Holly Madison beweert dat haar relatie met Hugh Hefner "beledigend" was

Inhoudsopgave:

Holly Madison beweert dat haar relatie met Hugh Hefner "beledigend" was
Holly Madison beweert dat haar relatie met Hugh Hefner "beledigend" was
Anonim

In de nieuwe A&E-docuserie Secrets of Playboy hield Holly Madison haar ervaringen met het samenwonen met haar voormalige partner Hugh Hefner in het Playboy Mansion niet tegen.

Het 42-jarige model had een beroemde date met Hugh Hefner tussen 2001 en 2008. Tijdens deze periode verscheen ze in de realityshow Girls Next Door. Dit is niet de eerste keer dat ze de donkere periode van haar leven onthult. In 2015 sprak ze zich uit over haar relatie in haar boek Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Warningary Tales of a Former Playboy Bunny. Madison is nu een gelukkige moeder van twee kinderen die hoopt dat het spreken over haar misbruik anderen zal helpen.

Holly Madison onthult de donkere kant van Playboy

Madison was de focus van de tweede aflevering van de docuserie, waarin ze vertelde hoe ze de 'gevaarlijke' Playboy-wereld betrad toen ze begin twintig was, hoe ze een van Hefners oude vriendinnen werd en waarom ze wegging na het filmen van vijf seizoenen van E!'s Girls Next Door.

"Ik denk dat ik werd aangetrokken om te proberen in de schijnwerpers te staan, omdat ik het gevoel had dat, als ik beroemd zou kunnen zijn, dat een kortere weg zou kunnen zijn om een band met mensen te voelen. Omdat we ons verbonden voelen met beroemdheden, " Geboren in Alaska legt Madison uit. Ze noemt ook Anna Nicole Smith, Jenny McCarthy en Pamela Anderson als inspiratiebronnen, die allemaal begonnen als speelkameraadjes.

Ze vertelt ook over het aanbieden van illegale middelen tijdens haar eerste avondje uit met Hefner en andere speelkameraadjes. Verder beschreef ze ook de omgeving die Hefner had gebouwd als 'zeer cult-achtig'. Hij zette vrouwen tegen elkaar op en moedigde hen aan om plastische chirurgie te ondergaan.

"Ik denk dat ik zeker dacht dat ik verliefd was op Hef, maar het was heel Stockholm-syndroom, heel Stockholm-syndroom", geeft ze toe, in de veronderstelling dat ze alleen voor hem viel omdat ze gevangen werd gehouden in het Playboy-huis.

Playboy hekelt beschuldigingen tegen Hugh Hefner

Nadat Madison de realiteit van het schijnbaar glamoureuze Playboy-leven onthulde, hekelde Playboy de 'afschuwelijke acties' en beschreef hun inzet voor positieve verandering.

"Eerst en vooral willen we zeggen: we vertrouwen en valideren vrouwen en hun verhalen, en we steunen de personen die naar voren zijn gekomen om hun ervaringen te delen van harte", luidde de verklaring. "Als merk met positiviteit voor seks als kern, geloven we dat veiligheid, beveiliging en aansprakelijkheid voorop staan, en alles wat minder is, is onvergeeflijk."

Sinds de dood van Hefner in 2017, op 91-jarige leeftijd, wordt de familie Hefner niet langer geassocieerd met Playboy. Het bestaat nu uit meer dan 80% vrouwelijke werknemers.

"Samen bouwen we voort op de aspecten van onze nalatenschap die een positieve impact hebben gehad, waaronder het dienen als platform voor vrije meningsuiting en het samenbrengen van veilige gesprekken over seks, inclusie en vrijheid. We zullen doorgaan met het confronteren van alle delen van onze erfenis die onze waarden van vandaag niet weerspiegelen, en om voort te bouwen op de vooruitgang die we hebben geboekt terwijl we ons als bedrijf ontwikkelen, zodat we positieve verandering voor u en onze gemeenschappen kunnen bewerkstelligen", vervolgde de verklaring.

Aanbevolen: