Een zeker citaat van Joel Osteen heeft mogelijk geleid tot echtscheidingsgeruchten

Inhoudsopgave:

Een zeker citaat van Joel Osteen heeft mogelijk geleid tot echtscheidingsgeruchten
Een zeker citaat van Joel Osteen heeft mogelijk geleid tot echtscheidingsgeruchten
Anonim

Omdat Joel Osteen en zijn vrouw Victoria publieke figuren zijn, wordt er vaak over hen gespeculeerd. Dat is de reden waarom geruchten over de scheiding van Joel Osteen ongebreideld de ronde doen.

Het paar heeft sindsdien bevestigd dat ze niet gaan scheiden, zoals blijkt uit hun posts op sociale media, en zelfs bronnen zoals Snopes hebben tijd besteed aan het wegnemen van die echtscheidingsgeruchten.

Met letterlijk honderden mediabronnen die speculeren over het huwelijk van het paar, moeten fans zich afvragen: hoe zijn ze begonnen?

Wat is de waarheid over dat echtscheidingsgerucht?

Victoria en Joel hebben al bevestigd dat er geen waarheid is in het gerucht over de echtscheiding, ook al heeft Joel toegegeven dat er niets mis is met echtscheiding. In feite ging het gerucht dat een van zijn tweets aanvankelijk de vonk was die de brand van het scheidingsgerucht deed ontbranden.

In die tweet, die in 2012 werd gepost, leek Joel te sympathiseren met mensen die een scheiding doormaken en wees erop dat "er nog een vol leven voor je ligt". Maar betekende dat dat zijn eigen huwelijk in de problemen zat? Absoluut niet.

Toch zijn er andere Joel Osteen-citaten geweest waarbij fans twitterden of het beroemde paar uit elkaar zou gaan. En het gaat meer om Joels perceptie van zijn vrouw dan om iets anders.

Waarom dachten fans dat Joel Osteen ging scheiden?

Een paar verschillende factoren zorgden ervoor dat fans dachten dat Joel Osteen ging scheiden. Om te beginnen hebben alle media die beloven "de waarheid" te onthullen, ze op gang gebracht.

Maar critici zochten ook in eerdere citaten van zowel Joel als Victoria naar enig vermoeden van ongeluk in hun huwelijk. Vervolgens maakten ze misbruik van die citaten en suggereerden dat er problemen waren in het paradijs voor het predikantenpaar.

Wat heeft Joel Osteen nog meer gezegd over echtscheiding?

Zijn opmerkingen over echtscheiding hebben sommige meer conservatieve religieuze mensen van streek gemaakt die zeggen dat scheiden immoreel is. Maar verder heeft Joel heel wat te zeggen over het huwelijk dat misschien niet oké is volgens de gangbare normen.

Hij zei bijvoorbeeld eens in een interview, toen hij een preek besprak die hij had gegeven, dat het in wezen de taak van een vrouw was om er goed uit te blijven zien voor haar man.

In die preek, zeggen fans, zinspeelde hij op het feit dat als een vrouw 'zichzelf liet gaan', zij een deel van de schuld op zich nam als haar man haar verliet als gevolg van het veranderen van haar lichaam.

Opmerkingen zoals deze deden sommige kijkers denken dat het bij Joel allemaal om fysieke verschijningen gaat en dat hij het gewicht van het onderhouden van het huwelijk op zijn vrouw legt.

Natuurlijk bleek dat fans een beetje reiken als het ging om het interpreteren van die citaten, omdat Victoria het eens lijkt te zijn met de beoordeling van haar man over hun huwelijk. Maar dat kan verklaren waar de geruchten over de scheiding van Joel Osteen vandaan kwamen. Het verklaart zeker waarom fans altijd elke quote lezen die Joel geeft.

Aanbevolen: