20 opvoedingsstijlen die we alleen van een Duggar zouden zien

Inhoudsopgave:

20 opvoedingsstijlen die we alleen van een Duggar zouden zien
20 opvoedingsstijlen die we alleen van een Duggar zouden zien
Anonim

Een van de redenen waarom kijkers zo van de familie Duggar houden, is dat ze fascinerend zijn. Vanuit hun unieke perspectieven op relaties en huwelijk met hun schattige kinderen, houden fans over de hele wereld ervan om het reilen en zeilen in de Duggar-clan te volgen.

Zelfs als ze om niet zo geweldige redenen de krantenkoppen halen, willen fans nog steeds weten wat er met de Duggars gebeurt. Of het nu goed of slecht is, ze hebben onze aandacht.

Dat betekent natuurlijk niet dat fans het altijd eens zijn met wat ze op tv en sociale media zien met betrekking tot de Duggars. Ze hebben een aantal vreemde gewoonten die op grote manieren afwijken van de mainstream. De oorspronkelijke moeder en pop Duggar, Michelle en Jim Bob, hebben de weg geëffend, maar de nieuwere generatie heeft ook zijn aandeel in rare opvoedingspraktijken. Gelukkig voor fans, het is hier allemaal ingericht voor hun kijkplezier.

20 Verantwoordelijkheden worden vroeg opgestapeld

Sommige Duggar-kinderen koken al voor het gezin voordat ze over het aanrecht konden kijken. Klusjes maken een groot deel uit van het huishouden van Duggar en dat is begrijpelijk. Toen de 19 kinderen klein waren, zou Michelle een enorme puinhoop hebben gehad als ze hen amok had laten maken. Dus, zoals TLC op camera documenteerde, implementeerde ze takenlijsten en maakte ze zones waar de kinderen verantwoordelijk voor waren. Deze foto van het schoonmaken van haar kleinkind was alleen voor de show … we hopen.

19 Bescheidenheid is de sleutel

Ik daag je uit om een foto te vinden met een van de Duggar-meisjes in een broek. Hoewel Jinger tegenwoordig misschien een regelbreker is, dragen de rest van de meisjes alleen rokken. Dat omvat iedereen, van Josh's oudste dochter Mackynzie tot Jessa's nieuwe babymeisje Ivy Jane, zo te zien. De tijden zijn een beetje ontspannend voor de meisjes die nu moeder zijn, maar het lijkt erop dat ze de Duggar-tradities met hun dochters in ere houden.

18 Dekentraining is een ding

Je kent deze factoid misschien niet als je de originele seizoenen van de TLC-show van de Duggar fam niet hebt bekeken. Maar toen Michelle thuis nog baby's had, gebruikte ze 'dekentraining' om ze te houden waar ze ze wilde hebben. Blijkbaar doen de meisjes die nu moeder zijn hetzelfde. Kortom, discipline is groot in hun huizen, volgens Jill's IG, hoe dan ook.

17 Haarsnitten gebeuren thuis

Volgens critici zijn Jessa's thuiskapsels niet zo goed als salonknipsels. En die van Jill ook niet, als we de online trollen op IG mogen geloven. Hoe dan ook, de Duggars zijn thuis groot in kapsels. Als moeder Michelle de weg vrijmaakte, zijn we niet verrast - de rekening van de salon zou exorbitant zijn. Dus de oudere meiden maken hun versieringen - voor elke jongen (en waarschijnlijk meisje) in de fam.

16 Papa's datingregels zijn… anders

Iedereen die de Duggars volgt, kent hun vreemde verkeringsrituelen. Vader Jim Bob Duggar houdt strikte controle over wat heren zijn meisjes kunnen benaderen. Maar hetzelfde geldt voor dames die de Duggar-jongens willen daten. Kortom, vader is altijd bezig met hun zaken - en ze lijken er allemaal goed in te zijn, uit hun interviews op het scherm over de betrokkenheid van hun vader bij hun huwelijk.

15 Geen banen voor moeders

Sommige Duggar-dames stonden ooit bekend als onderdeel van een lokaal verloskundigenteam in hun thuisstaat Arkansas. Maar tegenwoordig lijkt geen van hen een baan buitenshuis te hebben. Voordat John David en Abbie Burnett bijvoorbeeld trouwden, was Abbie verpleegster. Maar daarna? Distractify zegt dat ze stopte toen ze trouwden, en ze huilde toen ze erom vroeg.

14 Geen uitstapjes naar het strand

Hoe bescheiden ze ook zijn, de Duggars blijven uit de buurt van openbare zwembaden en stranden. Kortom, ze gaan niet naar plaatsen waar mensen veel huid laten zien. Dit gebod kwam uit Michelle's vroege TLC-dagen (ja, ik heb toen gekeken!). Nogmaals, dit is een beetje ontspannen met de jongere Duggars-Jill staat erom bekend een bescheiden zwempak te rocken in het zwembad met haar jongens, bijvoorbeeld.

13 Kinderopvang voor kinderen

Het script is een beetje omgedraaid nu de meeste oudere Duggars het huis uit zijn. Maar dat weerhoudt critici er niet van om erop te wijzen dat Jana voornamelijk de taak heeft om de resterende Duggar-kleintjes groot te brengen terwijl haar ouders doen … wat precies? Maar het is altijd zo geweest - een van de gewaardeerde ouderschapsboeken van mama Duggar is het koppelen van de kinderen, zodat elk kleintje een oudere "vriend" heeft, zoals blijkt uit TLC-beelden van 19 Kids & Counting. Tot op de dag van vandaag zorgt oudste zus Jana nog steeds voor alle kleintjes.

12 Sociale media beginnen als ze getrouwd zijn

Tegenwoordig is het ongelooflijk dat we zo lang hebben gewacht om de wakkere momenten van onze favoriete Duggars op IG te zien. Dat komt omdat voorafgaand aan hun huwelijk geen van de dames op sociale media zat. Is het je opgevallen dat hun rekeningen direct na hun huwelijk ontstonden? Jana is de enige uitzondering - en zij is de oudste van alle meisjes, wat haar wat speelruimte kan geven aangezien zij de enige is die nog thuis woont.

11 Niemand krijgt iets nieuws

Dit is een andere eigenaardigheid die een beetje lijkt te zijn ontspannen met de jongere generaties van Duggar. Vroeger, toen de nu beroemde Jessa, Jill, Jinger en Joy-Anna jonger waren, kreeg geen van de kinderen iets gloednieuws. Matriarch Michelle zwoer bij kringloopwinkelvondsten. Tegenwoordig, met de hulp van IG-sponsoring en TLC-salarissen, zijn de next-gen Duggars echter een stuk flamboyanter met hun aankopen. Toch hebben we nogal wat hand-me-downs door de fam zien gaan.

10 Helmen niet nodig

De meeste ouders zijn vrij streng over het beschermen van hun kinderen tijdens het fietsen. Maar zoals fans van de Counting On-show van Duggars al weten, waren Michelle en Jim Bob nooit dol op helmen. Of zelfs schoenen. Het is dus niet verwonderlijk om de toen vierjarige Marcus (de jongen van Josh en Anna) op een fiets zonder helm te zien rijden via de Duggar Family Blog. Teleurstellend, maar niet verrassend.

9 Privé sms'en is uitgesloten

De meeste tieners sms'en veel. Maar de Duggars? Nee. Voor degenen die elkaar ontmoetten en hun toekomstige echtgenoten het hof begonnen te maken, werden alle convo's gecontroleerd. Dat omvatte sms'en en videochats, voor het geval je je dit afvroeg. Hoewel, Josiah en Lauren blijkbaar wegkwamen met wat snoezige pre-engagement als het fotobewijs mag worden geloofd.

8 Presentatie van de puinhoop op IG

Jessa kreeg de woede van veel potentiële fans toen ze een stapel gebruikte luiers op IG plaatste. Ten eerste, wie plaatst dat op sociale media? En ten tweede, waarom? Mensen sprongen over Jessa heen en zeiden dat haar huis een puinhoop was, maar Jessa hield vol dat het haar prioriteit was om bij haar kinderen te zijn. Vreemde opvoedingstactiek, stinkende luiers laten opstapelen en de kinderen van de vloer laten eten, maar jij wel, Jessa.

7 Thuisonderwijs

Voor het grootste deel wordt thuisonderwijs tegenwoordig populairder en geaccepteerd. Maar omdat de Duggars zo toegewijd zijn aan hun geloofssysteem, draaien hun onderwijspraktijken daar ook om. Kortom, ze laten hun kinderen niet naar een openbare school gaan omdat ze hun eigen waarden willen bijbrengen… Waarden die veel critici snel afwijzen in de commentarensectie van IG en daarbuiten.

6 De kinderen rare gerechten voeren

Van Michelle die beweerde dat haar kinderen dol waren op ramennoedels en dat ze veel "eiwit" hadden tot Jill die iets klaarmaakte wat lijkt op oneetbaar voedsel, de fijnproevers die de Duggars volgen, zijn niet onder de indruk. Jill deelt graag de gerechten van haar familie op IG, maar de foto's zijn op zijn zachtst gezegd niet zo smakelijk. En herinner je je Michelle's rare stoofschotels uit hun lang geleden TLC-dagen? Ew.

5 Handige hacks (die niet altijd veilig zijn)

Jill deelde een 'hack' met haar volgers op sociale media waarbij een autostoeltje voor baby's in een kinderwagen met paraplu moest worden geplaatst. En hoewel geen enkel onderdeel van het apparaat is gemaakt om samen te gaan - en niets is veilig - was Jill blij om deze "tip" te delen die ze van haar eigen moeder had geleerd. Erm, we weten niet zeker of autostoeltjes en kinderwagens zo moeten werken.

4 Zoveel kinderen krijgen als ze kunnen

Deze is bekend over de Duggars, maar toch het vermelden waard. De meesten van ons kunnen zich niet zoveel kinderen veroorloven als we in theorie zouden kunnen krijgen. Maar de Duggars hebben er geen moeite mee om baby na baby te verwelkomen. Nu ze een salaris voor reality-tv hebben, zijn we er natuurlijk zeker van dat gezinsplanning minder stressvol is dan in de dagen van Michelle en Jim Bob met Josh en de eerste tweeling in een klein huis!

3 Geen dans of muziek. ooit

Toen de oudere Duggar-kinderen opgroeiden, had het huishouden een standvastige regel zonder dansen en geen reguliere muziek. Orkestmuziek was blijkbaar oké, aangezien de meeste kinderen een of twee instrumenten bespelen. Maar dansen? Denk er niet eens over na. En ze waren zelfs bevriend met Dolly Parton, volgens enkele foto's van de Duggar Family Blog. Zoals hoe konden ze?!

2 College is geen optie

Terwijl andere gelijkgestemde families - zoals de BFF's van Duggars, de Bates - kinderen naar de universiteit hebben gestuurd, niet zo in het huishouden van Duggar. Nog geen woord over of de volgende generatie Duggars de optie zal hebben, maar aangezien veel van de Duggar-vaders een diploma hebben (zoals Ben Seewald), is er misschien een kans. We zouden graag zien dat de laatste paar Duggar-meisjes die nog thuis zijn, opgroeien en ook naar de universiteit gaan!

1 Buitenschoolse activiteiten zijn beperkt

Hoewel matriarch Michelle in haar tijd een cheerleader was, heeft ze sindsdien het hele gezin weggehouden van buitenschoolse activiteiten. De kinderen hadden elkaar als speelkameraadjes, en er waren geen formele lessen of sporten toen de nu volwassen Duggars klein waren. Daarom vonden fans het zo raar dat Jinger baby Felicity meenam naar sportwedstrijden… Misschien is het tij aan het veranderen? Of misschien werden fans gewoon afgeleid door het mouwloze shirt van Jinger?! Ja, het is zeker 2019!

Aanbevolen: