De echte reden waarom 'RHOA'-ster Porsha Williams ooit 'ontslagen' was uit de show

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom 'RHOA'-ster Porsha Williams ooit 'ontslagen' was uit de show
De echte reden waarom 'RHOA'-ster Porsha Williams ooit 'ontslagen' was uit de show
Anonim

Seizoen 6 van de Real Housewives van Atlanta had waarschijnlijk een van de meest explosieve reüniespecials in de geschiedenis van de franchise van Bravo, na een groot verbaal incident tussen Kenya Moore en Porsha Williams op de reünie waren fysiek geworden.

Het drama tijdens de opnames gebeurde allemaal na de opmerking van Moore over het huwelijk van Williams met ex-man Kordell Stewart, met wie ze getrouwd was van 2011 tot 2013. De voormalige schoonheidswedstrijd beweerde dat Williams ontrouw was geweest tijdens haar tijd met Stewart voordat ze haar megafoonsteun tevoorschijn ha alt en "domme h" roept naar haar rivaal.

De 39-jarige tv-persoonlijkheid, die naar verluidt $ 3 miljoen waard is, reageerde door Moore bij haar haar te grijpen en haar over het podium te slepen. De cast was verbluft door de zet van Williams om fysiek met haar tegenspeler te worden, maar velen waren het erover eens dat Moore het ook op haar af had laten komen sinds ze verschillende dames had uitgelokt met haar rekwisieten tijdens het filmen van de reünie.

Williams werd later naar huis gestuurd nadat uitvoerend producent Andy Cohen te horen kreeg dat ze niet nodig zal zijn voor de rest van de opnames. Ze wist niet dat ze binnenkort haar positie als huisvrouw in een van Bravo's best beoordeelde shows zou verliezen. Hier is het dieptepunt …

Porsha Williams verlaat ‘RHOA’

De reünie-ruzie haalde wekenlang de krantenkoppen. Hoewel fans het erover eens waren dat Moore soms moeilijk in de buurt kan zijn, was de beslissing van Williams om haar castlid in handen te krijgen ongepast en ongepast voor alle accounts.

Moore had de politie gebeld over Williams, maar ze kon haar politieverklaring pas invullen nadat ze de reüniespecial had ingepakt, wat later leidde tot de arrestatie van Williams in april 2014.

De Waiting to Exhale-actrice zou de producenten ook hebben verteld dat als ze wilden dat ze terugkeerde voor seizoen 7 van Real Housewives of Atlanta, dat in de zomer van 2014 zou beginnen met filmen, Williams ontslagen moest worden. haar rol.

In een eigen verklaring zei Moore: We zijn het er allemaal over eens dat we geweld niet door de vingers zien. We zijn boos op elkaar geworden, we hebben elkaar bedreigd en zijn tot het uiterste gegaan. aan het eind van de dag weten we dat er een lijn is. Als er geen consequenties zijn, waar eindigt het dan?”

"Ik denk dat Porsha in een positie was om me te provoceren. Als iemand in staat is om een black-out te krijgen en geen verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, zou hij niet in dit soort omgeving moeten zijn", zei ze. "Ze hebben zo'n podium niet nodig.

Ze is een kleindochter van een burgerrechtenleider. Ze heeft niet de tools om door dit proces te navigeren. Het is gewoon heel ongelukkig en verdrietig. Als ik in haar positie was, zou ik als eerste mijn excuses aanbieden.”

Bravo en Cohen bevestigden later dat Williams officieel was gedegradeerd van huisvrouw tot 'vriend van de show'.

Volgens rapporten werd de beslissing voornamelijk genomen na terugslag van kijkers die zich afvroegen hoe een televisienetwerk dergelijk gedrag kan vergoelijken - om nog maar te zwijgen van het feit dat ze om te beginnen zelfs hadden toegestaan dat dergelijke chaotische scènes op tv werden uitgezonden.

Hoewel bronnen zeggen dat producenten hun gezicht hebben gered door niet toe te staan dat het drama de reputatie van de show aantast, beweerde Cohen in een interview dat Williams gewoon niet zo'n grote verhaallijn had om haar centraal te stellen bij de rest van de meisjes als huisvrouw.

Williams verontschuldigde zich bij Williams via Us Weekly, waar ze schreef: "[…] Geweld is niet het antwoord en ik wil mijn excuses aanbieden aan mijn fans, de kijkers en de andere dames voor mijn gedrag. Voor de duizenden supporters die mij hebben gesteund, bedank ik je enorm en moedig ik je aan om te doneren aan opvangcentra voor misbruikte vrouwen en goede doelen te steunen die pesten stoppen.

“Zoals ik in de show al zei, schaam ik me voor mijn reactie en de manier waarop ik met de provocatie omging en ik ben toegewijd om anderen te helpen passende manieren te leren om met pestkoppen en misbruikers om te gaan, en uit deze ervaring heb ik hoop door te gaan op een pad van persoonlijke en spirituele groei.”

Hoewel Williams geen prominente positie bekleedde in de zesde serie van RHOA, bevestigde Cohen het jaar daarop dat de socialite inderdaad terugkeerde als huisvrouw naast Moore, Kim Fields, Phaedra Parks, Cynthia Bailey en Kandi Burruss.

Williams is een van de best verdienende sterren op RHOA en verdient tussen de $ 1,3 miljoen en $ 1,7 miljoen per seizoen.

De realityster kondigde onlangs haar verloving aan met verloofde-icoon Goubadia, de vervreemde echtgenoot van 'vriend van de show' Falynn. Het drama over de nieuwe relatie van Williams zal zich naar verwachting afspelen in seizoen 14, waarvan de opnames deze zomer beginnen.

Aanbevolen: