Evan Rachel Wood komt op tegen Marilyn Manson na zijn 'Donda'-uiterlijk

Evan Rachel Wood komt op tegen Marilyn Manson na zijn 'Donda'-uiterlijk
Evan Rachel Wood komt op tegen Marilyn Manson na zijn 'Donda'-uiterlijk
Anonim

Acteur Evan Rachel Wood maakte een krachtig gebaar naar haar gewelddadige ex-vriend Marilyn Manson tijdens een optreden op zaterdag (28 augustus).

Zing een cover van New Radical's "You Get What You Give", zei de artiest tegen het publiek: "Ik heb dit bewaard, maar het lijkt de juiste tijd." Het nummer bevat een tekst die zegt: "Courtney Love and Marilyn Manson, jullie zijn allemaal nep." Tijdens de lijn stak Wood haar middelvinger op en stuurde een gepassioneerde boodschap naar de rockster.

Dagen eerder verscheen Manson op het laatste luisterevenement dat voorafging aan de release van Kanye West's langverwachte Donda-album. Manson en West maakten een spektakel tijdens het evenement, staande op het podium naast de controversiële rapper DaBaby die onder vuur ligt vanwege het maken van homofobe opmerkingen.

Deelde een video van haar optreden op haar Instagram en schreef: "Je krijgt wat je geeft. Voor mijn mede-overlevenden die deze week in het gezicht werden geslagen. Ik hou van je. Geef niet op," tagging haar muzikale partner Zane Carney.

Wood heeft een tumultueuze geschiedenis met Manson en heeft hem voor de rechter gedaagd wegens misbruik. In februari publiceerde Wood haar eerdere relatie met Manson, legde een emotionele verklaring af voor de rechtbank en plaatste een allesomvattende notitie op Instagram. Ze schreef dat Manson haar begon te "verzorgen" toen ze een tiener was. Haar post luidde: "[Manson] heeft me jarenlang op gruwelijke wijze misbruikt. Ik werd gehersenspoeld en gemanipuleerd tot onderwerping."

Wood vervolgde: "Ik ben klaar met het leven in angst voor vergelding, laster of chantage. Ik ben hier om deze gevaarlijke man te ontmaskeren en de vele industrieën op te roepen die hem mogelijk hebben gemaakt, voordat hij nog meer levens verwoest."

In reactie op Woods recente optreden twitterde een fan: "Evan Rachel Wood zingt You Get What You Give van New Radicals en geeft een dikke middelvinger als het tijd is om de naam van Marilyn Manson te zingen. Wat een vrouw."

Een ander schreef: "Evan Rachel Wood is een ongelooflijk dappere vrouw voor het onthullen van haar misbruiker, maar voor het verbaal schetsen van je trauma in het bijzijn van vreemden?" zo krachtig."

De ster verdedigen, schreef een ander: "Als je 'recensie' van het nieuwe album van Kanye West niet alleen bestaat uit het beeld van hem naast Marilyn Manson en DaBaby op dat album-luisterevenement gisteravond, evenals een link naar de getuigenis van Evan Rachel Wood over Manson, doe geen moeite."

"Het optreden dat Evan Rachel Wood de andere avond gaf was zo ongelooflijk en empowerment. Ik heb zoveel respect voor deze vrouw ", sprak een vierde fan uit.

Het is duidelijk dat Wood heel veel steun achter zich heeft terwijl ze door deze moeilijke tijd navigeert. In het licht van haar optreden werden velen teruggegrepen door haar talent en de moed die ze blijft uiten ter ondersteuning van overlevenden van seksueel misbruik.

Aanbevolen: