Machine Gun Kelly en Slipknot nemen hun rundvlees mee naar Twitter na concert Diss

Inhoudsopgave:

Machine Gun Kelly en Slipknot nemen hun rundvlees mee naar Twitter na concert Diss
Machine Gun Kelly en Slipknot nemen hun rundvlees mee naar Twitter na concert Diss
Anonim

Nadat de jonge rocker de band tijdens een concert had afgewezen, waren ze allebei headliner, en mensen vroegen zich af waarom ze spanning hadden, maar nu weten we waarom.

Ze verplaatsten hun gevecht naar Twitter en legden uit dat er kwaad bloed zit over een songfunctie die nooit tot wasdom is gekomen.

Het begon met Kelly die de band disseerde op een festival

Op zondag speelden zowel de 31-jarige Kelly als de heavy metal-groep die al 29 jaar bestaat op Riot Fest in Chicago.

Ze speelden tegelijkertijd verschillende podia, en Kelly zorgde ervoor dat de fans die zijn set kozen, wisten dat ze de juiste keuze hadden gemaakt.

"Doe de lichten aan. Laat me eens kijken wie ervoor koos om hier te zijn in plaats van met alle oude, rare kerels met maskers", zei Megan Fox' zelfverklaarde zielsverwant.

“Hé, weten jullie allemaal wat ik echt blij ben dat ik niet doe? 50 jaar oud zijn, een verdomd raar masker dragend op een verdomd podium, vervolgde hij.

Het gevecht stroomde op Twitter en ze brachten bonnetjes mee

Na die opmerkingen tijdens het concert, vroegen mensen op Twitter Kelly waarom hij Slipknot dissed, en hij zei van niet, dat hij reageerde.

"Heel vreemd dat wanneer een artiest st praat en ik antwoord, ik de slechterik ben", schreef hij.

Maanden geleden deed leadzanger Corey Taylor een podcast en zei dat hij er een hekel aan heeft als artiesten van andere genres overstappen en dan rock gaan doen.

Hoewel hij Kelly's naam (of die van iemand anders) nooit heeft gezegd, dachten velen dat het een duidelijke opgraving was, aangezien hij een paar maanden eerder was overgestapt van rapmuziek.

Kelly legt vervolgens uit dat dit rundvlees eigenlijk helemaal teruggaat tot Taylor die boos was omdat zijn functie niet werd gebruikt voor het debuutalbum van Machine Gun Kelly.

"Corey deed een couplet voor een nummer op kaartjes voor mijn ondergangalbum, het was verdomd verschrikkelijk, dus ik heb het niet gebruikt. hij werd er boos over en praatte met een tijdschrift over hetzelfde album waar hij bijna op stond. De verhalen van jullie zijn allemaal uit. Geef gewoon toe dat hij verbitterd is ", schreef hij.

Corey, die net hersteld was van COVID, besloot dat het tijd was om te reageren en plaatste e-mailgesprekken die hij met Travis Barker had over de samenwerking, waarbij Kelly naar verluidt van zijn rol houdt.

In de berichten, die van januari 2020 zijn, lijkt Kelly een heel andere mening te hebben over Taylor en zegt dat hij "opgestookt en VEREERD" is om met de Slipknot-zanger te werken.

twitter.com/CoreyTaylorRock/status/1440090736620277762

“Ik hou er niet van dat mensen privé dingen uitzenden als een kind. Dus dit is alles wat ik zal zeggen: ik heb het nummer niet gedaan omdat ik het niet leuk vind als mensen voor mij proberen te ‘schrijven’.” Ik zei NEE tegen HEN. Dus zonder meer…. bonnen. Dit is alles wat ik erover ga zeggen.”

Nadat Taylor de e-mails had gepost, besloot Kelly er voor eens en voor altijd een einde aan te maken, maar zei dat er in de toekomst ruimte is voor een nieuwe samenwerking.

"eigenlijk was je couplet echt slecht. Met respect, ik zei je net om het te herschrijven omdat het echt slecht was. Met respect. Maar laten we samen een cover van een Britney Spears-nummer maken," antwoordde hij."

Aanbevolen: