Arrow: 20 schetsmatige dingen die fans negeren over de relatie tussen Oliver en Felicity

Inhoudsopgave:

Arrow: 20 schetsmatige dingen die fans negeren over de relatie tussen Oliver en Felicity
Arrow: 20 schetsmatige dingen die fans negeren over de relatie tussen Oliver en Felicity
Anonim

Toen Arrow in 2012 voor het eerst debuteerde, wist niemand hoeveel impact het later zou hebben, niet alleen op het CW-netwerk, maar ook op het tv-landschap. Het creëerde de Arrowverse en nu hebben we shows zoals Supergirl, The Flash en DC Legends of Tomorrow.

In tegenstelling tot de strips, besloten de makers van de show een andere invalshoek te kiezen met Oliver Queen toen ze hem koppelden aan Felicity Smoak. Het paar, bekend als Olicity, heeft geleid tot een van de meest duurzame romances in de Arrowverse, wat de fans eindeloos veel plezier bezorgt.

Zoals elk stel hebben ze echter problemen. Problemen die hen zo nu en dan uit elkaar dreven, maar die altijd de weg naar elkaar terug vonden.

Hier zijn 20 van die problemen die nergens op slaan.

20 Het hok waar ze woonden

Afbeelding
Afbeelding

Het hok dat Oliver en Felicity ooit deelden, heeft veel eigenaren gezien sinds ze voor het eerst op de show verschenen.

Volgens screenrant.com was het hok oorspronkelijk eigendom van Thea Queen, de zus van Oliver, maar zij gaf het beheer aan Oliver nadat hij er introk en vervolgens vertrok. Later, toen Felicity en Oliver met elkaar gingen daten, trok ze in.

Hier wordt het verwarrend. Nadat ze uit elkaar gingen, verhuisde Oliver, maar het was zijn hok. Waarom was hij degene die wegging?

19 Hoe ongevoelig Felicity is over Lian Yu

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de loop van de show hebben we nogal wat flashbacks gezien die ons vertelden hoeveel Oliver leed toen hij op het eiland was. Je zou denken dat Felicity, wetende aan welke verschrikkingen hij daar leed, sympathie voor hem zou hebben.

Volgens beauty-milk.com is ze dat echter niet. Op een gegeven moment, wanneer Oliver op het eiland is met Sara Lance en Shado, noemt Felicity het zelfs 'Fantasy Island'.

18 Oliver lijkt al zijn beslissingen te nemen zonder zelfs maar aan haar te denken

Afbeelding
Afbeelding

Oliver staat bekend om zijn impulsieve karakter, wat voor veel problemen heeft gezorgd bij zijn familie en vrienden. In het bijzonder Felicity, die al een paar keer buiten de kring is gelaten.

Volgens screenrant.com zijn er momenten waarop er op dat moment een beslissing moet worden genomen en Oliver geen tijd heeft om haar mening te vragen, maar hoe zit het met al die keren dat hij dat wel doet?

17 Felicity werd passief in seizoen zes, terwijl Oliver weer een burgerwacht werd

Afbeelding
Afbeelding

Felicity staat bekend als uitgesproken. Ze heeft Oliver in de loop der jaren zelfs een paar keer afgeraden.

Volgens beauty-milk.com deed ze echter, toen ze eenmaal getrouwd waren, een stap terug en werd wat sommigen zouden zeggen passief. Dit zou deels kunnen zijn omdat William daar minstens één ouder voor hem nodig had, maar dat betekent niet dat ze haar openhartigheid moest verliezen.

16 Ze maakten hun relatie veel te ingewikkeld elke keer dat ze uit elkaar gingen

Afbeelding
Afbeelding

De afgelopen jaren hebben Oliver en Felicity talloze relatiebreuken gehad. Wat ons echter in de war brengt, is dat zelfs toen ze uit elkaar waren, ze nog steeds een beetje aan waren.

Volgens screenrant.com wisten Oliver en Felicity tijdens de pauze nooit echt hoe ze afstand van elkaar moesten nemen, waardoor ze hun relatie te ingewikkeld maakten. Ze hadden tijd nodig om hun problemen te laten sudderen, maar in plaats daarvan lieten ze ze gewoon doorkoken.

15 Oliver verwachtte dat Felicity haar leven altijd in de wacht zou zetten voor Arrow

Afbeelding
Afbeelding

Oliver is heel serieus als het gaat om zijn burgerwachtwerk. Het is bijna alsof hij een tunnelvisie heeft en hij heeft meestal de neiging om het voorrang te geven boven al het andere.

Volgens beauty-milk.com heeft Oliver vanaf het begin altijd verwacht dat Felicity alles zou laten vallen en hem zou helpen. Uiteindelijk leidde zijn arrogantie ertoe dat ze werd ontslagen uit haar baan bij Tech Village.

14 Felicity's betrokkenheid bij Helix

Afbeelding
Afbeelding

In de loop van de show hebben we flashbacks gezien naar het vroegere leven van de hoofdpersonen, en zo kwamen we erachter dat Felicity ooit een hacktivist was.

Toen Helix in beeld kwam, werd ze opnieuw een hacktivist om informatie over Prometheus te krijgen.

Volgens screenrant.com deed ze dit echter zonder met Oliver te praten. Aangezien ze weet hoe het voelt om in het donker te worden gelaten, zou ze op zijn minst eerst met Oliver hebben gesproken.

13 Beiden zijn erg jaloerse mensen

Afbeelding
Afbeelding

Jaloezie lijkt de ondergang te zijn in veel relaties.

Volgens beauty-milk.com resulteert de jaloezie van Felicity in aanvallen van ongevoeligheid en passieve agressie. De manier waarop ze soms grappen maakt over Lian Yu is bijvoorbeeld vanwege haar jaloezie.

Oliver daarentegen wordt gewelddadiger en achterdochtig, niet tegenover Felicity, maar tegenover haar liefdesbelang, zoals Barry en Ray Palmer.

12 Oliver werd gek Felicity heeft de bonen gemorst, ook al heeft het zijn leven gered

Afbeelding
Afbeelding

Een paar seizoenen geleden werd Oliver geïnjecteerd met een onbekend-g.webp

Volgens screenrant.com komt Oliver, nadat ze de gifstoffen met succes hebben tegengegaan, langs en realiseert zich wat Felicity heeft gedaan en is absoluut woedend.

Hij moest serieus een chillpil nemen, ze ging tenminste naar een betrouwbaar iemand.

11 Ze bewaren VEEL geheimen voor elkaar

Afbeelding
Afbeelding

Als je een relatie hebt, is een van de dingen die een stel wil vermijden, geheimen voor elkaar bewaren.

Volgens beauty-milk.com hebben Felicity en Oliver echter de gewoonte om elkaar niet te vertellen wat er aan de hand is, wat op zijn beurt in de loop der jaren voor veel achterdocht en wrok heeft gezorgd. Vaak is het geëindigd dat ze daardoor uit elkaar gingen. Neem bijvoorbeeld de situatie met Olivers zoon.

10 Oliver hield Felicity in het donker over zijn plan voor moordenaars

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen drie van de show kijken we hoe Oliver een behoorlijk donker pad bewandelt, deels vanwege Sara's tragische overlijden.

Volgens screenrant.com was hij, als het om Oliver en de League of Assassins ging, onverschillig voor Felicity's gevoelens en liet hij haar in het ongewisse met zijn plan. Als hij haar gewoon op de hoogte had gebracht van zijn plan in plaats van dingen alleen te doen, had hij zichzelf misschien een hoop ontberingen bespaard.

9 Ze konden hun problemen niet oplossen totdat ze samen vastzaten

Afbeelding
Afbeelding

Als een stel problemen heeft, zoeken ze meestal hulp van externe bronnen zoals Barry en Iris, of ze gaan zitten en praten over hun problemen.

Volgens beauty-milk.com was het echter nodig om opgesloten te worden in de bunker voor Felicity en Oliver om eindelijk hun meningsverschillen uit te werken en hun vijandigheid jegens elkaar te overwinnen.

De vraag is echter, zouden ze er ooit uitkomen als ze nooit in de val waren gelopen?

8 Felicity's behoefte om alles op te kroppen en weg te gooien in plaats van ermee om te gaan

Afbeelding
Afbeelding

Felicity is een dame met veel deugden, ze is lief, mooi, grappig, heel slim en super beleefd.

Volgens screenrant.com heeft ze echter problemen met het verwerken van haar persoonlijke emoties. Ze heeft de gewoonte om ze allemaal op te bottelen en ze diep in haar te duwen, waar ze etteren en uiteindelijk weer naar de oppervlakte koken. Voor Felicity gebeurt dit meestal op de slechtste tijden.

7 The Star City 2046 Tijdlijn

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om de tijdlijn van Star City 2046, bleven fans met veel vragen achter.

Volgens beauty-milk.com zijn enkele van de vragen: als Felicity en Oliver getrouwd waren, waarom is ze dan opgestaan en Star Metropolis verlaten? En waarom heeft Oliver Felicity niet verteld dat hij nog leeft?

Dit zijn slechts enkele van de delen van de tijdlijn die ons in de war lieten en antwoorden wilden.

6 Oliver's behoefte om William geheim te houden voor Felicity

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen 4 van de show komt Oliver erachter dat zijn ex-vriendin Samantha zijn kind heeft gekregen en dat Moira haar heeft betaald om tegen hem te liegen en onder te duiken.

Volgens screenrant.com zou je denken dat Oliver haar met de kennis en vaardigheden van Felicity op de hoogte zou stellen van William. Ze had hem toch kunnen helpen beschermen.

Op echte Oliver-manier koos hij er echter voor om William geheim te houden.

5 Hoe de relatieproblemen van Felicity op het verkeerde moment naar de oppervlakte lijken te komen

Afbeelding
Afbeelding

Vanwege de opvoeding van Felicity is het logisch waarom ze zulke problemen heeft als het gaat om relaties, problemen die altijd op het verkeerde moment lijken te komen.

Bijvoorbeeld, volgens beauty-milk.com, tijdens de bruiloft van Barry en Iris, begint Oliver tijdens het repetitiediner te praten over een aanzoek aan Felicity, die op zijn beurt tegen hem begint te schreeuwen en een scène maakt.

Misschien hadden ze ergens privé moeten gaan om dit te bespreken?

4 Moesten ze de bruiloft van Iris en Barry kapen?

Afbeelding
Afbeelding

Vechten tijdens het repetitiediner van Barry en Iris was niet genoeg, ze moesten ook hun bruiloft kapen.

Volgens screenrant.com waren The Flash-volgers hier eigenlijk overstuur van. Ze vonden dat Oliver en Felicity een alternatieve aflevering konden hebben waarin ze trouwden, maar in plaats daarvan kozen ze ervoor om die van Barry en Iris te stelen. Zelfs Iris wierp schaduw op hen in de volgende aflevering.

3 Felicity's verlamming

Afbeelding
Afbeelding

Toen Felicity in seizoen 4 verlamd raakte, waren veel fans in shock en dachten ze dat ze misschien de 'Oracle'-route zou gaan.

Dit is duidelijk niet gebeurd.

Volgens beauty-milk.com bleef Felicity in plaats daarvan in een rolstoel totdat zij en Curtis een chip konden ontwikkelen waarmee ze weer kon lopen.

De vraag is echter, wat was het punt van deze verhaallijn?

2 Oliver maakte die deal met agent Watson zonder eerst met Felicity te praten

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt alsof elk seizoen van de show ertoe leidt dat iemand nieuw ontdekt over Oliver's burgerwacht- alter ego.

Volgens screenrant.com besloot hij, toen het op het plan tussen hem en agent Watson aankwam, opnieuw om Felicity erbuiten te laten. Aangezien ze in die tijd getrouwd waren, zou je denken dat hij zijn echtgenote erbij zou betrekken.

Hij heeft duidelijk zijn lesje nog niet geleerd.

1 Normaal leven of misdaadbestrijdende helden? Ze moeten echt beslissen…

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel definities van wat 'normaal' is. Voor Felicity en Oliver betekent normaal het opgeven van een burgerwachtlevensstijl en niet dat hun leven voortdurend wordt bedreigd.

Volgens beauty-milk.com lijken ze in de loop van hun relatie heen en weer te gaan tussen het normale en het superheldenleven. Als de een eruit komt, wordt de ander weer naar binnen getrokken.

Ze moeten gewoon stoppen met proberen en accepteren dat helden zijn normaal is.

Aanbevolen: