Kelly Dodd's bruiloft heeft geleid tot enorme controverse onder fans

Inhoudsopgave:

Kelly Dodd's bruiloft heeft geleid tot enorme controverse onder fans
Kelly Dodd's bruiloft heeft geleid tot enorme controverse onder fans
Anonim

Loyale fans van Bravo's Real Housewives-franchise weten welke castleden aanstootgevende dingen hebben gezegd en welke leuker zijn om naar te kijken op tv. Toen voormalig Kelly Dodd over COVID-19 sprak, waren mensen verrast, maar wisten ze dat de voormalige ster van The Real Housewives of Orange County vaak dingen heeft gezegd die mensen echt van streek hebben gemaakt. Tegen de tijd dat Kelly RHOC verliet, was ze opnieuw getrouwd met Rick Leventhal, een senior correspondent van Fox News. Fans zagen de relatie groeien op camera.

Hoewel Kelly afscheid nam van de realityshow voordat seizoen 16 begon te filmen, praten mensen over haar persoonlijke leven omdat niet iedereen blij was met haar bruiloft. Blijf lezen om erachter te komen waarom de bruiloft van Kelly Dodd voor enorme controverse zorgde onder fans.

Waarom zijn mensen boos over de bruiloft van Kelly Dodd en Rick Leventhal?

De scheiding van Kelly en Michael Dodd was zwaar, maar Kelly vond weer liefde bij Rick Leventhal.

Kelly Dodd en Rick Leventhal trouwden in oktober 2020 en volgens Us Weekly waren ze sinds 2019 samen. De bruiloft was in Santa Rosa.

Fans hoorden Kelly Dodd veel dingen zeggen over de COVID-19-pandemie, en Kelly Dodd beledigde Andy Cohen omdat ze het niet leuk vond dat hij het niet eens was met haar opmerkingen.

Sinds Kelly in oktober 2020 trouwde, wat nog heel vroeg in de pandemie was, deden haar wenkbrauwen de wenkbrauwen fronsen.

Volgens The Sun zei Kelly: Andy Cohen kwam achter me aan. Omdat we onze bruiloft hadden op 10/10 en toen de reünie filmden? Hij had zoiets van 'hoe durf je te gaan reizen en een bruiloft te houden in een pandemie? Hoe kon je dat?' Ik kreeg te horen dat ik aan de 'verkeerde kant van de geschiedenis' sta omdat ik kinderen op school wil…' Rick voegde eraan toe: 'Een bruiloft in een pandemie… Het spijt me dat er dit jaar 60.000 mensen in een stadion zaten. afgelopen weekend voor een voetbalwedstrijd en door het hele land.

Volgens E! Nieuws, Kelly had een vrijgezellenfeest waar fans dol op waren omdat niemand maskers droeg. Toen mensen negatieve reacties op de foto achterlieten, zei Kelly dat het een slecht idee was om de economie te sluiten en: "Ik heb medelijden met iedereen!"

Ramona Singer van The Real Housewives of New York City vertelde Entertainment Tonight dat zij en Kelly rondhingen en naar feestjes gingen en dat is hoe Kelly en Rick elkaar ontmoetten. Ramona legde uit: "Ik sleepte haar van het ene feest naar het andere, en het ene feest waar ze niet heen wilde omdat, 'Oh, het is te ver …' [en] daar ontmoette ze Rick en werd verliefd! Dus, daar ga je. Ja, ik ben erg blij voor haar."

Kelly Dodd sprak over haar huwelijk met E! Nieuws en zei dat het geweldig zou zijn om naar Zuid-Afrika te gaan voor hun huwelijksreis.

Kelly zei in januari 2021 dat zij en Rick zich klaarmaakten om zich te vestigen in Newport Beach, Orange County.

Kelly legde uit: "Rick heeft zijn appartement in New York verkocht en zijn huis in Florida verkocht, maar hij heeft nog steeds zijn huis in West Hamptons dat we over een week op de markt gaan zetten. En we gaan veel kopen hier in Newport Beach. We hebben net een bod gedaan, dus we zullen zien of we het krijgen. Maar alles gaat echt super. We zijn overgeplaatst naar het L. A. bureau en hij houdt van het weer hier en Jolie houdt van hem en het was fantastisch. We hebben tot nu toe een geweldige reis gehad."

Kelly Dodd werd gefotografeerd met de familie Trump

Volgens People vierde Kelly de bruiloft van Jesse Waters in 2019 en mensen merkten dat Kelly een foto nam met Eric Trump, Donald Trump Jr. en Donald Trump.

Toen iemand Kelly op Instagram vertelde dat ze geen fan meer zouden zijn vanwege deze foto, schreef Kelly: "Ik ben op een bruiloft waar ze zijn …. dat is de omvang ervan."

Kelly schreef op Instagram: "Prachtige bruiloft met een indrukwekkende gastenlijst. OBTW, IK BEN HELEMAAL NIET POLITIEK." Kelly zei ook: "Ik hou van iedereen" en "blijf positief."

Page Six meldde dat Kelly en Rick huizen beginnen omdraaien en Kelly deelde het artikel op haar Instagram-account en zei dat ze "gelukkig" was om met Rick te werken. Kelly voegde toe in het bijschrift: "Magie maken is waar we het beste in zijn."

Volgens New York Post kochten Kelly en Rick een Palm Dessert-huis voor $ 715.000 en willen ze er een hotel van maken, en het is mogelijk dat ze een reality-tv-programma zullen filmen over het proces zoals ze hebben gesproken aan producenten erover.

Aanbevolen: