Wie zijn de armste winnaars van 'Dancing With The Stars'?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de armste winnaars van 'Dancing With The Stars'?
Wie zijn de armste winnaars van 'Dancing With The Stars'?
Anonim

Toen Strictly Come Dancing een enorme hit werd in het VK, was het slechts een kwestie van tijd voordat een van de Amerikaanse netwerken het aanpaste voor hun publiek. Maar toen Dancing with the Stars debuteerde op ABC, was er geen manier om te weten hoe ongelooflijk populair de show zou worden. Veel Dancing with the Stars-fans willen immers alles weten wat er achter de schermen van de wedstrijdshow gebeurt.

Als gevolg van het feit dat de show enorm populair is, is Dancing with the Stars op zijn zachtst gezegd al heel lang in de lucht. In die tijd hebben veel extreem rijke mensen gestreden op het podium van Dancing with the Stars, wat logisch is omdat de show een hele reeks beroemdheden bevat. Aan de andere kant vergeten mensen soms dat sommige sterren niet zo rijk zijn als mensen denken. Met dat in gedachten is het interessant om te kijken naar de Dancing with the Stars-winnaars die de laagste nettowaarde hebben.

10 Kaitlyn Bristowe is $ 3,5 miljoen waard

Op het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie in 2020 konden Dancing with the Stars-fans Kaitlyn Bristowe zien winnen van het 29e seizoen van Dancing with the Stars. Net als sommige van de andere winnaars op deze lijst, wordt Bristowe geassocieerd met de Bachelor-franchise. Een deelnemer tijdens het 19e seizoen van The Bachelor, Bristowe speelde in het elfde seizoen van The Bachelorette als de vrouw wiens genegenheid iedereen zocht. Ook een podcast-host en spin-klasse-instructeur, heeft Bristowe een fortuin van ongeveer $ 3,5 miljoen volgens cosmopolitan.com.

9 Bindi Irwin is $3 miljoen waard

Om de winnaar te worden van het 21e seizoen van Dancing with the Stars in 2015, versloeg Bindi Irwin de kansen door te zegevieren over iemand die zijn lichaam jarenlang op het podium heeft bewogen, Nick Carter. Als lid van de geliefde Irwin-familie trad Bindi in de voetsporen van haar moeder Terri en haar beroemde vader Steve door te werken als natuurbeschermer en dierenverzorger. Dankzij die carrière en de ster van de 'reality'-show Crikey! Het zijn de Irwins, Bindi is $ 3 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

8 Laurie Hernandez is $2 miljoen waard

In 2016 versloeg Laurie Hernandez verschillende andere beroemdheden om het 23e seizoen van Dancing with the Stars te winnen. Gelukkig voor haar had Hernandez al veel ervaring met het strijden voor de wereld voordat ze verder ging met Dancing with the Stars. Hernandez is tenslotte een ongelooflijke turnster die deelnam aan de Olympische Zomerspelen 2016 in Rio de Janeiro. Volgens celebritynetworth.com bood de atletische achtergrond van Hernandez haar de mogelijkheid om een fortuin van $ 2 miljoen te verdienen.

7 Nyle DiMarco is $2 miljoen waard

Als er één ding is dat deze lijst bewijst, dan is het dit wel: meedoen aan een andere 'reality'-show is een goede voorbereiding op Dancing with the Stars. Immers, voordat Nyle DiMarco het 22e seizoen van Dancing with the Stars in 2016 won, deed hij mee aan het 22e seizoen van America's Next Top Model en won daar ook. Gebaseerd op wat celebritynetworth.com meldt, hebben DiMarco's modellenwerk en "reality" tv-carrières ertoe geleid dat hij een fortuin van $ 2 miljoen heeft verzameld.

6 Amber Riley is $2 miljoen waard

Voordat Amber Riley won tijdens het 17e seizoen van Dancing with the Stars in 2013, had ze al ervaring met optreden voor televisiecamera's. Riley speelde tenslotte van 2009 tot 2015 in Glee als Mercedes Jones. Naast het mee naar huis nemen van de Mirror Ball-trofee, heeft Riley vele andere prijzen gewonnen tijdens haar veelgeprezen carrière. Riley is onder andere een Screen Actors Guild Award, Laurence Olivier Award en een Evening Standard Theatre Award-winnaar. Dankzij haar succesvolle carrière is Riley een indrukwekkende $2 miljoen waard.

5 Meryl Davis is $2 miljoen waard

Begin 2014 zagen Dancing with the Stars-fans Meryl Davis de ultieme winnaar worden van het 18e seizoen van de show. Davis, een andere Dancing with the Stars-winnaar met een atletische achtergrond, won een zilveren ijsdansmedaille tijdens de Olympische Winterspelen van 2010 en ze nam het goud mee naar huis toen ze deelnam aan de Olympische Winterspelen in 2014. Verbazingwekkend genoeg is David nog een andere voormalige Dancing with the Stars-winnaar die $ 2 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

4 Melissa Rycroft is $1,5 miljoen waard

Jaren voordat Melissa Rycroft het 15e seizoen van Dancing with the Stars won, leek het al duidelijk dat ze in de schijnwerpers wilde staan. Rycroft is tenslotte een "reality" tv-ster die deelnam aan de show Dallas Cowboys Cheerleaders: Making the Team en ze was een deelnemer tijdens het 13e seizoen van The Bachelor. Naast de hoofdrol in die shows, heeft Rycroft geprobeerd zich bij de cast van een zeer geliefde 'reality'-show aan te sluiten, maar ze is twee keer afgewezen. Volgens celebritynetworth.com is Rycroft momenteel $1,5 miljoen waard

3 Hannah Brown is $1,5 miljoen waard

In 2019 zagen Dancing with the Stars-fans Hannah Brown zegevieren tijdens het 28e seizoen van de show. Brown, voormalig winnaar van een schoonheidswedstrijd, werd gekroond tot Miss Alabama USA 2018. Kort daarna nam Brown deel aan The Bachelor tijdens het 15e seizoen van de show. Net als Melissa Rycroft die Dancing with the Stars won en meedeed aan The Bachelor, heeft Brown een fortuin van $1,5 miljoen volgens celebritynetworth.com.

2 J. R. Martinez is $ 1,2 miljoen waard

In 2011 zagen Dancing with the Stars-kijkers J. R. Martinez vechten om het 13e seizoen van de show te winnen en uiteindelijk te zegevieren. Lang voordat hij de Mirror Ball-trofee mee naar huis nam, was Martinez al bezig te bewijzen dat hij een overlevende is. Immers, toen Martinez in het leger diende, was hij in het Midden-Oosten toen een IED een Humvee opblies waarin hij zich bevond. Als gevolg daarvan werd 34% van Martinez' lichaam verbrand en kreeg hij rookinhalatie. Martinez koos ervoor om zijn verhaal te gebruiken om te inspireren, werd een motiverende spreker en stapte vervolgens over naar acteren toen hij zich bij de cast van All My Children aansloot. Dankzij zijn dubbele carrière is Martinez volgens celebritynetworth.com $ 1,2 miljoen waard.

1 Jordan Fisher is $ 500, 000 waard

Tijdens het 25e seizoen van Dancing with the stars, dat in 2017 werd uitgezonden, versloeg Jordan Fisher sterren als Lindsey Stirling en Frankie Muniz om oppermachtig te regeren. Fisher is een getalenteerde acteur, danser en muzikant en speelde in shows als The Secret Life of the American Teenager en Liv en Maddie. Fisher is ook een ervaren artiest op het podium en speelde in producties van Hamilton en Dear Evan Hansen. Volgens celebnetworths.com is het huidige vermogen van Fisher $ 500.000, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen.

Aanbevolen: