Waarom werd de 'Married At First Sight'-spin-off 'Honeymoon Island' geannuleerd?

Inhoudsopgave:

Waarom werd de 'Married At First Sight'-spin-off 'Honeymoon Island' geannuleerd?
Waarom werd de 'Married At First Sight'-spin-off 'Honeymoon Island' geannuleerd?
Anonim

Married at First Sight is een van de coolste realityshows in de ether en sinds het debuut levert de show geweldig entertainment voor de fans. De show heeft een wild drama gehad, maar sommige koppels werken echt. Door dit alles kunnen fans genieten van elke seconde van elke aflevering.

Honeymoon Island was een spin-offpoging van de mensen van Lifetime, en het was een oprechte poging om iets nieuws met het merk te doen. Helaas is het op de lange termijn niet gelukt.

Laten we terugkijken op de show en zien waarom hij verdween.

Waarom werd 'Honeymoon Island' geannuleerd?

Als het gaat om de meest populaire datingshows op een klein scherm, gaat er niets boven een nieuw seizoen van Married at First Sight. De show ziet complete en totale vreemden trouwen vanaf de allereerste aflevering, en ze brengen de rest van het seizoen door met het uitzoeken van elkaar terwijl ze uiteindelijk beslissen of ze bij elkaar willen blijven of hun huwelijk willen beëindigen.

Er zijn door de jaren heen zoveel variaties op datingshows geweest, en dit frisse concept was er een waar fans op uit waren om te zien. Elk seizoen heeft geleid tot een ongelooflijke hoeveelheid drama en intriges, en dat is precies waarom mensen blijven terugkomen voor meer.

Tot nu toe zijn er 13 seizoenen van de show geweest en een 14e seizoen is onderweg. Ook al zijn er zoveel seizoenen geweest, fans zijn nog steeds enthousiast om te zien wat seizoen 14 op tafel zal leggen. Het speelt zich af in Boston, dus je weet gewoon dat de show op het punt staat wild te worden.

Dankzij het succes van Married at First Sight zijn er spin-offshows op het netwerk verschenen. Een paar jaar geleden kwam er een spin-offshow, en die kon geen schijn van blijvend succes vinden.

'Honeymoon Island' was een spin-off

In 2018 maakte Married at First Sight: Honeymoon Island het officiële debuut op Lifetime.

In een beschrijving van de show schreef People: "De sterren variëren in leeftijd van 25 tot 40 en zijn een mix van nieuwe gezichten, favorieten van fans en ongeëvenaarde kandidaten uit eerdere seizoenen van het origineel. tijdens hun verblijf moeten de deelnemers ofwel trouwen of het eiland met rust laten."

Dit was zeker een nieuwe en interessante manier om een draai aan de show te geven, en de beloofde previews en een interessant eerste seizoen. Natuurlijk verwachtte niemand dat het zijn voorganger zou waarmaken, maar er was enige hoop dat de show een hit zou worden en zou aanslaan bij het publiek.

Tegen het einde van het seizoen besloten slechts een paar koppels om het vol te houden en voor de lange termijn samen te zijn. Er was veel drama dat in een enkel seizoen van de show was verpakt, en het zorgde zeker voor een interessant horloge.

Hoewel Honeymoon Island een aantal leuke dingen had, was het uiteindelijk niet genoeg om het op het kleine scherm te houden, en het kwam vroegtijdig tot een einde na slechts één seizoen.

Lifetime gaf geen verklaring voor op het eerste gezicht getrouwd: het vertrek van Honeymoon Island

Dus, waarom ontving Married at First Sight: Honeymoon Island de boot van Lifetime? De waarheid is dat er geen officiële of formele aankondiging is gedaan over de annulering van de show. In plaats daarvan verdween de show gewoon en keerde nooit meer terug naar het kleine scherm.

Er zijn een aantal redenen waarom het netwerk ervoor had kunnen kiezen om de stekker uit de show te trekken, en we moeten ons voorstellen dat kijkcijfers en ontvangst hierbij een rol speelden. Simpel gezegd, als de show geweldige beoordelingen had, dan is het onmogelijk dat Lifetime een waardevol bezit zo snel zou hebben gedumpt.

Als de show behoorlijke beoordelingen heeft opgeleverd, was het misschien het algehele formaat dat veel te wensen overliet. Immers, Married at First Sight speelt zich meestal af in een enkele stad, terwijl op Honeymoon Island mensen uit verschillende delen van het land te zien waren. Dit had zeker een onnodige druk kunnen leggen op de zich ontwikkelende relaties.

Ongeacht de definitieve reden, Honeymoon Island kwam en ging een aantal jaren geleden, en het is nooit meer teruggekomen op tv, wat nogal jammer is voor degenen die genoten van het enige seizoen in de ether.

Als Lifetime besluit om deze show in de toekomst af te stoffen, dan kun je maar beter geloven dat fans er klaar voor zijn.

Aanbevolen: