Deze 8 artiesten doen mee aan Machine Gun Kelly's Mainstream Sellout Tour

Inhoudsopgave:

Deze 8 artiesten doen mee aan Machine Gun Kelly's Mainstream Sellout Tour
Deze 8 artiesten doen mee aan Machine Gun Kelly's Mainstream Sellout Tour
Anonim

MGK's nieuwste album, Mainstream Sellout, werd uitgebracht op 25 maart 2022, met zestien nummers op de tracklist en meer op de deluxe versie. Zijn zomertournee begint op 8 juni 2022 in Austin, Texas en reist tot half augustus door Amerika. Colson Baker, ook wel bekend als Machine Gun Kelly, switchte na zijn album Hotel Diablo uit 2019 van rap naar poppunk met zijn album Tickets to My Downfall uit 2020. Hij won Billboard's Top Rock Artist en Top Rock Album in 2021, samen met prijzen van de American Music Awards en MTV Europe.

Een groot deel van zijn succes in de muziekscene is te danken aan zijn grote persoonlijkheid, stijl en aanwezigheid op het podium. Zijn concerten zijn een luide en wilde productie, met massieve rekwisieten en een geëngageerd publiek. Het is handig als hij wordt vergezeld door ongelooflijk talent, zoals degenen die meegaan op zijn Mainstream Sellout-tour door de VS en Europa in 2022.

8 44 Phantom in Europa met MGK

44 Phantom is een nieuwe popartiest, hij brengt zijn eerste album uit, sterft ergens, het is goed voor je, en single "I Won't Complain" in 2021. Hij plaatste op Instagram een poster van de tourdata van MGK, en de namen van de muzikanten die bij de tour horen. Hij voegde de opmerking toe: "Dit najaar steunen we Machine Gun Kelly in Europa."

7 PVRIS On Tour 2022

PVRIS is een pop-rockband met frontvrouw Lynsey Gunnulfsen. Ze debuteerden met hun eerste album, White Noise, in 2014 en hun meest recente single, "Monster", in 2021. Eind 2020 brachten ze hun muziekvideo's "Monster" en "My Way" uit. Ze worden vermeld als speciale gasten. op Machine Gun Kelly's Mainstream Sellout-tour.

6 Met Blackbear op "Make Up Sex"

Matthew Tyler Musto is een zanger en songwriter die de artiestennaam Blackbear draagt. Hij bracht zijn meest recente single "@ my best" uit in 2021. Hij verscheen op Machine Gun Kelly's Tickets to My Downfall-track "my ex's best friend" en MGK's nieuwste nummer "make-up sex" op zijn uitverkoopalbum uit 2022. Blackbear zal deze zomer verschijnen en optreden op tournee met MGK.

5 Willow op 'Emo Girl'

Will Smith's dochter, Willow Smith, kwam op het toneel als een kindsterretje en kreeg in 2010 erkenning in de muziekindustrie met haar eerste single, "Whip My Hair". opgewaardeerd naar een pop-punk genre met haar album Lately I Feel Everything. Ze staat op Machine Gun Kelly's Mainstream Sellout-album met het nummer 'Emo GIrl'. Hij publiceerde de videoclip met Willow op YouTube en werd binnen een maand drie miljoen keer bekeken. Willow staat op het punt om samen met MGK op het podium hun nummer uit te voeren.

4 Trippie Redd op tournee met machinegeweer Kelly

Trippie Redd is een rapper en zanger die bekend staat om zijn invloed op de SoundCloud-rapscene. Hij werd beroemd met zijn debuutmixtape en album in 2017 en bracht onlangs zijn single "Lil Wayne" uit in 2019. Hij was te zien op Machine Gun Kelly's Hotel Diablo-album op het nummer "Candy" met de muziekvideo die in 2020 op YouTube werd gepubliceerd. Hij zal verschijnen als onderdeel van de Mainstream Sellout-tour in 2022. Machine Gun Kelly plaatste op Instagram een video en foto van de hele crew met het bijschrift "ALBUM's OUT + we're going on tour + tix on sale now, who's coming?"

3 Iann Dior over 'Fake Love Don't Last'

Iann Dior is een rapper en zanger, die in 2019 doorbrak en aan kracht won met zijn hitsingle "Mood" in 2020. Hij is tegenwoordig meer bekend vanwege het werken aan Machine Gun Kelly's Tickets To My Downfall-album op het nummer "nothing inside", en MGK had een couplet op Ian Dior's nummer "Sick And Tired" en was te zien in de muziekvideo die in 2021 werd gepost. Hij staat nu op het nieuwste album van MGK, te horen in het nummer 'Fake Love Don't Last'. Iann plaatste op Instagram foto's van hem en Machine Gun Kelly met het bijschrift "op weg door de VS en Europa met mijn broer."

2 Travis Barker en Colson Baker's Matching Tattoos Mistake

Blink-182-drummer Travis Barker staat bekend om zijn hechte band met poppunkicoon Machine Gun Kelly. Ze hebben samen gewerkt aan de laatste drie albums van MGK, veel van zijn singles en enkele covers, zoals 'Misery Business' van Paramore. Travis is te zien in veel muziekvideo's en op de poster van de muzikanten die op de Mainstream Sellout-tour gaan. Voordat de titel werd veranderd in Mainstream Sellout, heette Machine Gun Kelly's nieuwe album "Born with Horns" en kregen ze bijpassende tatoeages op hun armen. Hij plaatste op Instagram MGK's nieuwe muziekvideo "Misschien", waarin hij de drums speelt, met het onderschrift ""MAYBE" video nu uit."

1 Pop-punkprinses, Avril Lavigne

Iedereen kent Avril Lavigne toen ze van begin tot midden jaren 2000 rockte met haar drie studioalbums: Let Go, Under My Skin en Best Damn Thing. Ze is een poppunkprinses met haar unieke geluid en haar skatergirl-attitude. Ze bracht in 2022 een nieuw album uit getiteld Love Sux met haar hit "Bite Me". Machine Gun Kelly is te horen in haar nieuwe nummer "Bois Lie", en nu zal ze deze zomer naast hem verschijnen tijdens zijn tour. Ze heeft een versie van de Mainstream Sellout-tourposter met het bijschrift "op tournee met een paar van mijn vrienden deze zomer." Het is een samenwerking tussen poppunkprinses en prins, en de rockscene was er klaar voor.

Aanbevolen: