs meerdere operaties ondergaan, waaronder liposuctie

Gediagnosticeerd met endometriose, onderging Schumer een stressvolle complicatie tijdens de bevalling in 2019. Ze legde de procedure en complicaties uit samen met Us Magazine.

"Ik moest overgeven tijdens het eerste uur van mijn keizersnede. Het zou ongeveer anderhalf uur duren. De mijne duurde meer dan drie uur vanwege mijn endometriose. Het was een regenachtige zondag en ik werd wakker Ik moest overgeven en was de ziekste die ik de hele tijd was geweest. En ik dacht: 'Ik kan dit niet meer.' Ik was zo groot, en ik was zo ellendig en kon niets binnenhouden."

Schumer zou het probleem verhelpen door vorig jaar een operatie te laten uitvoeren om haar baarmoeder te verwijderen. Bovendien zou Schumer haar gewichtsverliesproces versnellen door een liposuctieprocedure te ondergaan, iets waarvan ze nooit had gedacht dat ze dat zou doen.

Schumer heeft geen spijt van de beslissing, "Nu ik al mijn operaties 40 word, wil ik me zo goed mogelijk over mezelf voelen", schreef ze.

“Ik kreeg lipo en ik had een geweldige ervaring om dat te doen. Vroeger was ik echt [veroordelend] over mensen die werk gedaan krijgen. Nu heb ik zoiets van, doe alles wat je kunt om van jezelf te houden precies zoals je bent, maar zodra je 40 wordt en een keizersnede hebt, doe dan wat de f-k je het beste laat voelen!"

De cabaretier weegt nu 170 pond volgens haar procedures

De IG-post had fans aan het praten, terwijl Schumer helemaal naar beneden kwam tot 170 pond terwijl ze haar lichaam volledig transformeerde. Ze sprak liefdevol over de ervaring in de post en de strijd onderweg.

"Ik voel me goed. Eindelijk. Het was een reis, bedankt dat je me hebt geholpen om op krachten te komen. Nooit gedacht dat ik iets anders zou doen dan met me praten nadat je baarmoeder 2,5 jaar lang niet is samengetrokken en je 40 wordt."

Fans waren ook niets anders dan steunend in de comments en prezen de ster voor haar moed en nieuwe look.

"Zo blij dat je je goed voelt EN dit hete tamale kiekeboe-rug SUIT ️."

"Het is absoluut geen schande om stappen te ondernemen om voor jezelf, je gezondheid en je geluk te zorgen."

"Bedankt dat je zo eerlijk bent over je lichaam."

Het is duidelijk dat fans waarderen hoe open en eerlijk Amy tijdens haar reis is geweest. Er waren onderweg veel worstelingen, maar aan het eind van de dag deed Schumer wat haar gelukkig maakte en ze was er eerlijk over. Rekwisieten voor de komiek voor haar moed.

Aanbevolen: