Evan Rachel Wood beweert dat Marilyn Manson een Hitler-obsessie had

Inhoudsopgave:

Evan Rachel Wood beweert dat Marilyn Manson een Hitler-obsessie had
Evan Rachel Wood beweert dat Marilyn Manson een Hitler-obsessie had
Anonim

Evan Rachel Wood heeft explosieve nieuwe beschuldigingen geuit tegen ex-vriend Marilyn Manson in een Sundance Film Festival-documentaire getiteld Phoenix Rising. Naast het beschrijven van verontrustende daden die hij tegen haar had gepleegd, beweerde ze ook dat de rockster een obsessie met Hitler had en haar altijd voor de gek hield omdat ze joods was.

Wood, die voor het eerst met Manson begon te daten toen ze net 18 was, en hij was 38, onthulde dat ze eerst dacht dat zijn bewondering voor de tiran een ironisch "commentaar op het nazisme" was. Maar dan zou ze ontdekken dat dit niet het geval was.

Ze beweerde dat Manson ' altijd zei dat Hitler de eerste rockster was'

De actrice vertelde dat Manson " altijd zei dat Hitler de eerste rockster was", de dictator prees omdat hij "stijlvol, welbespraakt en wist hoe hij de massa moest manipuleren om te doen wat hij wilde".

Ze hield vol: "Ik dacht dat zijn hele verhaal de beelden van Hitler nam en het op zijn kop draaide. Ik dacht dat het een commentaar op het nazisme was.” Maar toen "gedurende onze relatie… [hij] begon meerdere swastika-tatoeages te krijgen".

"Op een gegeven moment, aan de kant van het bed waar ik sliep, schreef hij 'Dood alle Joden' op onze slaapkamermuur."

“Dat soort dingen zijn niet ironisch meer. Op welk punt geef je commentaar en op welk punt ben je gewoon een nazi?”

Wood beschuldigde Manson er ook van haar seksueel te hebben misbruikt op de set van zijn muziekvideo

Mansons vermeende nazi-isme was echter niet de enige rode vlag. Wood beweerde ook dat de zangeres haar "in wezen" had verkracht terwijl ze op de set van de videoclip voor het nummer "Heart-Shaped Glasses" was. Evan vertelde over de schrijnende gebeurtenis: "We hadden een gesimuleerde seksscène besproken…"

"Maar toen de camera's aan het rollen waren, begon hij me echt te penetreren. Daar had ik nooit mee ingestemd. Ik ben een professionele actrice, ik doe dit mijn hele leven al. heeft dat onprofessioneel in mijn leven gezet tot op de dag van vandaag. Het was een complete chaos en ik voelde me niet veilig."

"Het was een echt traumatiserende ervaring om de video te filmen. Ik wist niet hoe ik voor mezelf moest pleiten of hoe ik nee moest zeggen, omdat ik was geconditioneerd en getraind om nooit terug te praten."

"Ik voelde me walgelijk en alsof ik iets schandelijks had gedaan, en ik kon zien dat de bemanning zich erg ongemakkelijk voelde en niemand wist wat te doen. Ik werd onder valse voorwendselen gedwongen tot een commerciële seksuele daad. Dat was toen de eerste er is een misdaad tegen mij gepleegd en ik ben in wezen verkracht voor de camera."

Aanbevolen: