Fans geloven dat de profielfoto van Britney Spears op IG 'bewijs' is dat ze schreeuwt om vrijheid

Fans geloven dat de profielfoto van Britney Spears op IG 'bewijs' is dat ze schreeuwt om vrijheid
Fans geloven dat de profielfoto van Britney Spears op IG 'bewijs' is dat ze schreeuwt om vrijheid
Anonim

Het is geen geheim dat Britney Spears in een voortdurende strijd verwikkeld is met haar vader over haar voogdijschap. Terwijl de ster de rechtbank verzoekt om controle over haar zaken te krijgen, is haar Instagram-profielfoto veelzeggend.

Fans hebben gemerkt dat de foto een promo is van haar hit 'Overprotected'.

Het nummer is afkomstig van haar derde studioalbum, Britney.

De teksten lijken erg relevant voor de huidige situatie van Britney:

"Zeg hallo tegen het meisje dat ik ben. Je zult door mijn perspectief moeten kijken. Ik moet fouten maken om te leren wie ik ben. En ik wil niet zo verdomd beschermd worden."

"De profielfoto van Britney Spears zegt alles", schreef een fan op Twitter.

"Ze is zo overbeschermd! FreeBritney," een andere fan kwam erbij.

"britney spears' overbeschermd is echt het volkslied voor iedereen met helikopterouders", merkte een derde tweeter op.

Ondertussen beschuldigt haar vader Jamie de advocaten van dochter Britney van "grandstanding" terwijl ze proberen delen van haar lopende conservatorschapszaak te ontrafelen.

Britney's vader is onvermurwbaar dat het te vroeg is voor zijn dochter om beslissingen te nemen over de toekomst van haar conservatorium.

Hij is van mening dat alleen de rechtbank kan beslissen of zij de capaciteit heeft om de gevolgen te begrijpen van het openbaar maken van bepaalde informatie.

In gerechtelijke documenten die door TMZ zijn ingezien, beschuldigt Jamie Britney's advocaten van het maken van een "show" van het proberen om de gerechtelijke documenten te ontzegelen. Hij denkt dat ze gewoon aanhangers van de FreeBritney-beweging proberen op te winden.

Jamie wil naar verluidt dat de medische dossiers van Britney verzegeld blijven.

Hij wil naar verluidt haar twee zonen beschermen tegen de mogelijke gevolgen van het openbaar worden van gevoelige informatie..

Jamie beweert dat de voogdij vrijwillig is en dat Britney op elk moment een verzoek kan indienen om te beëindigen, maar heeft dat op geen enkel moment gedaan.

Eerder deze maand heeft de advocaat van de zangeres "Born To Make You Happy" gerechtelijke documenten namens haar ingediend.

De verhuizing was een poging om verzegelde delen van haar rechtszaak openbaar te maken. Het juridische team van Britney heeft verklaard dat de Free Britney-beweging geen "complottheorie of grap" was, meldde TMZ donderdag.

De virale beweging is populair onder de hardcore Britney-fans die geloven dat de popster "gegijzeld" en "gecontroleerd" wordt door haar verzorgers.

Aanbevolen: