Dit is waarom fans Jason Segel niet in komedies zullen zien

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans Jason Segel niet in komedies zullen zien
Dit is waarom fans Jason Segel niet in komedies zullen zien
Anonim

Hollywood houdt van een acteur die een bepaalde rol kan vervullen, en typecasting is echt iets. Sommige artiesten zijn gewoon beter dan andere in bepaalde gebieden van het bedrijf. Tom Cruise, bijvoorbeeld, is een ongelooflijke actiester.

Jason Segel is een geweldige komische artiest die bezig is geweest sinds How I Met Your Mother in de lucht was. Segel is behoorlijk veranderd en hij is tegenwoordig afgestapt van komisch acteren.

Laten we de acteur eens nader bekijken en kijken of hij helemaal klaar is met komedies.

Waarom Jason Segel geen komedies zal doen

Jason Segel is een artiest die al jaren in het vak zit en een enorm succesvolle carrière heeft opgebouwd. Zijn succes is te vinden op zowel het grote als het kleine scherm, en velen beschouwen hem als een onderschatte artiest.

Op televisie kreeg hij de kans om te schitteren in Freaks and Geeks, een van de meest gevierde shows aller tijden. Sindsdien heeft hij veel televisiewerk gedaan, met name voor How I Met Your Mother, een van de grootste hit-sitcoms van zijn tijd.

Op het grote scherm heeft de acteur ook veel succes geboekt. Hij speelde in films als Slackers, Knocked Up, Sarah Marshall vergeten, Get Him to the Greek, Despicable Me, Bad Teacher en The Muppets, Zoals je kunt zien aan de aftiteling die we hebben vermeld, is Jason Segel iemand die al tientallen jaren gedijt in komische rollen. De acteur heeft de afgelopen jaren echter een andere koers gevaren.

Jason Segel heeft dingen veranderd voor 'Our Friend'

In 2021 kregen fans eindelijk Our Friend te zien, een film die een totaal andere kant van Jason Segel beloofde. In plaats van de grappenmaker waarmee mensen vertrouwd waren geraakt, schakelde Segel over en nam een meer dramatische rol op zich.

Directeur Gabriela Cowperthwaite merkte op dat, hoewel Segel vooral bekend staat om zijn komedie, hij de karbonades heeft om over te schakelen naar dramatische rollen.

"Hij begrijpt komedie waarschijnlijk beter dan wie dan ook, maar voor mij is het dit reservoir van emotie en soms duisternis, soms zelfs pijn, dat ik in zijn ogen kan zien", zei de regisseur.

Het is interessant om te zien dat Segel zo'n dramatische verandering heeft in het personage dat hij in projecten speelt, en deze film toonde zijn veelzijdigheid.

Toen hij zijn personage in het project voorschotelde, zei Segel: "Dit is een man, die in zekere zin erg op mij lijkt, die er is om de kamer lichter te maken, om de stoom uit de ventilatieopening te halen. Maar als hij 's avonds naar huis gaat, is hij verdrietig en heeft hij te maken met dit meer gecompliceerde, rijke, innerlijke leven. Ik had het gevoel dat ik daar goed in zou zijn."

Het is behoorlijk indrukwekkend om te zien wat de acteur kon bereiken met zijn optreden in de film, maar mensen vroegen zich af of hij in de toekomst comedyfilms zou blijven maken.

Is Jason Segel klaar met comedy?

Dus, is Jason Segel helemaal klaar met komedie? Nou, het is onmogelijk te voorspellen of hij permanent weg zal blijven, maar de acteur heeft zijn aandacht verlegd naar frissere en meer waarheidsgetrouwe ideeën.

Segel onthulde aan Huff Post: "Ik heb een punt bereikt waarop ik 10 of 15 jaar heel veel geweldige komedie heb gedaan en, begrijp me niet verkeerd, ik heb van elke minuut genoten … maar ik ben ik onderzoek niets meer waar ik in mijn echte leven doorheen ga. Ik onderzoek dingen waar mijn 24-jarige ik nog steeds aan dacht."

Zoals we hebben gezien sinds de film uitkwam, is Siegel zich blijven concentreren op meer dramatische rollen. Momenteel is hij te zien in de HBO-serie Winning Time, een dramatisch periodestuk gericht op het Showtime-tijdperk van de Los Angeles Lakers.

Toen hij Paul Westhead speelde in Winning Time, zei Segel: "Er zit een bepaalde intentie achter de manier waarop je Paul Westhead ontmoet in deze serie… Om een miljoen redenen lijkt hij de laatste keuze om het hoofd te zijn trainer van de Lakers. Dat is zo ontworpen, want als Jack McKinney ten onder gaat, zou het idee dat deze man het over gaat nemen het slechtste idee ter wereld moeten zijn als je dat moment in de serie bereikt."

Jason Segel lijkt voorlopig klaar met komedie, maar ik hoop dat hij in de nabije toekomst een grappig project op zich neemt.

Aanbevolen: