10 Big Bang Theory-sterren waar niemand mee wil werken (5 die totale lieverds zijn)

Inhoudsopgave:

10 Big Bang Theory-sterren waar niemand mee wil werken (5 die totale lieverds zijn)
10 Big Bang Theory-sterren waar niemand mee wil werken (5 die totale lieverds zijn)
Anonim

Wiskunde, wetenschap en geschiedenis is misschien wat het themalied van deze populaire show ontrafelt, maar het ontrafelen van de mysteries van de cast van The Big Bang Theory is meer waar we naar streven. Met meer dan 200 afleveringen heeft The Big Bang Theory terecht zijn plaats verdiend als een van de meest populaire hedendaagse sitcoms.

Na de avonturen van Sheldon en vrienden (inclusief het lieve maar brutale buurmeisje Penny) heeft de show velen van ons geleerd hoe belangrijk het is om mensen te hebben op wie we door dik en dun kunnen rekenen. Ouders, ouderschap, eerste relaties en blijvende relaties helpen allemaal om deze karakters scherp te houden. Maar hoe zit het met de acteurs die deze personages tot leven brengen? Zijn ze net zo lief als hun superslimme tegenhangers? We besloten een kijkje achter de schermen te nemen om te zien welke van hen lieverds zijn en welke minder dan aardig.

15 Kaley Cuoco

Cheat Sheet heeft nogal wat te zeggen over Kaley Cuoco, maar laten we echt zijn: Penny is een van onze favoriete personages in de show. Ze moet in het echt net zo fantastisch zijn, toch? Helaas is Cuoco niet iemand waar mensen graag mee werken, hoewel de reden waarom onduidelijk is. We denken dat het te maken heeft met casten, aangezien haar komische vaardigheden absoluut haar sterkste punt zijn.

14 Simon Helberg

IMDb heeft de carrière van Simon Helberg een heel verhelderend overzicht gegeven. Hoewel hij op een paar rode lopers heeft gestaan (en met een paar grote namen heeft gewerkt), is hij niet bepaald de grote ster die sommige van zijn tegenhangers zijn. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij niet veel lijkt te hebben nu de show ten einde loopt.

13 Kunal Nayyar

Nog een acteur die nog niet veel van het grote scherm heeft gezien, we hopen echt dat zijn tijd als Raj dat verandert. Het andere aspect van Nayyar dat interessant is? We konden niets vinden over hoe hij op de set is. Het is onmogelijk dat hij zo stil en kalm is als zijn karakter, toch? Blijkt dat dat gewoon kan zijn zoals hij is, gebaseerd op het gebrek aan meningen.

12 Liefje: Mayim Bialik

Mayim Bialik heeft een vrij uitgebreide carrière op het scherm gehad voordat ze deze rol op The Big Bang Theory belandde. Oorspronkelijk begonnen als ondersteunende, side plot cast, werd Bialik al snel een deel van het kernensemble. Zij en Bernadette zijn misschien "de vriendinnen" (en/of echtgenotes; geen spoilers) maar ze is zeker lief genoeg om een essentieel, volledig uitgewerkt personage te worden.

11 Kevin Sussman

Weet je niet wie Kevin Sussman is? Tijd om terug te gaan en enkele van deze afleveringen opnieuw te bekijken! Sussman was misschien niet de belangrijkste cast, maar hij was zeker opmerkelijk. Niet opmerkelijk genoeg om in een heleboel afleveringen te zijn, maar een uniek genoeg personage dat hij in de hoofden van mensen vasthoudt. Helaas is dit zowel een zegen als een vloek; hij is een heel specifiek karakter.

10 Liefje: Jim Parsons

Jim Parsons is een van de liefste mensen, en iedereen lijkt het daarover eens te zijn. Elk artikel dat we over hem lazen, besprak het feit dat hij een aardig persoon is en goed om mee samen te werken. Om nog maar te zwijgen over de geweldige acteur die hij is. De enige reden waarom de oerkn altheorie "hem liet gaan" is omdat hij naar andere dingen wilde gaan, volgens Cheat Sheet !

9 Wil Wheaton

We hebben allemaal de verhalen over Wil Wheaton gehoord. Hij is super nerdy, een beetje onhandig, en MLive herinnert ons eraan dat hij leeft en werkt met angst en depressie. Deze soms angstige persona kan een deel van de reden zijn geweest dat hij niet in dingen is gegoten. Aan de andere kant kan het gewoon zijn omdat hij bezig is met zijn bloeiende YouTube-carrière.

8 Carol Ann Susi

Haal de tissues maar klaar. Carol Ann Susi was nooit te zien op Big Bang Theory, maar op IMDb staat dat ze de moeder van Howard uitte. Ze was een van de liefste mensen op de set, maar blijkbaar heeft ze geen werk meer omdat ze een tijdje geleden is overleden.

7 Liefje: John Ross Bowie

Een van de onbezongen stukjes van Big Bang Theory, John Ross Bowie is al eeuwen bezig met acteren. Misschien is dit de reden waarom hij zo nederig is, nog steeds. Zijn grote rol in Speechless heeft zijn ego niet te groot gemaakt, wat hem ook zal helpen om in de toekomst meer rollen te boeken.

6 Johnny Galecki

We zaten allemaal te wachten op wanneer Leonard op deze lijst zou verschijnen. En ja hoor, Johnny Galecki is een acteur die niet veel lijkt te boeken. Cheat Sheet gelooft dat dit komt omdat hij zo gemakkelijk wordt gecast als de nerd in plaats van de leidende man. We denken echter dat dit kan veranderen nu hij heeft bewezen dat nerds ook mannen kunnen leiden.

5 Laura Spencer

Ze werkt nu al een aantal jaren, maar we kunnen haar nog steeds niet buiten haar Big Bang Theory-rol plaatsen. Niet alleen dat, maar het lijkt erop dat ze voornamelijk webseries doet. Het gebrek aan bekendheid lijkt een ander moeilijk iets te zijn voor acteurs om te overwinnen. Ze kunnen niet te karaktervol zijn, maar ze kunnen ook geen Laura Spencer trekken en te veelzijdig zijn.

4 Liefje: Laurie Metcalf

Iedereen die zowel aan Toy Story als aan The Big Bang Theory werkt, krijgt onze stem als een van de lieverds op de set. Ze speelt niet alleen een moeder in de show, maar ze heeft zo'n geweldige energie dat het ons niet zou verbazen als ze ook als de moeder van iedereen optreedt. Op een goede, niet vervelende manier natuurlijk.

3 Liefje: Melissa Rauch

Het is geen wonder dat Bernadette op de lijst met lieverds is gekomen. In een vergelijkbare boot als Bialik werd Melissa Rauch al snel een van de meest geliefde personages in de show. Zozeer zelfs dat ze haar in de buurt moesten houden en van haar een volwaardig castlid moesten maken! Hoewel ze brutaal is, is haar echte persoonlijkheid te hilarisch en lief om niet op de set te hebben.

2 Joshua Malina

Een van de meest recente acteurs die een ondersteunende rol opnam in The Big Bang Theory, Joshua Malina is een van die jongens die overal getalenteerd in lijkt te zijn. Zijn rol als president Siebert werd goed ontvangen, maar hij werd nooit echt een volledig ondersteunend castlid. Zou het een beetje een ego kunnen zijn?

1 Brian George

Raj's vader is een beetje een veeleisende man in de show, maar de acteur die hem speelt, lijkt niet dezelfde trek te hebben. Sterker nog, hij heeft behoorlijk wat werk onder zijn riem! We hebben hem niet als een lieverd geclassificeerd, alleen maar omdat deze man weet hoe hij zich moet vastklampen en aan het werk moet; een grote aanwinst in het leven, maar het zou kunnen lezen als ongeduld op een filmset.

Aanbevolen: