Taika Waititi wil auditie doen om de volgende James Bond te worden

Inhoudsopgave:

Taika Waititi wil auditie doen om de volgende James Bond te worden
Taika Waititi wil auditie doen om de volgende James Bond te worden
Anonim

Daniel Craig heeft zijn rol als James Bond in No Time To Die opnieuw opgenomen, waarmee hij zijn 15e jaar als de MI6-inlichtingenofficier markeert. De legendarische acteur heeft afscheid genomen van zijn iconische rol en heeft definitief afscheid genomen van het spelen van het personage. Craig heeft Bond geportretteerd sinds Casino Royale in 2006 en hield zelfs een emotionele toespraak tijdens zijn laatste dag op de set.

De film ging op 26 september in première in de Royal Albert Hall, met de aftiteling die de terugkeer van James Bond in de toekomst belooft. Toen de zoektocht naar James Bond in de toekomst begon, besloot de met een Oscar bekroonde regisseur Taika Waititi bekend te maken dat hij beschikbaar was om de rol op zich te nemen.

Taika Waititi is geïnteresseerd om de erfenis van Bond voort te zetten

In reactie op een verhaal dat aankondigde dat de zoektocht naar een nieuwe James Bond-ster pas in 2022 zou beginnen, ging Waititi naar Twitter om te delen dat hij beschikbaar was om de rol op zich te nemen.

“Hallooooo. Ik ben hier al de hele tijd, Brocs!” zei Waititi, in reactie op de aankondiging van de oude James Bond-producer Barbara Broccoli.

Taika plaatste ook een reeks hilarische foto's van zichzelf; in een lange blonde pruik, met een enorme snor en met een filter dat zijn ogen enorm maakte, waarvan hij hoopte dat ze in aanmerking zouden komen voor de rol.

De onofficiële campagne van de acteur-regisseur heeft de steun gekregen van zijn fans, die geloven dat hij perfect is voor de rol.

“Niets dan respect voor MIJN James Bond” schreef een fan.

“WOORD! Taika is de slaper waar je naar op zoek bent naar Broc. Bond is klaar voor een game changer casting keuze. Laten we gaan!!! zei een ander.

"Als ze je niet voor Bond kiezen… Ze moeten je absoluut als de slechterik casten", spoot een fan.

De aankomende film, getiteld No Time To Die, speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van Spectre af, waarin Bond besluit de dienst te verlaten om een leven te leiden met Dr. Madeleine Swann. Vervolgens wordt hij benaderd door zijn vriend, collega-CIA-agent Felix Leiter, die hem om hulp vraagt bij het zoeken naar een vermiste wetenschapper.

Bond bevindt zich al snel op een gevaarlijk pad als hij een einde moet maken aan een terroristische leider, die een geheime band heeft met zijn verleden. In de film spelen ook Oscar-winnaar Rami Malek, Knives Out-ster Ana de Armas en andere sterren.

Aanbevolen: