Al het bewijs dat suggereert dat Paris Hilton gedateerd is op 50 Cent

Inhoudsopgave:

Al het bewijs dat suggereert dat Paris Hilton gedateerd is op 50 Cent
Al het bewijs dat suggereert dat Paris Hilton gedateerd is op 50 Cent
Anonim

Paris Hilton houdt van het leven, met een nieuwe lijn trainingspakken uit en vierde onlangs 18 jaar sinds haar eerste geur gelanceerd werd. De erfgename van het hotel is gedurende haar hele carrière zeer succesvol geweest en stond altijd in het middelpunt van de roddels over beroemdheden, die in de vroege jaren negentig vaak de krantenkoppen domineerden.

Nu is Paris tot rust gekomen en heeft ze op sociale media onthuld dat ze niet gelukkiger kon zijn nadat ze had ontdekt dat haar zus, Nicky Hilton, haar derde kind verwacht. Het geweldige nieuws kwam naar Parijs nadat ze in november 2021 met haar man Carter Reum terugkeerde van haar huwelijksreis uit de Malediven.

Het liefdesleven van Parijs is altijd het onderwerp geweest van fascinatie, van de Zwitserse miljonair Thomas Gross tot Backstreet Boys' bandlid Nick Carter, Parijs heeft een kleurrijke datinggeschiedenis. En niet elke ex heeft iets goeds te zeggen; Nick Carter schreef in zijn biografie uit 2013 dat "Parijs de slechtste persoon ter wereld was voor mij om mee om te gaan. [Ze] voedde mijn ergste impulsen tot feesten.”

Ze zeggen dat je veel kikkers moet kussen totdat je eindelijk je prins ontmoet, en dat lijkt het geval voor Paris, die sinds 2020 bij haar man Carter Reum is. Paris noemde hem haar "forever teammate" op sociale media, met fans die commentaar geven op hoe schattig ze samen zijn.

Paris Hilton en schokkende datinggeruchten

Het lijkt erop dat de dagen dat Parijs een feestbeest was en het toppunt van roddels over beroemdheden en de media in de palm van haar hand hield voorbij zijn - maar ze zijn nog steeds leuk om herinneringen op te halen, vooral de meest schokkende geruchten dat volgde de miljonair, zoals de suggestie dat ze in 2008 met 50 Cent uitging.

50 Cent blijft ook zijn beste leven leiden als een gerespecteerd artiest en muzikant, die Snoop Dogg onlangs een 'inspiratie' noemde waar hij nog steeds van leert. Op Snoops woorden schreef 50 Cent dat ze meer voor hem betekenen dan welke prijs dan ook.

50 Cent ondertekende ook een meerjarige samenwerking met de Houston Rockets en zei in een verklaring: Sinds ik in januari 2021 naar Houston ben verhuisd, heeft de liefde die deze stad mij heeft getoond me geïnspireerd om een positieve en langdurige impact in de gemeenschap.”

50 Cent zei ook: Mijn investering in de Houston Rockets en hun investering in mijn liefdadigheidsactiviteiten maakt deze samenwerking des te specialer voor mij. Ik ben enthousiast over wat de toekomst in petto heeft.”

Het lijkt erop dat de rapper en de socialite werelden uit elkaar leven, maar misschien waren het hun zakelijke geesten of passie voor muziek die hun gemeenschappelijke basis werden en de twee samenbrachten in 2008 toen datinggeruchten werden aangewakkerd over het onwaarschijnlijke paar.

Paris Hilton en 50 Cent werden gespot terwijl ze gezellig werden

Er zijn veel vrouwen geweest die in de loop van zijn carrière in de armen van 50 Cent zijn gevallen, maar een van de meest schokkende moet Parijs zijn. De geruchten begonnen in 2008 toen het eerste bewijs dat er iets aan de hand was, was toen het paar werd gespot terwijl ze de nacht doorbrachten op het filmfestival van Cannes, volgens een tijdlijn van 50 Cent plus speciale dameswaarnemingen.

50 Cent en Paris Hilton werden ook zoenend gezien. Toen de foto van 50 Cent die Parijs kuste opdook, begonnen de geruchten.

Parijs genoot ook van het concert van 50 Cent, waar 50 Cent blij leek haar te zien en na het optreden meteen naar haar toe ging. Na een nacht op het filmfestival te hebben doorgebracht, werd het paar gespot in het Hard Rock Hotel and Casino in Las Vegas.

Als dat nog niet genoeg bewijs was dat er in 2008 'iets' tussen het paar was gebeurd, werden ze ook gespot terwijl ze elkaar 'snuffelen' op de rode loper.

Nooit een saaie dag voor 50 Cent of Paris Hilton

Een soort schandaal of controverse lijkt altijd de rapper en het model te volgen, dus misschien is het geen wonder dat de twee op een bepaald moment in hun beide carrières bij elkaar kwamen.

Beide sterren hebben rundvlees gehad met tal van beroemdheden. In december 2021 werd 50 Cent door Madonna bekritiseerd omdat ze de spot dreef met haar pikante slaapkamerfoto's. Hij heeft ook ruzie gehad met een aantal grote namen, waaronder Ja Rule en Floyd Merryweather.

Wat Parijs betreft, haar vete met Lindsay Lohan was in de jaren negentig aan en uit en omvatte vaak gemene verbale schoten op elkaar, wat een schandalige ruzie veroorzaakte waar de media geen genoeg van konden krijgen.

Zowel Paris als 50 Cent hebben een lange weg afgelegd in hun carrière, niet alleen artistiek of als ondernemers, maar als mensen, opgroeiend en gericht op carrièredoelen. Hopelijk liggen de dagen van de schijnwerpers om de verkeerde redenen ver achter hen!

Aanbevolen: