Scott Disick heeft zojuist alle Kardashians op Instagram ontvolgd en fans kunnen het niet geloven

Inhoudsopgave:

Scott Disick heeft zojuist alle Kardashians op Instagram ontvolgd en fans kunnen het niet geloven
Scott Disick heeft zojuist alle Kardashians op Instagram ontvolgd en fans kunnen het niet geloven
Anonim

Scott Disick gaat verder!

KUWTK-ster Scott Disick heeft op de knop "Ontvolgen" gedrukt op zijn ex-vriendin Amelia Hamlin, baby mama Kourtney Kardashian en de rest van de Kardashian-Jenner-clan. De verrassende stap komt na zijn splitsing van het 20-jarige catwalkmodel, veroorzaakt door zijn vermeende gelekte DM's aan Kourtney's ex Younes Bendjima.

De Talentloze CEO had bijna een jaar een relatie met Hamlin, die 18 jaar jonger is dan hij, sinds ze in oktober 2020 voor het eerst met elkaar in verband werden gebracht, maar zij was degene die de zaak met hem beëindigde. Amelia's beslissing kwam nadat Scott op Instagram naar Kourtney's ex schreef en kritiek had op haar extreme pda met rockstar-vriendje Travis Barker tijdens hun reis naar Italië.

“Yo, is deze meid oké!???? Brooo wat is dit. Midden in Italië.” hij schreef in het bericht.

Scott Ontvolgt…Iedereen

Scotts teksten toonden zijn ergernis over de relatie van Kourtney en Travis, wat Amelia in verlegenheid bracht en ervoor zorgde dat ze de zaken met hem beëindigde. Nadat Younes het gesprek tussen Scott en hemzelf had gelekt, werd Disick belaagd door de fans van zijn voormalige partner.

Twee weken na hun splitsing heeft Scott alle sporen van het model van zijn sociale media-account verwijderd en ging hij nog een stap verder en ontvolgde hij haar. Disick heeft Kourtney, Kim, Khloé, Kylie en de rest van de Kardashian-Jenner-familie ook ontvolgd, en fans denken dat het zijn poging is om verder te gaan.

"WHOA-Nooit had DAT zien aankomen!!" een fan schreef.

“Goed voor hem. Hij wil vooruit of wil ruimte. Dat is alles', schreef een ander.

"Goed…dat heet verder gaan!!!" een derde gedeeld.

Waarschijnlijk omdat hij zich schaamt nadat hij met haar ex over de moeder van zijn baby's heeft gepraat. Goed voor hem..” een vierde toegevoegd.

"Scott zou op zoek moeten zijn naar persoonlijke en spirituele genezing …" een commentaar gelezen.

Andere fans gingen ervan uit dat de reality-tv-ster de familie niet meer volgde vanwege zijn nieuwe giveaway-post, waarin Khloé te zien is. Scott deelt drie kinderen met Kourtney - Mason, 11, Penelope, 9 en Reign, 6. Disick deelde onlangs meerdere foto's met zijn kinderen, en gebruikers van sociale media trollden hem omdat hij "herinnerde dat hij kinderen heeft" nadat hij was gedumpt door het model.

Scott Disick begon te daten met Amelia Hamlin, de dochter van Lisa Rinna en Harry Hamlin toen ze 19 was.

Aanbevolen: