10 Desperate Housewives-sterren die totale lieverds waren (en 10 die zich als eikels gedroegen)

Inhoudsopgave:

10 Desperate Housewives-sterren die totale lieverds waren (en 10 die zich als eikels gedroegen)
10 Desperate Housewives-sterren die totale lieverds waren (en 10 die zich als eikels gedroegen)
Anonim

Desperate Housewives, gemaakt door Marc Cherry, is een mysterieuze comedy-drama-tv-serie die acht seizoenen lang een groot deel van de vrouwelijke bevolking (en ook het mannelijke publiek) aan hun scherm had gekluisterd. De show was acht jaar in de lucht. De serie was gericht op geheimen, bedrog, liefde, vriendschap, chantage, drama en controverses, waardoor elke fan meer wilde.

Desperate Housewives-set was in de fictieve straat Wisteria Lane. De show volgde het leven van een groep vrouwen door de ogen van hun overleden buurvrouw. Elk castlid kreeg te maken met zijn of haar deel van moeilijke tijden en dat maakte de show de moeite van het kijken waard.

Cherry houdt er duidelijk van om over meeslepende en gecompliceerde vrouwelijke personages te schrijven en hij doet het zo goed. Daarom varieerden de hoofdpersonen van totale lieverds tot manipulatieve en achterbakse vrouwen (en mannen). Hier zijn 10 castleden die liefjes waren en 10 die zich gewoon als eikels gedroegen.

20 Eva Longoria As Gabrielle (Gaby) Solis - Total Sweetheart

Gaby Solis was een van de hoofdpersonen. Ze deed veel schandelijke dingen, maar werd nog steeds als een lieverd beschouwd. Volgens insider.com was Gaby in het begin een verwend ontrouw snotaap die dingen op de harde manier moest leren. Ze ging scheiden en hertrouwde, kreeg te maken met de tijdelijke blindheid van haar man, had financiële problemen, wat moeilijk voor haar was, maar ze zette door.

19 Teri Hatcher As The Clumsy Susan Mayer - Total Sweetheart

Susan Mayer's karakter was charmant, lief, aardig, grappig en een geweldige moeder en vriendin. Ze was gewoon het buurmeisje en de meest geliefde van het stel. Haar onhandigheid zorgde voor een komische noot, wat goed was voor de show. Ze trouwde twee keer met Mike Delfino, die haar diepbedroefd achterliet met zijn dood, zoals insider.com meldt.

18 Felicity Huffman als Lynette Scavo - Total Sweetheart

Volgens screenrant.com was Lynette Scavo een lieverd, ze was het meest sympathieke personage in de show, behalve wanneer ze koud en gemeen tegen haar man Tom was. Lynette had een succesvolle carrière, maar nadat ze vier kinderen had gekregen, moest ze die opgeven om thuisblijfmoeder te worden. Ze keerde uiteindelijk terug naar haar carrière, maar begint een nieuwe strijd tegen kanker.

17 Brenda Strong As The Overleden Mary Alice Young - Total Sweetheart

Mary Young was ieders favoriete overleden huisvrouw, ze was aardig en zorgzaam, waardoor haar mede-huisvrouwen zich afvroegen waarom ze zelfmoord pleegde. Hoewel het zeer zeldzaam was om haar in de show te zien, was haar rol erg cruciaal. Ze vertelde de hele show door haar ogen zoals HuffingtonPost.co.uk meldt.

16 James Denton As Mike Delfino - Total Sweetheart

Mike Delfino was een aardige loodgieter die na de dood van zijn vrouw Amy naar Wisteria Lane verhuisde. Volgens fandom.com speelde hij detective toen Noah Taylor hem inhuurde om de buurt te onderzoeken nadat zijn dochter Deidre vermist was. Mike ontmoette toen Susan Mayer; ze werden verliefd en kregen een zoon. Uiteindelijk kreeg hij te maken met een plotselinge dood, waardoor Susan er kapot van was.

15 Andrea Bowen als Julie Alexander Mayer - Total Sweetheart

Julia Mayer, dochter van Susan Mayer was een absolute lieverd en het droomkind van elke ouder, althans in het begin. Ze was slim, aanhankelijk, attent en behulpzaam in het hele huis. Maar zoals fandom.com meldt, veroorzaakte iets in haar jeugd haar wilde gedrag daarna, ze stopte met de medische school, had relaties met een getrouwde man en werd zelfs per ongeluk zwanger.

14 Alfre Woodard als de aanmatigende alleenstaande moeder, Betty Applewhite - Total Sweetheart

Alfre Woodard kreeg de rol van Betty Applewhite. Ze had de show nog nooit eerder gezien, maar nadat ze het had ingehaald, genoot ze ervan en nam de rol op zich. Volgens fandom.com was haar karakter een aanmatigende alleenstaande moeder met sterke religieuze overtuigingen die er alles aan deed om haar zonen te beschermen, inclusief ze op te sluiten als ze slechte daden deden.

13 Doug Savant als Tom Scavo - Total Sweetheart

Tom Scavo was een totale lieverd die een betere vrouw verdiende dan Lynette. Hij was een geweldige vader die ooit zijn baan opzegde om thuisblijfvader te zijn, zodat zijn vrouw weer aan het werk kan. Omdat hij een coole vader wilde zijn, nam hij constant een achterbank in het ouderschap en hun huwelijk, wat leidde tot hun scheiding. Gelukkig verzoenden ze zich na een scheiding van een jaar.

12 Madison De La Garza als de ondeugende Juanita Solis - Total Sweetheart

Juanita Solis was de wettelijke dochter van Carlos en Gabrielle, geboren in de periode van vijf jaar tussen seizoen vier en vijf. Ook al was ze altijd ondeugend en maakte ze het leven van haar moeder tot een hel, ze was een absolute lieverd en zorgde voor komische verlichting. Juanita is bij de geboorte verwisseld met Grace Sanchez zoals wiki.org meldt.

11 Tuc Watkins als Bob Hunter - Total Sweetheart

Toen Bob het stadsleven beu was, verhuisde hij met zijn vriend Lee McDermott naar de buitenwijken en belandde op Wisteria Lane. Bob was een lieve advocaat die iedereen belde als ze juridische hulp nodig hadden. Zoals wiki.org meldt, waren Bob en Lee het eerste homostel dat in Wisteria Lane woonde. Zoals elk normaal stel, kregen ze te maken met uitdagingen in hun relatie, maar ze zetten door en besloten een kind te adopteren.

10 Kyle MacLachlan als Orson Hodge - Gedroeg zich als een eikel

Orson leek het perfecte gezinsleven te leiden toen hij met Bree Van de Kamp trouwde totdat ze een nepzwangerschap moesten verbergen en een vreselijke tijd van chantage, geweldplegingen en affaires moesten doorstaan, toen veranderde hij en werd een eikel. Hij scheidde van Bree en raakte verlamd door een simpele verliefdheid. Later ontdekte hij een geheim over Bree, waarmee hij haar chanteerde zoals wiki.org onthult.

9 Marcia Cross As Perfectionist Bree Van De Kamp - Gedroeg zich als een eikel

Bree's karakter past perfect bij de beschrijving van een wanhopige huisvrouw die zich als een eikel gedroeg. Ze was een perfectionist, die zo gezien wilde worden, maar in werkelijkheid was ze kil, onverschillig en een slechte ouder die te maken had met ontrouw, echtscheiding, schijnzwangerschap, alcoholisme en verlies van zaken, wat haar uiteindelijk allemaal nerveus maakte. afbreken. Nadat ze de fouten in haar leven had geaccepteerd, trouwde ze met de liefde van haar leven en verhuisde ze naar Kentucky, zoals screenrant.com meldt.

8 Shawn Pyfrom As Andrew Van De Kamp - Acted Like A Jerk

Andrew Van De Kamp was de zoon van Bree en Rex. Volgens wiki.org was Andrew altijd een eikel; hij reed ooit onder invloed over de moeder van Carlos Solis en ondervond nooit de gevolgen. Hij deed veel slechte dingen en was net zo slecht als zijn moeder, waarschijnlijk de reden waarom ze nooit met elkaar konden opschieten.

7 Nicollette Sheridan speelde makelaar Edie Britt - gedroeg zich als een eikel

Edie Britt was een gemene en manipulatieve makelaar. Volgens screenrant.com mocht geen van de andere dames haar omdat ze er alles aan deed om haar zoektocht naar een rijke echtgenoot te vervullen, zelfs als dat betekende dat ze met hun volgende exen moesten uitgaan. Ze ging uit met Karl, Mike, Carlos en Orson. Edie stierf bij een tragisch ongeval.

6 Ricardo Antonio speelde de blinde Carlos Solis - gedroeg zich als een eikel

Carlos Solis was de echtgenoot van Gabriella Solis. Hij wilde dat perfecte gezinsleven en Gaby was er nog niet klaar voor. Hij heeft zelfs haar anticonceptie veranderd, zodat hij haar kan misleiden om een baby te krijgen, zoals screenrant.com onthult. Carlos wordt pas wat aardiger als hij tijdelijk blind wordt. Na zijn herstel probeerde hij zijn leven een andere wending te geven.

5 Vanessa Williams speelde de hoofdrol als de ongevoelige Renee Perry - gedroeg zich als een eikel

Renee Perry was een narcistische diva die naar Wisteria Lane verhuisde om dicht bij haar beste vriendin, Lynette, te zijn. Ze was een eikel en erg agressief dat de andere huisvrouwen terughoudend waren over haar toetreding tot hun kring. Uiteindelijk werd ze aangenomen en ontwikkelde ze nauwe banden met Bree en Gabrielle, zoals insider.com meldt.

4 Kathryn Joosten speelde de drukbezette Karen McCluskey - Gedroeg zich als een eikel

Karen McCluskey was een bemoeizuchtige en roofzuchtige persoon die op de buurt paste. Ze hield ervan om problemen te veroorzaken. Volgens fandom. com, ze was rivalen met Lynette en had woordenwisselingen met een aantal van de vrouwen, maar naarmate de serie vorderde, werden ze vrienden en ze hielp hen zelfs wanneer ze het hard nodig hadden. Helaas stierf ze in de laatste aflevering.

3 Dana Delany speelde de mysterieuze Katherine Mayfair - gedroeg zich als een eikel

Katherine was een voormalig slachtoffer van huiselijk geweld. Volgens HuffingtonPost.co.uk verhuisde ze naar Wisteria om haar verleden te vergeten, alleen om haar in te pakken en de buurt voor 12 jaar te verlaten. Toen ze terugkwam, concurreerde ze altijd met Bree om de titel van de perfecte huisvrouw. Ze verborg ook een groot geheim.

2 Jesse Metcalfe speelde de hoofdrol als de tuinman, John Rowland - Gedroeg zich als een eikel

John Rowland was een ander personage dat zich als een eikel gedroeg, de Solis huurden hem in voor een tuinklus, maar in plaats van te tuinieren, had hij het druk met het onderhouden van relaties met Gabrielle, die op dat moment nog steeds getrouwd was met Carlos als fandom.com rapporten. Uiteindelijk kwam Gabrielle tot bezinning en brak de zaak af. John had het moeilijk om haar te laten gaan. Hij trouwde uiteindelijk en kreeg een kind.

1 Richard Burgi As Karl Mayer - Gedroeg zich als een eikel

Karl Mayer was misschien wel de grootste eikel van de show. Terwijl hij getrouwd was met Susan had hij een affaire met zijn secretaresse en dit was een van de redenen die leidden tot hun scheiding. Hij hertrouwde toen en kreeg een zoon, maar die relatie liep niet goed en ze scheidden. Hij begon toen nog een affaire met Bree, die nog steeds getrouwd was met Orson. Karl stierf toen een vliegtuig neerstortte bij Wisteria.

Aanbevolen: