20 niet-zo-flatterende foto's van de dames van OITNB

Inhoudsopgave:

20 niet-zo-flatterende foto's van de dames van OITNB
20 niet-zo-flatterende foto's van de dames van OITNB
Anonim

Met kaki uniformen, vettig haar en omaslipjes zijn mensen achter de tralies gewoon 'gevangenen'. Helaas vergeet de samenleving vaak dat vrouwelijke gevangenen niet allemaal hetzelfde zijn; gevangenen zijn echte vrouwen, liefhebbende moeders, gepassioneerde minnaars en slachtoffers van sociale ongelijkheid.

Netflix' baanbrekende tragikomedie Orange Is the New Black (OITNB) liet het publiek echter zien dat vrouwelijke gevangenen er in alle soorten en maten zijn - en diversiteit is iets om te vieren. De show riep vragen op over ras, immigratiebeleid, moederschap, seksuele geaardheid en mensenrechten.

De geweldige cast van OITNB, waaronder Taylor Schilling, Samira Wiley, Uzo Aduba en Emma Myles, ondergingen verbazingwekkende transformaties op het scherm om ons te laten zien dat het leven in de gevangenis tragisch, grappig en onflatteus kan zijn op het moment dezelfde tijd.

Grappig genoeg - hoewel Hollywood-sterren de toiletten niet hoeven te schrobben of goederen te smokkelen - hebben de verbluffende actrices van OITNB ook hun onflatteuze momenten, gekke uitdrukkingen en gekke paparazzi-shots.

Dus, hier zijn 20 onflatteuze foto's die laten zien dat Litchfield hun tol heeft geëist!

20 Jessica Pimentel kan haar donkere kant niet meer verbergen

Steeds meer moeders belanden achter de tralies, dus het is geen verrassing dat Maria Ruiz, gespeeld door de mooie Jessica Pimentel, een van de krachtigste OITNB-personages is. Als we naar deze foto kijken, begrijpen we een beetje waarom iedereen Maria's doodsstaren angstaanjagend vindt; Pimentel is de frontman van een heavy metalband… die haar hielp om karakter te krijgen.

19 Rood kan een rustgevende kleur zijn

Angstaanjagend en toch zacht - Galina "Red" Reznikov is gewoon verbijsterend. Gezien haar connecties met de Russische maffia, is het geen verrassing dat Red Litchfield graag met ijzeren vuist regeert. Net als haar haar is Red fel en kan ze gevangenen platbranden (of ze gewoon laten verhongeren). Met haar gekke uitdrukkingen laat Kate Mulgrew ons echter zien dat rood een kalmerende kleur kan zijn.

18 Verbergt Laverne Cox zich voor de bewakers?

Net als haar personage Sophia Burset, is Laverne Cox - de eerste openlijk transgender die een Emmy wint - stijlvol, onverschrokken en emotioneel tegelijk. Het tragische verblijf van Sophia in de Security Housing Unit kan echter van invloed zijn geweest op de persoonlijkheid van Laverne buiten het scherm. Kijk maar naar het gezichtsmasker van Laverne - iets tussen een lassersmasker en een Darth Vader-helm.

17 Natasha Lyonne: The Voice Of Litchfield

Nicky is een van de meest charismatische personages in de show. Met haar grote persoonlijkheid en bijpassende grotere stem, wordt ze vaak gezien als de stem van Litchfield. Natasha Lyonne geeft toe dat ze haar rol in OITNB gebruikte om van haar vroegere demonen af te komen. En een bal om te stoppen met praten!

16 Is Laura Prepon in orde?

Alex Vause, gespeeld door de prachtige Laura Prepon, is een van de meest complexe personages in de show. Vol liefde, woede en geheimen kunnen Alex en Piper geen genoeg van elkaar krijgen. Zo zullen de fans van Laura verrast zijn te weten dat ze in het echte leven een mannelijke echtgenoot heeft, Ben Foster. Misschien is Prepon zelf verrast!

15 Verrassing

Madeline Brewer is uitstekend in haar rol als Tricia Miller, een van de jongste en meest tragische personages. Of Brewer nu een verslaafde gevangene speelt of een vrouw die gedwongen wordt kinderen te baren, het is duidelijk dat ze getalenteerd, mooi en charismatisch is. Maar de verrassingsopname hierboven laat ons zien dat zelfs sterren hun onflatteuze momenten hebben.

14 Waarom zit Taylor Schilling in haar gevangenispyjama?

Hou van haar of haat haar, Piper Chapman is de hoofdpersoon van OITNB. Ook al is Piper een beetje vervelend, haar transformatie van een naïeve jonge vrouw naar een geharde gevangene is fascinerend. Misschien is dat de reden waarom getalenteerde Taylor Schilling er de voorkeur aan geeft om buiten het scherm in karakter te blijven … en haar gevangenispyjama te dragen.

13 Duck Face is voorbij

Sommige acteurs houden gewoon van de rollen die ze spelen. De beeldschone Samira Wiley geeft toe dat Poussey een deel van haar blijft: "Er zijn echte Pousseys die worden weggegooid omdat mensen denken dat ze er niet toe doen. Bedenk wat we de wereld ontnemen." Soms is het echter goed om dingen achter te laten… zoals de pose van het eendengezicht.

12 Blijf uit de problemen, Kimiko Glenn

Actrice Kimiko Glenn portretteert Brook Soso uitstekend. Breekbaar maar intelligent, raar en toch emotioneel, Soso voegt meer diepte toe aan de raciale kloof in de gevangenis. Zoals we op de foto hierboven kunnen zien, kan de mooie Kimiko Glenn in het echte leven niet uit de problemen blijven. Is ze als Piper - een gangsta ("met een a")?

11 Zijn selfies slecht, Adrienne Moore?

Adrianne Moore is een andere getalenteerde actrice die bereid is een aantal geweldige transformaties op het scherm door te maken. Haar personage Black Cindy ondergaat ook talloze transformaties in de gevangenis - ze is zelfs klaar om het jodendom te omarmen om een beter mens te worden. Maar waarom kan Moore het feit niet omarmen dat duckface-selfies niet meer trendy zijn?

10 Draagt Alysia Reiner een jurk van haar dochter?

Natalie Figueroa, gespeeld door de mooie Alysia Reiner, is een van de vrouwelijke personages die niet hoeven te wachten om te douchen of naar het toilet te gaan (vaak in het bijzijn van andere mensen). Als assistent-beheerder is Fig altijd stijlvol en hot. Dus waarom draagt Reiner dan een van de lieve jurkjes van haar dochter?

9 Danielle Brooks laat mensen altijd lachen

Met haar positieve instelling en grote persoonlijkheid is Tasha "Taystee" Jefferson een van de hoofdpersonen die de show naar een heel nieuw niveau tilt. Ze voelt pure liefde voor haar vrienden in de gevangenis en is daar om gerechtigheid te vinden voor Poussey. Steamy Danielle Brooks portretteert Taystee prachtig. En net als Taystee kunnen Brooks en haar foto's ons aan het lachen maken!

8 Gevangen op camera

Tiffany "Pennsatucky" Doggett is een van de meest memorabele en evoluerende personages in de show, die worstelt met jeugdherinneringen, emotionele uitbarstingen, gekke overtuigingen en slechte tanden. Verrassend genoeg lijkt Taryn Manning helemaal niet op Pennsatucky - de getalenteerde actrice heeft gewoon een mooie glimlach. Deze foto doet ons echter een beetje denken aan de gekke Doggett. De hoek is tenslotte alles in fotografie!

7 Het is tijd voor Lori Tan Chinn om zich over te geven

OITNB is een van de kijkshows waar vrouwen van alle leeftijden, kleuren en maten heersen. Mei Chang, gespeeld door Lori Tan Chin, is een van de weinige Aziatische gevangenen binnen de muren van Litchfield Penitentiary. Hoewel Chang vol mysteries en verrassingen zit, lijkt het erop dat paparazzi Chin op de camera hebben gevangen… Dus het is tijd om je over te geven!

6 Ruby Rose en haar 'gevangenis'-tatoeages

Mooi en slim, Stella Carlin is een van de vrouwen wiens leven werd aangeraakt (en geruïneerd) door Piper. Interessant is dat haar tatoeages echt zijn. In feite is actrice Ruby Rose gewoonweg verbluffend met haar inktaccessoires. Deze kleding doet ons echter afvragen of dit een foto is van Ruby Rose die geniet van haar athleisure-outfit of van Stella die ontsnapt uit de gevangenis.

5 Kopieert Dascha Polanco Rihanna?

Met veel charme en warme trekken is Polanco een van de meest stijlvolle actrices in Hollywood. Dascha Polanco's personage Daya Diaz is ook een mooie en getalenteerde jonge vrouw - een vrouw die bereid is haar hart te volgen tot het einde van de wereld. Het lijkt er echter op dat Polanco in het echte leven haar eigen identiteit niet volgt… Kopieert ze Rihanna?

4 Diane Guerrero kan echt "schattig" zijn

Dianne Guerrero is een van de uitstekende vrouwen op OITNB. Net als de rest van haar medegevangenen daagt haar personage Maritza onze samenleving uit met vragen over ras, geaardheid, immigratie, middelengebruik, armoede en misdaad. Guerrero is ook een pleitbezorger voor mensenrechten en deportatiebeleid. Deze verrassingsfoto laat ons echter zien dat zelfs de prachtige Guerrero niet erg vleiend kan zijn.

3 Wat een uitdrukking

Mooie Selenis Leyla is een getalenteerde actrice die Gloria Mendoza uitstekend portretteert. Mendoza is een beschermende moeder en een harde gevangene. Hoewel Leyla in het echte leven de voorkeur geeft aan mooie accessoires en stijlvolle jurken (geen kaki uniformen meer!), lijkt er nog steeds een stukje Mendoza in Leyla te zijn. Kijk maar naar haar woeste uitdrukking!

2 Op wie slaat Yael Stone nu?

Lorna Morello is een van de meest exotische personages op OITNB. Haar zoete accent en rode lippenstift maken haar fascinerend. Interessant genoeg is de mooie Yael Stone eigenlijk Australisch en haar accent lijkt in niets op de hoge stem van Morello. Tegelijkertijd weten we allemaal dat Morello's mentale toestand twijfelachtig is, dus wie is Stone nu aan het aanvallen?…

1 Lea DeLaria's gevangenisuniform

Net als haar personage Big Boo, is Lea DeLaria - de eerste openlijk homoseksuele strip op tv - niet bang om haar butch-kant te omarmen. DeLaria zegt dat OITNB "zoveel stereotypen heeft doorbroken … Wanneer zie je zelfs een show met zoveel vrouwen erin? … De cast is zo divers." Ze is ook niet bang om haar grappige kant te laten zien - kijk maar naar haar outfit!

Bronnen: Buzzfeed, Cosmopolitan

Aanbevolen: