Hoe ontmoette Emma Watson vriend Leo Robinton?

Inhoudsopgave:

Hoe ontmoette Emma Watson vriend Leo Robinton?
Hoe ontmoette Emma Watson vriend Leo Robinton?
Anonim

Als een van 's werelds meest spraakmakende sterren staat Emma Watson constant in de schijnwerpers, of ze nu aan een groot project werkt of niet. Haar datingleven trekt de meeste belangstelling van fans, en elke relatie en vriendschap die ze heeft wordt onder de loep genomen. Watson wordt vaak gevraagd naar haar hechte vriendschap met Harry Potter-medespeler Tom Felton, op wie ze verliefd was toen de twee samen de eerste paar films van de franchise maakten. Maar de laatste tijd zijn fans nog wanhopiger op zoek naar de details over haar relatie met haar 'geheime vriend' Leo Robinton.

Robinton is het 'geheime vriendje' van Watson genoemd omdat het stel ervoor kiest om hun relatie zo privé mogelijk te houden. Hoewel er weinig details over hun relatie zijn bevestigd, heeft Watson in de loop der jaren een paar opmerkingen gemaakt die fans mogelijk hebben geholpen om erachter te komen waar ze Robinton heeft ontmoet. Lees verder om erachter te komen hoe deze relatie kan zijn begonnen!

Emma Watsons datinggeschiedenis

Emma Watson werd in 2001 wereldberoemd toen ze de hoofdrol speelde als Hermelien Griffel in de verfilming van Harry Potter. Sindsdien wordt ze vereerd als een iconische aanwezigheid in de filmindustrie. Als gevolg hiervan hebben zowel fans als de pers het persoonlijke leven van Watson nauwlettend in de gaten gehouden.

Us Weekly heeft de datingsgeschiedenis van Watson opgetekend, inclusief de mensen met wie ze alleen geruchten deed, maar hoogstwaarschijnlijk niet (zoals prins Harry, de hertog van Sussex).

De eerste persoon met wie Watson een date had, volgens de publicatie, was Francis Boulle van Made in Chelsea. De twee dateerden kort in 2008, toen Watson nog aan de Harry Potter-films werkte.

Door de jaren heen is Watson ook verbonden geweest met muzikant George Craig en haar Perks of Being a Wallflower co-ster Johnny Simmons. In 2018 was ze gekoppeld aan Brendan Wallace, een tech-CEO.

Ondanks het feit dat ze een privépersoon is, heeft Watson af en toe openhartig verteld over het liefdesverdriet dat ze in haar leven heeft meegemaakt, en biedt inspiratie aan fans die een soortgelijke ervaring doormaken.

Fast-forward naar oktober 2019 en Watson werd gespot met Leo Robinton, een bedrijfseigenaar in Californië. Het paar werd in april 2020 door verschillende media als item bevestigd.

Emma Watson heeft Leo Robinton absoluut niet ontmoet via een dating-app

Emma Watson is notoir privé over haar persoonlijke leven, maar het lijkt waarschijnlijk dat ze Robinton niet heeft ontmoet via een dating-app.

Elle meldt dat Watson heeft bevestigd dat ze de populaire technologie niet gebruikt om dates te vinden, deels vanwege haar status als beroemdheid. "Dating-apps zijn niet geschikt voor mij", zei ze.

Hoewel Watson noch Robinton hebben bevestigd hoe ze elkaar hebben ontmoet, was het mogelijk via wederzijdse vrienden. Watson onthulde in een interview (via Elle) dat haar vrienden haar vaak met mensen in contact brachten:

“Ik heb veel geluk in die zin dat mijn vrienden, omdat ik naar de universiteit ben gegaan en omdat ik deze andere dingen buiten de film heb gedaan, heel goed zijn in het opzetten van mij. Echt goed.”

De actrice voegde er ook aan toe dat ze veel vrienden heeft ontmoet door op afspraakjes te zijn: En wat echt leuk is, is dat sommige van mijn beste vrienden mensen zijn met wie ik een afspraakje heb gemaakt en het is niet gelukt.”

Emma Watson sluit verlovingsgeruchten af

Nadat was bevestigd dat Watson in 2020 met Robinton aan het daten was, kwam het paar onder intensief media-onderzoek te staan en werd het onderwerp van wijdverbreide geruchten. In mei 2021 werd gemeld dat Watson verloofd was met Robinton.

Watson was er snel bij om de verlovingsgeruchten te stoppen en het valse rapport dicht te gooien.

"Geruchten over of ik verloofd ben of niet, of dat mijn carrière "slapend" is of niet, zijn manieren om klikken te creëren telkens wanneer wordt onthuld dat ze waar of onwaar zijn", schreef de Harry Potter-alumnus op Twitter.

"Als ik nieuws heb, beloof ik dat ik het met jullie zal delen", vertelde ze haar fans.

Gezien de constante inbreuken op hun relatie, is het geen wonder dat Watson en Robinton ervoor kiezen om dingen privé te houden. Robinton verwijderde zijn Instagram- en andere sociale media-accounts nadat hij in april 2020 was gefotografeerd terwijl hij Watson kuste.

Hij is sindsdien teruggekeerd naar Instagram, maar zijn profiel blijft op privé.

Aangezien Watson en Robinton super privé zijn, is de meeste pers rond hun relatie gebaseerd op speculatie en geruchten. Cosmopolitan beweert: "Ze zitten hier voor de lange termijn in", aangezien de twee al langer dan twee jaar met elkaar verbonden zijn.

De publicatie schrijft ook: "Maar voor alle duidelijkheid: Emma ziet wel een toekomst met haar man, ook al is er misschien geen ring aan haar vinger."

Elle meldt dat toen hun relatie voor het eerst werd gemeld in april 2020, een bron beweerde dat Robinton op dat moment Emma's ouders al had ontmoet omdat ze 'echt serieus met hem omging'.

Aanbevolen: