Wat we niet wisten over de meisjes op TLC's Unexpected

Inhoudsopgave:

Wat we niet wisten over de meisjes op TLC's Unexpected
Wat we niet wisten over de meisjes op TLC's Unexpected
Anonim

UPDATE: 8 mei 2020

Unexpected is de nieuwste realityshow die zich richt op tienerzwangerschappen. 16 & Pregnant and Teen Mom, uitgezonden op MTV, waren de eerste realityshows over tienerzwangerschappen. Gezien alle spin-off-series en massa's Teen Mom-gerelateerde roddels en roddels, is het niet verwonderlijk dat andere netwerken wilden meedoen aan de actie.

Het eerste seizoen van Unexpected richt zich op drie tienermeisjes, Lilly, McKayla en Lexus en hun onconventionele zwangerschapsreis. De show toont de impact van hun vroege zwangerschappen op hun leven, partners en hun families. Dit is echter verre van de enige succesvolle show van TLC. Van 90 Day Fiancé tot Little People, Big World tot Say Yes to the Dress, TLC staat erom bekend een behoorlijk repertoire aan controversiële en unieke realityseries te hebben.

Hoe intrigerend reality-tv ook is, mensen vragen zich af hoe echt de momenten op het scherm eigenlijk zijn (we hebben al geleerd dat sommige momenten op 90 Day Fiancé daadwerkelijk in scène zijn gezet). Naast het in twijfel trekken van de authenticiteit ervan, beweren mensen ook dat tienerzwangerschappen zoals Unexpected de neiging hebben om tienerzwangerschappen te verheerlijken in plaats van te proberen tieners op te voeden tegen het nemen van een vergelijkbare weg. Vandaag bekijken we enkele dingen die we niet wisten over de meisjes op TLC's Unexpected.

23 Het kale deel achter Tylors hoofd komt door een mol (soort van)

Screengrab van TLC's Unexpected met kale plek op de achterkant van Tylor's hoofd
Screengrab van TLC's Unexpected met kale plek op de achterkant van Tylor's hoofd

Iedereen die naar Unexpected kijkt, zal het deel achter Tylors hoofd hebben gezien. Natuurlijk vroegen mensen zich af waardoor dit kwam en helaas waren velen er ook gemeen over. Tylor ging naar Twitter om de haters te beantwoorden en de situatie te verduidelijken. Hij legde uit dat hij als baby een moedervlek had die verwijderd moest worden. Het werd vervolgens geïnfecteerd toen hij op de kleuterschool zat en 2 weken in het ziekenhuis werd opgenomen. Toen het eenmaal genezen was, bleef hij achter met dit deel in zijn haar. Einde verhaal.

22 Hailey Tilford begon essentiële oliën te verkopen

Hailey Tilford van TLC's Unexpected Instagram-bericht
Hailey Tilford van TLC's Unexpected Instagram-bericht

In een recente Instagram-post kondigde Hailey aan dat ze aan een wellnessreis begint. Ze verklaarde: "Ik wil alleen de beste natuurlijke, niet-giftige producten in mijn huis en op onze huid!" Je kunt details over haar samenwerking met Young Living vinden in haar hoogtepunten waar ze een startpakket met essentiële oliën verkoopt.

21 The Girls On Unexpected krijgen waarschijnlijk tussen $ 1.000 en tienduizenden per aflevering betaald

TLC's onverwachte reünie special
TLC's onverwachte reünie special

Velen vragen zich af of de sterren in realityshows geld verdienen voor hun optredens. Vaker wel dan niet, doen ze dat wel. Het is begrijpelijk dat castsalarissen niet beschikbaar zijn voor het publiek, dus het is aan iedereen om in te schatten. Gebaseerd op wat bekend is van andere TLC-sterren, zouden de meisjes op Unexpected iets kunnen verdienen van $ 1.000 tot tienduizenden per aflevering.

20 De meisjes worden heel vroeg actief

Afbeelding
Afbeelding

Het is al moeilijk voor te stellen dat jonge meisjes kinderen hebben in hun late tienerjaren, hoe zit het met het feit dat sommige van deze meisjes actief worden zodra ze hun tienerjaren ingaan. Lexus heeft blijkbaar haar v-kaart gestolen toen ze net 13 jaar oud was. De moeder van Lexus werd op een nacht wakker en ontdekte dat haar dochter vermist was. Om een lang verhaal kort te maken, ze vond haar in het huis van haar vriend.

19 Een meisje zocht anticonceptie toen het te laat was

Afbeelding
Afbeelding

Toen Lexus uiteindelijk tot de beslissing kwam om anticonceptie te gebruiken, kon ze er geen krijgen omdat ze al zwanger was. Hoewel haar menstruatie twaalf dagen te laat was, kon ze het feit dat ze misschien zwanger was niet accepteren. Het nieuws van de zwangerschap schokte Lexus zo erg dat ze een tijdje ontroostbaar was.

18 Een ander geeft toe dat ze niet dacht dat zwanger worden zo makkelijk was

Afbeelding
Afbeelding

Lilly heeft herhaaldelijk bewezen dat ze niet het slimste kind is dat er is. Volgens starcasm.net zegt ze dat ze geen idee had dat zwanger worden zo makkelijk was. Wat iedereen zich afvraagt, is waarom haar moeder nooit 'het gesprek' met haar had gehad, aangezien ze hetzelfde had meegemaakt. Met 17 jaar moet Lilly zeker ook geweten hebben van de gevolgen van haar relaties.

17 Hun vriendjes blijven niet altijd

Afbeelding
Afbeelding

Het feit dat tienerparen samen kinderen hebben, betekent niet dat ze bij elkaar moeten blijven. Lexus en Shayden gingen uit elkaar nadat Lexus was bevallen. Volgens screenrant.com was Shayden onbeleefd en onvolwassen. Hij was ook een van de minst favoriete karakters van de show. Iedereen hoopt dat Lexus iemand vindt die beter bij haar past dan Shayden.

16 Een meisje denkt dat het hebben van een baby betekent dat ze getrouwd is

Afbeelding
Afbeelding

Lilly daarentegen heeft haar eigen analogie zoals onthuld door babygaga.com. Ze gelooft dat ze getrouwd is met James vanwege het feit dat ze samen een kind hebben. Lilly dacht er ook aan om haar kind zijn achternaam te geven. Haar moeder, die tegen het hele idee is, zegt dat ze daarmee moet wachten tot ze getrouwd is.

15 Hetzelfde meisje dat van school ging

Afbeelding
Afbeelding

Op basis van haar oneliners denken we dat Lily's beslissing om te stoppen met school niet het beste idee was. Lilly had hier echter een reden voor. Andere kinderen behandelden haar zo slecht op school tijdens haar zwangerschap dat ze uiteindelijk toegaf aan de druk en stopte met school.

14 Een van de tienermoeders en haar moeder waren tegelijkertijd zwanger

Afbeelding
Afbeelding

McKayla en haar moeder, Shannon, hebben niet altijd de beste moeder-dochterrelatie gehad. Toen de twee op hetzelfde moment zwanger raakten, zoals verteld op starcasm.net, zag Shannon hun situatie als een kans om dicht bij haar dochter te komen. Ze probeerde zelfs McKayla te overtuigen om samen een babyshower te houden.

13 Een paar grootouders heeft nog steeds niet geleerd tienerzwangerschap te vermijden

Afbeelding
Afbeelding

Haar grootouders hebben McKayla grootgebracht omdat haar moeder, Shannon, twijfelachtig gedrag vertoonde nadat de vader van McKayla was overleden en daarom niet voor de vierjarige McKayla kon zorgen. Haar ouders hadden geen andere keuze dan de voogdij over het meisje te nemen en haar op te voeden. Uiteindelijk heeft Shannon haar act opgeruimd en heeft ze een ietwat liefdevolle ongemakkelijke relatie met haar dochter.

12 De volwassen moeders van de koppels kunnen niet met elkaar overweg

Afbeelding
Afbeelding

We hebben al vastgesteld dat de moeders van McKayla en Caelan beide tienermoeders waren. De moeder van Caelan, die de bijnaam Saint Shelly heeft gekregen, denkt echter dat ze betere keuzes heeft gemaakt in het leven dan de moeder van McKayla. Volgens screenrant.com zien de twee moeders elkaar nauwelijks vanwege Shelly's heiliger dan jij houding.

11 Een meisje denkt dat ze echt verliefd is

Afbeelding
Afbeelding

Deze jonge meisjes hebben geen idee wat het betekent om een kind op te voeden, laat staan wat verliefd worden op een persoon is. Volgens intouchweekely.com gelooft de tienermoeder van seizoen twee, Chloe, dat ze verliefd is op haar vriend. Niet om haar zeepbel te laten barsten, maar de meeste tienerrelaties duren niet lang en zonder de juiste begeleiding kunnen de meeste tieners het verschil niet zien tussen liefde, verliefdheid en verliefd zijn.

10 Een van de meisjes spaarde zichzelf voor het huwelijk

Afbeelding
Afbeelding

Babygaga.com vertelt het verhaal van een andere tienermoeder in seizoen twee met de naam Emiley. Emiley moest wachten tot ze getrouwd was voordat ze zichzelf aan een man zou geven, daarom zag haar moeder het nut niet in om 'de vogels en de bijen' met haar te laten praten. Tot overmaat van ramp is Emileys vriend geen aardig persoon.

9 Geen van de koppels en gezinnen is bereid om een baby te krijgen

Afbeelding
Afbeelding

Geen enkel meisje wil moeder worden als ze tiener zijn en geen enkele moeder wil hetzelfde lot voor hun dochter. Tienermeisjes horen op school te zitten en de moeders zijn bezig met andere belangrijke dingen. Dat gezegd hebbende, geen van de moeders en dochters is echt bereid om voor een baby te zorgen en tvovermind.com is het hiermee eens.

8 Een van de tienermoeders haalde het bijna niet toen ze zwanger was

Afbeelding
Afbeelding

Lilly en haar vriend James reden in hun gloednieuwe auto toen ze frontaal in botsing kwamen met een vrachtwagen. Volgens screenrant.com was Lilly slechts een paar weken zwanger op het moment van het ongeluk en ze gelooft dat ze het er alleen maar levend vanaf heeft gebracht omdat God voor haar ongeboren kind waakte.

7 De moeders houden niet van de vriendjes van hun dochter

Afbeelding
Afbeelding

De meeste moeders keuren de vriendjes van hun dochters niet goed, vooral niet als ze tussen hun meisjes en hun studie komen. Volgens babygaga.com zijn Chloe en Laura's moeder allebei op camera betrapt terwijl ze hun afkeer uitten voor de jonge mannen die met hun dochters daten. Helaas kunnen ze er nauwelijks veel aan doen.

6 Hun moeders wensen soms dat ze de voogdij over de kinderen konden krijgen

Afbeelding
Afbeelding

Kelsey, de moeder van Lexus dreigde ooit de voogdij over baby Scarlett te nemen omdat ze vond dat Lexus en Shayden geen verantwoordelijke ouders waren, zoals vermeld door newsweek.com. We vragen ons af of ze denken dat ze hun kleinkinderen beter kunnen opvoeden als ze een tweede kans krijgen om op te voeden.

5 De meiden denken dat hun show beter is dan tienermoeder

Afbeelding
Afbeelding

Lexus heeft officieel toegegeven aan Us Weekly dat hun show, die zich richt op tienerzwangerschappen, veel beter is dan MTV's Teen Mom. Helaas is er niets om over op te scheppen over een paar tieners die baby's krijgen in plaats van studeren en genieten van het leven. Ze gaat verder met te zeggen dat de show echter is en dat hun verhalen beter zijn.

4 Onverwachte meisjes worden beter geportretteerd dan tienermoedermeisjes

Afbeelding
Afbeelding

Mensen lijken te denken dat Unexpected beter is dan andere soortgelijke shows die betrekking hebben op tienerzwangerschappen. Tvovermind.com zegt dat Onverwacht beter laat zien hoe tienerzwangerschappen gezinnen beïnvloeden en hoe ze allemaal werken om het extra gezinslid op te voeden. De conservatieven vragen zich echter af of de meisjes echt werken om tienerzwangerschappen te voorkomen of te promoten.

Aanbevolen: