De echte reden waarom deze Bravo-sterren werden ontslagen uit hun shows

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom deze Bravo-sterren werden ontslagen uit hun shows
De echte reden waarom deze Bravo-sterren werden ontslagen uit hun shows
Anonim

Vorige week heeft Bravo op schokkende wijze een van zijn Real Housewives ontslagen. zou niet meer op de cast. Eerder deze maand verschenen er screenshots van de nu verwijderde Facebook-berichten van Nguyen op Reddit. Ze bevatten meerdere anti-Black en anti-Black Lives Matter-opmerkingen.

Op 20 januari gaf Jennie Nguyen toe dat ze die berichten had gestuurd en verontschuldigde ze zich in een Instagram-bericht. Haar cast-partners volgden haar niet meer, en Jen Shah plaatste een lange Instagram-post waarin ze haar veroordeelde. Nguyen is echter niet de enige persoon die ooit is ontslagen uit een Bravo-show; een paar andere reality-sterren hebben hun plek in een Bravo-show verloren vanwege hun gedrag, zowel off-screen als op het scherm.

7 Peter Hunziker werd ontslagen uit 'Below Deck Mediterranean'

Below Deck Mediterranean-ster Peter Hunziker werd in juni 2020 door Bravo ontslagen wegens het plaatsen van vermeende racistisch ongevoelige posts op sociale media. De ster trad voor het eerst toe tot de realityshow als een matroos in seizoen 5, dat in première ging rond dezelfde tijd dat de verklaringen verschenen. Hij werd uit de volgende afleveringen verwijderd.

“Iets meer dan 3 maanden geleden stuurde iemand me een meme op sociale media, en ik plaatste het gedachteloos opnieuw. Ik realiseer me nu hoe pijnlijk de beeldspraak en symboliek is en, na diepere overweging, realiseer ik me dat de impliciete vooringenomenheid die bestaat in de korte tekst die in de meme is geschreven, beledigend is, zei hij in reactie op het plaatsen van een meme van een zwarte vrouw in boeien. “Aan iedereen die ik heb gekwetst en beledigd, weet alsjeblieft dat het me oprecht spijt. Ik heb altijd gelijke rechten en gelijke kansen voor ALLE mensen gesteund. Wees veilig, blijf gezond en denk altijd na voordat je iets plaatst. Met liefde, Piet.”

6 Teddi Mellencamp verloor haar 'echte huisvrouwen'-contract

Teddi Mellencamp trad toe tot de cast van The Real Housewives of Beverly Hills tijdens seizoen 9. Ze had een rotsachtige eerste twee seizoenen, stoten hoofden met veel van de huisvrouwen en irritante fans. Het was niet haar gedrag op het scherm dat ertoe leidde dat haar contract niet bekend was. Kort nadat de opnames van seizoen 10 waren ingepakt, kwam Teddi's programma voor gewichtsverlies onder vuur te liggen toen klanten beweerden dat "All In by Teddi" hen zou beperken tot het eten van 500-1.000 calorieën per dag. Het was dus geen grote schok toen Teddi in september 2020 aankondigde dat haar contract niet voor een vierde seizoen was verlengd.

"Ik dacht dat ik je een kleine update kon geven over wat er aan de hand is", deelde ze in een Instagram-video. "Ik kwam er onlangs achter dat mijn contract als huisvrouw niet wordt verlengd. Natuurlijk zou ik je het standaardantwoord kunnen geven van:" Oh, we zijn allebei tot de beslissing gekomen dat het het beste zou zijn.' Nee, dat ga ik niet doen - dat is niet wie ik ben. Natuurlijk was ik verdrietig toen ik het nieuws kreeg. Het voelt als een breuk, bijna." Teddi is pas in een vriend of rol in de serie verschenen sinds hij werd stopgezet als huisvrouw.

5 Jill Zarin werd ontslagen uit 'Real Housewives Of New York'

Fans van de Housewives-franchise waren in 2011 geschokt toen ze hoorden dat fan-favoriet Jill Zarin werd ontslagen bij Real Housewives of New York. Nadat het seizoen eindigde in een van de meest dramatische en huiveringwekkende reünies, liet Bravo haar en drie van haar castgenoten gaan, in de overtuiging dat het einde van het seizoen te donker was geweest.

Jill onthulde later dat ze na het drama van seizoen 4 een beetje te veel had gedronken en schreef een e-mail naar haar medesterren waarin ze haar wens uitte om niet terug te keren voor het vijfde seizoen. Hoewel ze 's ochtends spijt had van de e-mail, was deze al naar de leidinggevenden van Bravo gestuurd die haar hadden ontslagen! Ze is sindsdien in de show verschenen, dus er waren duidelijk geen harde gevoelens tussen haar op het netwerk.

4 Thomas Ravenel is ontslagen uit 'Southern Charm'

In 2018 kondigde Bravo aan dat Thomas Ravenel niet zou terugkeren naar het achtste seizoen van Southern Charm. Het vuren kwam op dezelfde dag dat hij werd gearresteerd voor mishandeling en mishandeling in de tweede graad. Twee vrouwen beschuldigden hem een paar maanden beide van aanranding, beschuldigingen die hij ontkende.

In 2019 pleitte hij schuldig aan beschuldigingen van derdegraads mishandeling en geweldpleging. Bovendien schikte hij een civiele procedure met aanklager Dawn Ledwel l en schonk hij $ 80.000 in haar naam aan een liefdadigheidsinstelling voor overlevenden van seksueel geweld.

3 Stassi Schroeder en Kristen Doute werden losgelaten uit 'Vanderpump Rules'

De twee Vanderpump Rules-sterren werden ontslagen als reactie op een incident met voormalig castmate Faith Stowers.

Tijdens een Instagram Live-chat met Floribama Shore-ster Candace Rice vertelde Stowers - die verscheen in seizoen 4 en 6 van de spin-off Real Housewives of Beverly Hills - een verhaal over een tijd waarin Stassi Schroeder en Kristen Doute het opmerkten een tabloidartikel over een zwarte vrouw die gezocht werd voor diefstal en vervolgens de politie belde om de misdaden op Stowers te pinnen. Na de Instagram Live plaatste het paar, die originele cast-partners waren van de 2013-serie, lange verklaringen waarin ze zich verontschuldigden aan Stowers. Bravo ontsloeg het paar al snel, samen met nieuwkomers Brett Caprioni en Max Boyens, toen racistische tweets van het paar weer de kop opstaken.

De dag nadat ze allemaal uit de show waren ontslagen, plaatste Lisa Vanderpump een verklaring op Instagram over de ontslagen, waarin ze duidelijk maakte dat ze "alle vormen van wreedheid, racisme, homofobie, onverdraagzaamheid en ongelijke behandeling" veroordeelt.

2 Phaedra Parks werd ontslagen door 'Real Housewives Of Atlanta'

Phaedra Parks was zes seizoenen lang een populaire ster in Real Housewives of Atlanta. Het stortte in toen ze in het negende seizoen nare geruchten begon te verspreiden over haar medehuisvrouwen. Ze maakte opmerkingen die suggereerden dat Kandi Burruss en haar man Todd Tucker seksueel misbruik wilden maken van Porsha Williams. Ze werd kort na de reünie van het seizoen ontslagen wegens het verspreiden van kwaadaardige beschuldigingen.

NeNe Leakes onthulde op Watch What Happens Live in 2017 dat dit gebruikelijk was voor parken. 'Phaedra doet dit al heel lang. Phaedra deed precies hetzelfde met mij. Sinds Parks The Real Housewives of Atlanta verliet, is ze overgestapt op andere reality-tv-shows, zoals Marriage Boot Camp: Hip Hop Edition.

1 Danielle Staub is vrijgelaten uit 'Real Housewives Of New Jersey'

Danielle Staub was een belangrijk personage in haar eerste twee seizoenen op Real Housewives of New Jersey. Niemand leek Danielle aardig te vinden, maar ze maakte fantastische televisie. Ze vertrok in 2010 in de hoop op een spin-off en verder sterrendom. Toen dit nooit gebeurde, keerde ze in seizoen 8 terug naar de Bravo-show als een vriend.

Staub keerde al snel terug naar haar oude manieren. Nadat ze het goedgemaakt had met haar oude aartsvijand Teresa Giudice, viel Danielle castmate Margaret Josephs aan, en hun conflict kwam tot een hoogtepunt in seizoen 10 toen Danielle aan Margarets paardenstaart trok."Niemand wil werken met iemand die zo onstabiel is", vertelde Margaret aan Nicki Swift. "Ik denk dat Bravo het niet tolereert. Er is een geweldloos beleid. Dat is gewoon niet de show die het is. Dat was echt een gewelddadig moment. Het ging over de streep."

Danielle kondigde op Watch What Happens Live aan dat ze officieel de show zou verlaten op haar voorwaarden. "Ik kom nooit meer terug als huisvrouw… Met de Jersey-meisjes." Collega Jersey "vriend van", Kim Granatell, riep Danielle's bewering uit dat ze niet was ontslagen. "Meer leugens", schreef Kim G in een sindsdien verwijderde tweet. "Dus ze zal niet terugkeren naar de franchise, maar laten we eerlijk zijn, het is niet uit vrije keuze… In contracten mogen we geen andere cast [leden] in handen krijgen."

Aanbevolen: