Hier is waarom de moeder van Ariana Grande dacht dat ze een seriemoordenaar zou zijn toen ze opgroeide

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de moeder van Ariana Grande dacht dat ze een seriemoordenaar zou zijn toen ze opgroeide
Hier is waarom de moeder van Ariana Grande dacht dat ze een seriemoordenaar zou zijn toen ze opgroeide
Anonim

Vandaag de dag is Ariana Grande het meest bekend om haar indrukwekkende vocale bereik van vier octaven en haar lange lijst van hitlijsten. Met bestverkochte nummers als 'Thank U, Next', 'Dangerous Woman', '7 Rings' en 'Into You' onder haar riem heeft de popster miljoenen fans vergaard en een van de meest benijdenswaardige muziekcarrières van het decennium. Maar als je haar moeder Joan had gevraagd wat ze dacht dat haar dochter zou worden als ze groot was, had ze misschien iets totaal anders voorspeld dan een popster of actrice.

Eigenlijk, toen Ariana nog een klein meisje was en met haar familie in Boca Raton, Florida woonde, dacht haar moeder even dat ze een seriemoordenaar zou worden. Dat is geen voorspelling die de meeste ouders zouden doen, dus we moeten ons afvragen wat Joan tot zo'n gok heeft geleid! Blijf lezen om erachter te komen waarom de moeder van Ariana Grande dacht dat ze een seriemoordenaar zou worden als ze opgroeide.

Haar nieuwsgierige interesses als kind

Ariana Grande heeft in de loop der jaren een behoorlijke evolutie doorgemaakt. Fans kunnen zich dit nu misschien moeilijk voorstellen, maar toen ze een kind was, was ze geïnteresseerd in dingen die bij de meeste kinderen niet noodzakelijk op de voorgrond staan. Ze had namelijk een passie voor enge dingen. De popster onthulde dat ze was als "een mini-Helena Bonham Carter."

"Ik wilde altijd al een skeletschmink op mijn gezicht hebben of een Freddy Krueger-masker dragen, en ik zou een hockeystick bij me dragen", herinnerde ze zich (via Us Weekly). “Voor mijn vijfde verjaardagsfeest hadden we een Jaws-thema en al mijn vrienden vertrokken huilend. Ik bedoel, zo ben ik nog steeds. Maar toen ik klein was, was het meer zorgwekkend. Er was een fase, toen ik 3 of 4 was, waar mijn moeder dacht dat ik zou uitgroeien tot een seriemoordenaar."

Grote Halloweenfeesten

Aangezien Ariana Grande al vroeg affiniteit had met horror, is het logisch dat Halloween een van haar favoriete tijden van het jaar was, zo niet haar absoluut favoriete tijd van het jaar toen ze opgroeide met haar familie in Boca Raton, Florida.

Haar door goth geïnspireerde jeugd werd waarschijnlijk beïnvloed door haar moeder Joan, die meteen alle enge dingen met haar kinderen begon te vieren. Volgens W zou Ariana's moeder Joan elk jaar een enorm Halloween-feest geven, dat zelfs hoger op de prioriteitenlijst stond dan Kerstmis.

De rol van de slager

Interessant is dat de plaatselijke slager een grote rol speelde in Halloween in het Grande-huishouden. "Ik heb het huis opgeknapt met dingen die normale kinderen nachtmerries zouden bezorgen", gaf Joan toe (via W). “Ik zou naar de slager gaan, hartorganen of longen halen en dan zeggen: ‘Ariana, Frankie, dit is een hart.’

Joan onthulde ook dat Ariana en haar broer Frankie "bloed op de muren zouden schilderen" nadat ze orgels van de slager mee naar huis zou nemen: "Ik herinner me Ariana's kleine handafdrukken."

Ze houdt nog steeds van Halloween

Alle fans van Ariana Grande weten dat ze tot op de dag van vandaag nog steeds van Halloween houdt. Sinds ze in de schijnwerpers staat, heeft ze veel opmerkelijke Halloween-kostuums gewiegd, een van de meest bekende is de varkensmake-up die eer betoonde aan The Twilight Zone.

In 2017 verkleedden zij en haar toenmalige vriend, wijlen Mac Miller, zich als het belangrijkste koppel uit de Ben Stiller-cultklassieker Zoolander. Zij en Miller kleedden zich het jaar daarvoor in 2016 eendrachtig, gekleed in kostuums van The Matrix, Moonrise Kingdom en Pokemon.

Een foto gedeeld door Frankie onthulde dat ze als kind ooit verkleed was als Dorothy uit The Wizard of Oz.

Tekens dat ze een ster zou zijn

Er waren misschien een paar tekenen dat Ariana zou uitgroeien tot een seriemoordenaar, maar er waren meer aanwijzingen dat ze zou uitgroeien tot een superster. Volgens Narcity begon ze op zeer jonge leeftijd op te treden met het Fort Lauderdale Children's Theatre, en speelde ze in toneelstukken als Beauty and the Beast en The Wizard of Oz.

Toen ze nog maar acht was, zong ze het volkslied bij lokale hockeywedstrijden. Op dezelfde leeftijd zong ze ook in de karaokelounge van een cruiseschip en trad ze op met verschillende orkesten, waaronder de Philharmonic van Zuid-Florida.

Geen zangtraining

Hoewel Ariana Grande beroemd is om haar bereik van vier octaven, heeft de zangeres van 'Positions' nooit een echte vocale training gehad toen ze opgroeide. "Muziek gebeurde gewoon, ik heb nooit echt ergens voor getraind", zei ze (via Vogue) in een interview in 2013.

Iets wat veel fans niet weten, is dat Ariana als kind hoorn speelde en op die manier muziek en theorie leerde, maar ze is nooit officieel opgeleid als zangeres.

Aanbevolen: