Winnaars van 'The Celebrity Apprentice': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

Winnaars van 'The Celebrity Apprentice': waar zijn ze nu?
Winnaars van 'The Celebrity Apprentice': waar zijn ze nu?
Anonim

Nadat Donald Trump de presidentsverkiezingen van 2020 had verloren, gingen er geruchten dat hij zou overwegen terug te keren naar reality-tv voor nieuwe seizoenen van zijn The Apprentice-franchise. Dit plan is niet uitgekomen, deels vanwege alles wat er over de show naar buiten is gekomen sinds het in 2017 uit de lucht ging. Acht van de 15 seizoenen van The Apprentice op NBC waren beroemde concurrenten en werden The Celebrity Apprentice genoemd. De allerlaatste van die seizoenen werd gehost door de legendarische acteur Arnold Schwarzenegger, die Trump beschuldigde van het verpesten van de show nadat hij vertrok.

In de reguliere seizoenen zouden de winnaars een baan van $ 250.000 krijgen in de Trump-organisatie. In The Celebrity Apprentice ontvingen de winnaars van elk seizoen een forfaitaire hoofdprijs, die naar een goed doel van hun aanduiding zou gaan.

In totaal kwamen acht sterren uit verschillende velden als overwinnaar uit de strijd in hun respectievelijke seizoenen. Dit is wat elk van hen vandaag van plan is.

8 Leeza Gibbons richt zich op filantropische inspanningen

Leeza Gibbons werd de winnaar van The Celebrity Apprentice seizoen 8 in 2015. De beroemde talkshowhost stond bekend om Entertainment Tonight en later haar eigen show, Leeza op NBC. Sinds ze won op The Celebrity Apprentice, heeft Gibbons schijnbaar al haar aandacht gericht op haar zorgstichting, Leeza's: Care Connection.

De stichting is gericht op het helpen van mantelzorgers van de ziekte van Alzheimer, of patiënten met een andere chronische ziekte. Ze richtte de stichting op nadat ze in 2008 haar moeder verloor aan de ziekte van Alzheimer.

7 Matt Iseman blijft 'American Ninja Warrior' hosten

Matt Iseman is een man met vele talenten, die de ambachten van acteren, comedy en televisiepresenteren combineert. Sinds 2010 is hij de gastheer van America Ninja Warrior. Hij koos de rol in het tweede seizoen van de show, ter vervanging van Blair Herter. Iseman was de uiteindelijke winnaar van het Schwarzenegger-seizoen, dat The New Celebrity Apprentice werd genoemd.

Iseman zal zijn nieuwste American Ninja Warrior-seizoen hosten wanneer de 14e aflevering later dit jaar van start gaat.

6 Trace Adkins bracht zijn 13e album uit

Trace Adkins, winnaar van The Celebrity Apprentice seizoen 6, is onlangs op het grote scherm te zien geweest in films als Lincoln Lawyer. Zijn belangrijkste focus was echter muziek. De countrymuziekster vierde zijn 25-jarig jubileum in de industrie door in 2021 een uitzonderlijk album uit te brengen, The Way I Wanna Go. Het album was de 13e van zijn lange en illustere carrière.

Voor zijn winnende run op de Trump-realityshow, was Adkins finalist in het eerste seizoen van The Celebrity Apprentice, dat werd gewonnen door de Britse journalist Piers Morgan.

5 Arsenio Hall speelde onlangs in 'Coming 2 America'

Arsenio Hall begon in 1981 in Hollywood, maar kreeg internationale bekendheid met een steroptreden in vier verschillende rollen in Eddie Murphy's Coming to America in 1988. Het jaar daarop begon de komiek zijn eigen late night show, The Arsenio Hall Show, die tot 1992 in totaal zes seizoenen werd uitgezonden.

Halls werk door de jaren heen heeft hem geholpen een vermogen van $ 16 miljoen te vergaren. In 2021 herenigde hij zich met Eddie Murphy in Coming 2 America, een vervolg op de cultklassieker uit 1988. Hall was de winnaar van The Celebrity Apprentice seizoen 5.

4 John Rich presenteert 'The Pursuit! Met John Rich' op Fox Nation

Country-muziekster John Rich trad in 2020 toe tot Fox Nation als presentator van de talkshow The Pursuit! Met Jan Rijk. De show toont beroemdheden, atleten en uitvinders die hun reis naar succes bespreken.

Rich is niet alleen muzikant, maar ook ondernemer met zijn lifestyle-merk Redneck Riviera. De winnaar van de Celebrity Apprentice van seizoen 4 heeft zich altijd uitgesproken over het creëren van geluk voor jezelf, wat volgens hem het belangrijkste doel van zijn show is.

3 Bret Michaels is een activist

Zanger en acteur Bret Michaels heeft diabetes sinds hij 6 jaar oud was. Vanwege deze achtergrond heeft de rockmuzikant het tot zijn levensdoel gemaakt om ervoor te zorgen dat mensen met diabetes en kanker worden verzorgd.

Hij stimuleert zijn activisme voor dit doel via zijn stichting, Life Rocks, die geld verstrekt aan diabetesonderzoekscentra, kankerpatiëntencentra, veteranencentra en liefdadigheidsinstellingen voor huisdieren.

Michaels won seizoen 3 van Celebrity Apprentice.

2 Joan Rivers overleed in 2014

De levendige en altijd botte komiek en fashionista Joan Rivers stierf in september 2014 op 81-jarige leeftijd. Ze stond gepland voor wat een eenvoudige keeloperatie zou zijn in een medische kliniek in New York in augustus van dat jaar.

De procedure ging echter mis toen ze stopte met ademen en moest worden overgebracht naar het Mount Sinai-ziekenhuis in New York. Daar stierf ze, aan hersenschade veroorzaakt door zuurstofgebrek.

1 Piers Morgan is een van de nieuwe gezichten op TalkTV

Piers Morgan was de allereerste winnaar van een Celebrity Apprentice-seizoen. Vanaf 2015 was hij een van de presentatoren van ITV's beroemde ochtendnieuws en talkshow, Good Morning Britain. In maart 2021 verliet hij de show na zijn controversiële opmerkingen over de geestelijke gezondheidsproblemen van Meghan Markle.

Tegen het einde van 2021 werd Morgan aangekondigd als de eerste zender die zich bij het nieuwe kanaal van News UK, talkTV, aansloot. Verwacht wordt dat hij ergens in 2022 weer in de lucht zal zijn in zijn nieuwe rol.

Aanbevolen: