15 Dingen over de oude buitenaardse wezens van History Channel die nergens op slaan

Inhoudsopgave:

15 Dingen over de oude buitenaardse wezens van History Channel die nergens op slaan
15 Dingen over de oude buitenaardse wezens van History Channel die nergens op slaan
Anonim

Er zijn veel blijvende mysteries in de wereld die de mensheid sinds onheuglijke tijden blijven verbazen. Onze planeet verbergt altijd een deel van haar geschiedenis onder kilometers vuil, zand en rotsen. Archeologen doen nog steeds onderzoek en opgravingen om ons begrip te vergroten van wat miljoenen jaren geleden zou kunnen zijn gebeurd.

Algemene speculatie is dat interstellaire bezoekers ooit contact hebben gemaakt met aardbewoners. Zonder substantieel bewijs wordt het moeilijker om deze samenzweringstheorieën zonder meer te accepteren.

Aan de andere kant is er de "Ancient Aliens" van History Channel, waar bijna elke prehistorische prestatie van buitenaardse oorsprong is. In dit artikel zetten we 15 van de meest vergezochte theorieën op een rij die de show ooit heeft gepresenteerd.

15 Als levitatie door geluid werd gebruikt bij het bouwen van de piramides, zou het zo luid zijn geweest dat de Grieken het zouden hebben verward met de toorn van Zeus

Zwevende rotsen
Zwevende rotsen

Als je hoort over de piramide van Gizeh, getuigt dat van een vleugje mysterie. Hoe bouwden de oude Egyptenaren zo'n verbazingwekkend monument met primitief gereedschap? Om die vraag te beantwoorden, geeft Ancient Aliens ons een onwaarschijnlijke theorie: levitatie door geluid. Dat klopt, ze hebben de stenen van 3 ton met geluid opgetild.

14 Het is wonderbaarlijk dat honderden beeldjes van dieren op vliegtuigen leken! Moeten aliens zijn… Absoluut geen vliegende vissen

Afbeelding
Afbeelding

Toen archeologen honderden kleine gouden dierlijke beeldjes vonden, vervaardigd door een precolumbiaanse beschaving genaamd Quimbaya, had een handvol ervan het uiterlijk van een modern vliegtuig. Ancient Aliens theoretiseert dat het in feite het bewijs was van een buitenaardse aanwezigheid ongeveer duizend jaar geleden. Wat ze niet vermeldden, is de opvallende gelijkenis met de vliegende vis.

13 Crystal Skulls: 1000 jaar oude buitenaardse overblijfselen? Nee, 20e-eeuwse gravures (en ze hebben de aflevering toch uitgezonden)

Afbeelding
Afbeelding

De Mitchell-Hedges-schedel zou meer dan duizend jaar oud zijn. Het trok mensen van over de hele wereld aan en het bleek een 20e-eeuws beeldhouwwerk te zijn. Ancient Aliens zond de schedelaflevering uit in 2013. Ondertussen werden in 2008 de tests uitgevoerd die aantoonden dat de schedel in feite een 20e-eeuws beeldhouwwerk is.

12 Buitenaardse wezens kwamen naar de aarde om goud te delven omdat hun atmosfeer dringend behoefte had aan duurzaamheid. Zeker

Afbeelding
Afbeelding

Deze specifieke claim is op zijn zachtst gezegd erg onaangenaam. De show theoretiseert dat buitenaardse wezens de vroege leeftijd van de mensheid bezochten om goud te delven om hun deeltjes te gebruiken om de atmosfeer op hun verre planeet te behouden. Wat betekent dat uberhaupt? Hoe kunnen gouddeeltjes in atmosferen worden gebruikt?

11 Graancirkels kunnen representaties zijn van Pi of markeringen voor tijdreizigers, wie weet?

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks hun geweldige uitzicht zijn graancirkels tot op de dag van vandaag een mysterie. Volgens Ancient Aliens vertalen de verschillende vormen zich in de getallen in Pi. In dezelfde aflevering bespreken ze de mogelijkheid dat ze worden gebruikt als kenmerken voor tijdreizigers, om te weten in welk tijdperk ze zijn beland.

10 Een portaal naar een andere dimensie is te vinden op Antarctica. Het is gewoon zichtbaar vanuit een vliegtuig

Afbeelding
Afbeelding

Een piloot die over Antarctica reisde, vond een kloof in het ijzige oppervlak van de zuidpool. Vele jaren later lanceerde hij een expeditie om de spleet te verkennen die een interdimensionaal portaal naar een andere wereld bleek te zijn. En ze zeggen dat Narnia in een kast zat!

Gerelateerd: 15 fictieve plaatsen zo geweldig dat we zouden willen dat we ze konden bezoeken

9 RoboCop? Nee RoboGod lijkt er meer op. All Hail Robot Osiris

Afbeelding
Afbeelding

De oude Egyptische mythologie vertelt het verhaal van Osiris, de God die door zijn broer Set in 12 stukken werd gespleten om zijn troon toe te eigenen. Zijn vrouw, Isis, zette hem weer in elkaar als een legpuzzel die Ancient Aliens het idee gaf dat de God van de Onderwereld in wezen een buitenaardse robot is.

8 De zaden van wantrouwen werden genaaid onder de bouwers van de toren van Babel door buitenaardse wezens om hun succes te stoppen

Afbeelding
Afbeelding

In de oude mythologie trotseerden Mesopotamiërs God door te proberen de toren van Babel te bouwen. De show portretteert in plaats daarvan het verzet als een daad jegens buitenaardse wezens, die bij het herkennen van de kracht van menselijke solidariteit, de bouwers tegen elkaar uitzetten om hun vooruitgang te belemmeren.

Gerelateerd: de beste shows die je kunt vinden op History Channel (en 5 om te vermijden)

7 Toen ze zeiden dat oude beschavingen in slechts 18 jaar 400.000 ton steen hebben uitgegraven

Afbeelding
Afbeelding

De Ellora-grotten zijn prachtige uit rotsen gehouwen tempels met ingewikkelde grotten die dienen als religieuze plaatsen voor drie van de meest voorkomende religies in het pre-tiende-eeuwse India. Dat gezegd hebbende, laat uitgebreid onderzoek zien dat het is uitgehouwen in drie verschillende tijdperken die zich over drie eeuwen uitstrekken. Ze moeten meer dan achttien jaar hebben gehad om het megalithische monument af te werken.

6 Ooggetuigen spotten UFO nadat de Japanse regering het hele gebied had geëvacueerd. Wie heeft het toen gezien?

Afbeelding
Afbeelding

In 2011 trof een aardbeving West-Japan die ertoe leidde dat een Tsunami een kerncentrale overbelast. De Japanse regering heeft haastig een straal van twintig kilometer geëvacueerd om zoveel mogelijk levens te redden. Ancient Aliens beweert dat er een UFO is gespot rond de kerncentrale die de stralingsuitbraak heeft helpen beperken.

5 Als Troodons, die het nageslacht van vogels zijn, niet waren uitgestorven, dan zouden ze zijn geëvolueerd tot humanoïde reptielen omdat krokodillen en kippen neven zijn

Afbeelding
Afbeelding

Archeologen hebben opvallende DNA-overeenkomsten gevonden tussen de prehistorische Troodon en de hedendaagse vogel. Paleontoloog Dale Russell speculeert dat als Troodons 65 miljoen jaar geleden nooit zouden verlopen, ze zouden zijn geëvolueerd tot reptielachtige mensachtigen. Ancient Aliens implementeert deze theorie om te bewijzen dat de "dinosauroïde" in feite is wat we als buitenaardse wezens waarnemen.

4 Een gloeiende metalen bol die op het ritme danst

Afbeelding
Afbeelding

De Betz-bol werd in 1974 door de familie Betz op een stuk land in Florida gevonden. De familie beweerde dat de bol uit zichzelf bewoog en een vreemd zoemend geluid maakte. De show beweerde dat de kracht ervan afkomstig was van een onaardse oorsprong. Het werd onderzocht door de NAVY om de herkomst ervan te bepalen, waarvan werd ontdekt dat het ontegensprekelijk door de mens is gemaakt.

3 Nazi's hadden straalkanonnen en vliegende driehoeken. Blij dat de wereld die kogel ontweek

Afbeelding
Afbeelding

Oude buitenaardse wezens geloven dat de nazi-partij aan het einde van de Tweede Wereldoorlog een groot aantal verwoestende buitenaardse technologie verzamelde met als enig doel de oorlog te winnen. Ze vermoeden dat de fascistische band inderdaad over geavanceerde technologie van militaire kwaliteit beschikte in vergelijking met onze moderne apparatuur.

2 Farao's zeilden helemaal uit Egypte om aan de verkeerde kant van Australië te landen en lieten hun sporen na

Afbeelding
Afbeelding

In het oude Egypte was er geen record van oceaanoverstekende schepen ooit gedocumenteerd. Bovendien zijn de in Australië aanwezige hiërogliefen, die het verhaal van twee Egyptische prinsen vertellen, pas onlangs opgegraven, wat de vraag oproept: kunnen we de mythe rond het verhaal dat door die gravures wordt weergegeven, echt geloven?

1 Atlantiërs verborgen hun geheimen onder de sfinx

Afbeelding
Afbeelding

De voorstanders van Ancient Aliens theoretiseren dat de Atlantiërs, om hun geheimen en hogere kennis met succes te beschermen, hun kostbaarste archieven verborgen onder de rechterpoot van de megalithische Sfinx. Als de oude Egyptenaren contact hadden met zo'n geavanceerde beschaving, hadden we dan geen aanwijzingen moeten vinden in hun geschreven taal?

Aanbevolen: