Holly Madison en Hugh Hefner's ware relatie, onthuld

Inhoudsopgave:

Holly Madison en Hugh Hefner's ware relatie, onthuld
Holly Madison en Hugh Hefner's ware relatie, onthuld
Anonim

Het leven dat Hugh Hefner leidde, was altijd al intrigerend van buitenaf, en zijn vele vriendinnen hebben in de loop der jaren wat inside-informatie verstrekt. De meest prominente en beroemdste vriendin was echter Holly Madison. Ze is naar voren gekomen met explosieve informatie over hoe haar leven er echt uitzag achter de gesloten deuren van het beruchte Playboy-landhuis, en haar verhaal beantwoordt veel van de dreigende vragen die fans zich lange tijd afvroegen.

Madison is open en eerlijk geweest over haar ervaringen uit de eerste hand in het landhuis, met de andere vriendinnen, en natuurlijk in de tijd dat het alleen zij en Hugh waren, alleen met elkaar. Holly Madison opent zich en deelt de waarheid over haar tien jaar durende relatie met Hugh Hefner, en ze heeft een heleboel interessante informatie om te delen…

10 Holly Madison had geen idee waar ze voor was toen ze naar het landhuis ging

Holly geeft toe dat ze geen idee had waar ze aan begon toen ze voor het eerst naar het Playboy-huis ging. In die tijd was ze een 20-jarige studente en een aspirant-actrice, en ze blonk in geen enkel deel van haar leven echt uit. Ze was niet gelukkig met haar woonsituatie en toen ze werd uitgenodigd om in te trekken, ging ze ervan uit dat dit een voordelige stap zou zijn om te doen, gezien haar stand van zaken op dat moment. Niemand zei tegen haar dat intiem zijn met Hugh Hefner een eerste vereiste was om in het landhuis te wonen, maar dat feit openbaarde zich plotseling, en voordat ze het wist, was Holly Madison zwaar ondergedompeld in de Playboy-levensstijl.

9 Holly Madison was dronken tijdens haar ontmoetingen met Hugh Hefner

Fans die zich hebben afgevraagd of nuchterheid een probleem is in het Playboy-huis, hoeven zich geen zorgen meer te maken. Holly Madison geeft toe dat het heel gewoon was dat de vriendinnen zwaar dronken en onder invloed waren tijdens hun tijd in het huis, en dat dit in feite precies het geval was voor haar.

Ze zegt dat ze " altijd verspild" was toen ze intiem was met Hugh Hefner, en dat geldt ook voor de allereerste keer dat ze intieme activiteiten met hem ondernam. Ze schetst een beeld dat suggereert dat soberheid een zeldzaamheid was in het landhuis.

8 Ze bleef één op één intiem met Hugh Hefner

Holly Madison heeft ook onthuld op welke manier haar relatie met Hugh Hefner verder begon te escaleren dan het soort relatie dat hij deelde met de andere vrouwen. Ze beschreef de manier waarop de vriendinnen in groepen bij Hugh Hefner zouden zijn tijdens intieme interacties, en hoe ze uiteindelijk zijn slaapkamer betrok en tijd met hem een-op-een begon door te brengen. Ze gaf toe dat hun intieme tijd samen niet leuk voor haar was, maar dat ze de tijd begon te waarderen die ze samen naar oude films keken en hoe een emotionele band zich begon te ontwikkelen.

7 Holly Madison voelde zich schuldig en beschaamd, en was bang om het landhuis te verlaten

Een van de belangrijkste redenen waarom Holly Madison in het landhuis bleef, is het feit dat ze zich schuldig voelde en zich schaamde voor haar daden. Ze had het gevoel dat ze een morele grens had overschreden die ze eerder voor zichzelf had getrokken toen ze intiem werd met Hugh, en ze walgde van zichzelf. "Ik had mezelf op een bepaalde manier in de situatie opgesloten vanwege de schaamte die ermee gepaard ging", zei Madison. Ze verklaarde verder dat ze het gevoel begon te krijgen dat als ze wegging, het hetzelfde zou zijn als weggegooid worden, maar als ze bleef, was er een kans dat ze op de een of andere manier iets van deze situatie zou kunnen maken.

6 Holly Madison begon een rol van 'vrouw' aan te nemen met Hugh Hefner

Toen Holly voor het eerst de slaapkamer van Hugh betrok en zijn belangrijkste vriendin werd, vond ze dit een echt vleiende rol. Ze voelde zich speciaal en had het gevoel dat ze in een hiërarchie boven de andere vriendinnen stond. Ze realiseerde zich echter al snel wat het eigenlijk inhield om naar Hugh's slaapkamer te verhuizen en zijn belangrijkste vriendin te zijn. Ze was nu gedwongen om 's nachts een op een tijd met hem te delen en zat in wezen in de val met hem terwijl de andere meisjes naar buiten mochten en van het leven buiten het landhuis konden genieten. De andere vriendinnen werden vijandig jegens haar en ze werd al snel behoorlijk gehaat door de groep.

5 Holly begon zich op een ongezonde manier aan Hugh te hechten

Een-op-een zijn met Hugh Hefner veranderde de dynamiek van hun relatie heel snel. Het duurde niet lang voordat Holly Madison voelde dat ze steeds meer aan hem gehecht raakte. Helaas ontwikkelden haar emoties zich niet op een gezonde manier. Ze wil haar gevoelens beschrijven door te zeggen: "Het was een soort Stockholm-syndroom waarbij ik het gevoel had dat ik me met hem identificeerde, hij complimenteerde me zo veel, ik begon in mijn gedachten alle andere problemen aan de andere kant de schuld te geven Dames."

4 Holly Madison werd diep depressief

Holly Madison's levensstijl was niet duurzaam. Ze was altijd dronken en gaf toe dat ze zich ervan bewust was dat haar 'hersenen langzamer werden'. Ze had het gevoel dat ze geen ambitie of drive had, en ze raakte diep depressief. Holly gaf aan dat ze antidepressiva had gekregen net voordat Girls Next Door werd uitgezonden, en ze besefte dat ze uit de hand liep. Ze opende zelfs om te onthullen dat ze suïcidaal werd en ernstig emotioneel gestoord werd. Ze zegt: "Ik denk dat het een onderdeel was van nerveus zijn, deels aan mezelf twijfelen, deels in deze omgeving waar ik altijd dronk en mijn geest nooit werd gestimuleerd."

3 Haar relatie met Hugh veroorzaakte een groot drama met de vriendinnen

Holly Madison werd geduwd om Hugh's belangrijkste vriendin te worden omdat geen van de andere meisjes die rol wilde spelen. Toen ze een manier vond om zich op de positieve aspecten te concentreren, zoals zich speciaal voelen, Hugh's complimenten in zich opnemen en samen genieten van filmavonden, beschouwde Hugh haar als gehoorzaam en braaf. Als de andere vriendinnen zich op een manier zouden gedragen die niet gunstig was, zou hij Holly's gedrag als "begerenswaardiger" aanmerken en dat leidde tot heel wat vijandigheid. De meisjes waren kattig naar elkaar toe. Holly zei: "Ik was altijd bang om gesaboteerd te worden door andere vrouwen, eruit gegooid te worden, dat hij tegen me schreeuwde of me in verlegenheid zou brengen in het bijzijn van andere mensen."

2 Holly Madison is degene die ermee stopte

Hugh Hefner kon geen kinderen krijgen met Holly en trok zich terug bij de gedachte ooit te trouwen. Hij was niet geïnteresseerd in iets anders dan de afspraak die ze al hadden, en Holly raakte steeds meer gefrustreerd door haar levensstijl. Ze wilde heel graag kinderen en was op zoek naar een meer normale levensstijl. Ze was met geen enkel aspect van haar leven in het landhuis gelukkig en besloot zich er voorgoed van los te maken. Zij is degene die besloot Hugh te verlaten, hoewel ze zich daar schuldig over voelde. Ze had beloofd voor de rest van zijn leven aan zijn zijde te staan, maar wist dat dit een belofte was die ze gewoon niet kon waarmaken.

1 Holly Madison's leven na haar Playboy-dagen

Holly Madison is misschien het best bekend als de belangrijkste vriendin van Hugh Hefner in het Playboy-huis, maar in werkelijkheid waren die jaren niets meer dan een fragment van haar leven - een leven dat ze heeft achtergelaten. Ze is verder gegaan met het verkennen van relaties buiten het landhuis en heeft haar droom om kinderen te krijgen vervuld. Terugkijkend is ze nu erg blij dat ze uiteindelijk geen kinderen heeft gekregen met Hugh en verklaart dat het beste deel van haar leven de jaren zijn dat ze buiten het landhuis heeft gewoond.

Aanbevolen: