Bad Blood': is Taylor Swift nog steeds bevriend met alle dames uit de muziekvideo?

Inhoudsopgave:

Bad Blood': is Taylor Swift nog steeds bevriend met alle dames uit de muziekvideo?
Bad Blood': is Taylor Swift nog steeds bevriend met alle dames uit de muziekvideo?
Anonim

Op 17 mei 2015 ging Taylor Swift's videoclip voor het nummer "Bad Blood" in première en fans over de hele wereld waren absoluut gebiologeerd. De videoclip bevatte leden van Taylor Swift's beroemde 'girl squad' en het werd meteen een grote hit. Op het moment van schrijven heeft "Bad Blood" meer dan 1,4 miljard views op YouTube.

Vandaag bekijken we welke van de dames uit de videoclip nog steeds dicht bij de zangeres staan - en welke niet. Van Selena Gomez tot Karlie Kloss - blijf scrollen om erachter te komen hoe Taylor's meidengroep er nu uitziet!

10 Goede vrienden: Selena Gomez

De lijst wordt afgetrapt door voormalig Disney Channel-ster Selena Gomez die Arsyn speelde in de videoclip "Bad Blood" van Taylor Swift. De twee dames zijn al vrienden sinds het einde van de jaren 2000 en gezien het feit dat Selena Gomez eerder dit jaar een foto van de twee op haar Instagram plaatste - is het veilig om te zeggen dat de twee muzikanten nog steeds erg close zijn! Taylor reageerde zelfs op de foto "i love you like a love song bay beh."

9 Goede vrienden: Lena Dunham

De volgende op de lijst is actrice Lena Dunham die Lucky Fiori speelde in de beroemde videoclip. Hoewel de vriendschap van Taylor en Lena niet zo openbaar is geweest als haar vriendschap met Selena, is het ook veilig om te zeggen dat deze twee sterren nog steeds redelijk hecht zijn. In september 2021 trouwde Lena Dunham met de Engels-Peruaanse muzikant Luis Felber en Taylor Swift was niet alleen uitgenodigd voor de ceremonie, maar ze was ook een bruidsmeisje!

8 Vrienden: Hailee Steinfeld

Laten we verder gaan met actrice en muzikant Hailee Steinfeld die The Trinity speelde in 'Bad Blood'. Hoewel het lijkt alsof er geen kwaad bloed zit tussen Taylor en Hailee, hebben fans gemerkt dat de twee niet meer zo hecht lijken.

Dit is wat Hailee toegaf in een interview in 2016: "Ik denk dat mensen denken dat we veel meer tijd samen doorbrengen dan we in werkelijkheid doen! Ze is echter geweldig."

7 Goede vrienden: Gigi Hadid

Model Gigi Hadid die Slay-Z speelde in de beroemde videoclip is de volgende. Terwijl Taylor en Gigi de neiging hebben om hun vriendschap privé te houden, lijkt het alsof de twee nog steeds erg goede vrienden zijn. In een interview met Vogue eerder dit jaar, onthulde Gigi Hadid dat Taylor Swift haar en Zayn Malik's dochter Khai een handgemaakte teddybeer schonk die de zangeres uit een van haar oude jurken naaide.

6 Vrienden niet meer: Ellie Goulding

De volgende op de lijst is de Britse zangeres Ellie Goulding die Destructa X speelde in 'Bad Blood'. Hoewel geen van beide dames iets bevestigde, lijkt het zeker alsof de twee geen vrienden meer zijn. De meeste fans speculeren dat de twee muzikanten hun vriendschap beëindigden toen Taylor Swift en DJ Calvin Harris uit elkaar gingen - vooral omdat het leek alsof Ellie Goulding de kant van Calvin Harris koos.

5 Goede vrienden: Martha Hunt

Laten we verder gaan met model Martha Hunt die Homeslice speelde in de beroemde videoclip van Taylor. Hierboven is het model te zien in Taylor's Swift's "Folklore" merch-vest en het model vierde zelfs Taylor's succes bij de Grammy Awards 2021 door haar een shoutout te geven op Instagram. Het is duidelijk dat deze twee dames nog steeds erg goede vrienden zijn!

4 Vrienden: Cara Delevingne

Een ander model dat de lijst van vandaag heeft gehaald, is Cara Delevingne die Mother Chucker speelde in 'Bad Blood'. Hoewel de twee geen super dikke vrienden lijken te zijn, zijn ze nog steeds vrienden en in 2019 feliciteerde Cara Taylor met de release van haar album Lover. Het lijkt er echter op dat de twee de neiging hebben om hun vriendschap privé te houden - of ze gaan niet te vaak met elkaar om.

3 Vrienden niet meer: Zendaya

Voormalig Disney Channel-ster Zendaya die Cut Throat speelde in de muziekvideo is de volgende. Het lijkt alsof Zendaya een ander voormalig Taylor Swift-teamlid is.

Fans speculeren dat de twee dames hun vriendschap beëindigden toen Zendaya uiteindelijk de kant van Kim Kardashian en Kanye West koos in het drama van 2016. Destijds merkten fans dat ze twee verschillende tweets leuk vonden die geen enkele Taylor Swift-fan leuk zou vinden.

2 Vrienden: Hayley Williams

De volgende op de lijst is Paramore-zanger Hayley Williams die The Crimson Curse speelde in de beroemde videoclip. Terwijl Taylor en Hayley de neiging hebben om hun vriendschap privé te houden, lijkt het alsof de twee nog steeds op goede voet staan. In december vorig jaar tweette Hayley dit zelfs over Taylor's latere album e vermore:

"Ze heeft zoveel ongelooflijke nummers en haar carrière spreekt voor zich, maar ik ben er vrij zeker van dat Evermore het verdomd coolste album is dat Taylor ooit heeft gemaakt."

1 Vrienden niet meer: Karlie Kloss

En tot slot, het afronden van de lijst is model Karlie Kloss die Knockout speelde in 'Bad Blood'. Zoals de meeste T-Swift-fans inmiddels wel weten, waren de twee dames vroeger super close, maar ze zijn niet meer zo close. Taylor Swift was niet aanwezig op de bruiloft van Karlie Kloss en investeerder Joshua Kushner in 2018, noch op hun tweede huwelijksfeest in 2019. Het lijkt zeker alsof de twee hun vriendschap hebben beëindigd - of ze zijn in ieder geval niet zo hecht als ze ooit waren.

Aanbevolen: