20 Schetsmatige feiten over de relatie tussen Jay-Z en Beyonce die we niet langer moeten negeren

Inhoudsopgave:

20 Schetsmatige feiten over de relatie tussen Jay-Z en Beyonce die we niet langer moeten negeren
20 Schetsmatige feiten over de relatie tussen Jay-Z en Beyonce die we niet langer moeten negeren
Anonim

Wie leidt de wereld? Beyonce Knowles-Carter staat zeker hoog op de lijst in de muziekwereld. De voormalige frontvrouw van Destiny's Child behoeft geen introductie. Ze is een van de best verkopende en meest herinnerde vocalisten van de afgelopen twee decennia, en ze heeft de lat extreem hoog gelegd in talloze aspecten van culturele gesprekken. Het is begrijpelijk dat de wereld geen genoeg kan krijgen van Beyonce en de wens om precies te weten wie de dynamische artiest in haar kern is. De eerste stap naar het ontdekken van de ingrediënten die Beyonce doen kloppen, is echter om goed op haar partner te letten in alle definities van het woord: Jay-Z!

Bey en Shawn "Jay-Z" Carter ontmoetten elkaar in het begin van de jaren '00 en werden uiteindelijk een van de meest spraakmakende stellen van het afgelopen decennium. Ondanks hun zeer hoge profiel, zijn er nog zoveel waarheden die ontdekt en besproken moeten worden! Hier zijn er een paar waar we op moeten letten.

20 Beyonce wilde helemaal niet met hem uitgaan

Het is moeilijk te geloven, maar het dynamische duo van de celebrity-cultuur was er bijna nooit. Toen Beyoncé de man van haar dromen voor het eerst ontmoette, zat ze midden in haar eerste smaak van carrièresucces en liefde was een van de laatste dingen waar ze aan dacht.

Jay-Z leren kennen en een idee krijgen van wie hij is als persoon was het doel van Beyonce!

19 Het koppel hield hun trouwfoto's extreem privé

De wereld keek nauwlettend toe naar de dag die zou komen waarop Beyonce "Carter" aan haar naam zou toevoegen! Helaas voor degenen die het nauwlettend in de gaten houden, wilden Beyonce en haar nieuwe echtgenoot hun grote dag zo lang mogelijk voor zichzelf houden.

Als het stel zo 'Crazy in love' was, waarom moesten leden van de 'Beyhive' dan zo lang wachten op een glimp?

18 Bey veranderde zelfs de teksten om de huidige gebeurtenissen weer te geven

"Queen B"-puristen zouden het waarschijnlijk opmerken als hun meisje snel een knop omdraaide in haar teksten. Toen ze daadwerkelijk de creatieve beslissing nam om een paar van haar teksten te veranderen tijdens een live optreden dat plaatsvond in het midden van veel publieke discussies over Jay-Z's trouw, voedt dat zeker de honger naar wat diepere antwoorden!

Beyonce had duidelijk veel aan haar hoofd.

17 De situatie van Nicole Curran is dieper dan een meme

Een verandering in gezichtsuitdrukking gebeurde in een fractie van een seconde, maar wat volgde was een enorme hoeveelheid speculatie en een internetbrede zoektocht naar een diepere betekenis.

Toen Beyonce en Jay-Z een basketbalwedstrijd speelden met Nicole Curran, verloor iedereen zijn knikkers toen Nicole voorover boog om met Jay-Z te praten en Bey's houding veranderde super snel!

Oh, om een vlieg op de muur te zijn!

16 Bey hield ervan de geruchten de kop in te drukken door dit te doen

We moeten stoppen met negeren wanneer we zien dat een celeb duidelijk een afleiding creëert!

Celeb-cultuurspeurneuzen vinden het heerlijk om verborgen betekenissen te ontdekken in een ogenschijnlijk onberispelijke situatie zoals de hele relatie van Beyonce en Jay-Z, en Beyonce is gekomen met de thee om af te leiden wanneer dit gebeurt. Het is bekend dat ze in de richting van geluk wijst door foto's te plaatsen van het paar dat gelukkig samen is.

15 De communicatieve vaardigheden van het stel moeten worden verbeterd

Als je niet met je partner praat over het definiëren van een relatie, hoe zullen jullie twee dan gedijen?

Voel je niet slecht als jij en je partner dit nog niet onder de knie hebben, en Beyonce en Jay-Z ook niet. Voordat ze eeuwenlang een beroemd stel werden, waren de twee elkaar niet echt uitsluiten over hun relatie. Over Jay-Z zei Bey ooit: "Hij is aardig, maar ik voel hem niet."

14 Bey werd betrapt op spionage

Hoevelen van ons zijn nieuwsgierig naar de telefooninhoud van onze significante ander?

Laten we eerlijk zijn, het is een vrij universele gedachte die we van tijd tot tijd kunnen hebben, maar één voordeel voor onze "normie"-status? We worden minder snel op heterdaad betrapt zoals Bey ooit was toen ze naar Jay-Z's telefoonscherm keek.

Onderliggende vertrouwenskwesties mogen niet worden genegeerd in een relatie!

13 Zelfs Tina Knowles raakte erbij betrokken

Als je mama erbij betrokken raakt, weet je dat het water heet is geworden!

De fans van Bey en Jay zijn al op de hoogte van de woordenwisseling van het paar via hun respectievelijke albums, maar een element dat niet over het hoofd mag worden gezien, is het commentaar van Tina Knowles.

Volgens People wilde Tina dat het publiek zichzelf herkende in Beyonce's Lemonade-teksten. Ze zei: "…Het gaat om het genezingsproces…" van een relatie.

12 Hun relatieproblemen vonden hun weg naar de muziek van anderen

Bey en Jay-Z's oprechte bekentenissen aan elkaar waren niet alleen beperkt tot hun respectieve "onthullende" records.

In de binnenste cirkel van het dynamische duo zijn moet een beetje moeilijk zijn geweest tijdens hun moeilijke hoofdstuk! Toen het paar een verzoening probeerde, hadden ze andere artiesten om hun boodschappen te helpen verwezenlijken. Jay riep de hulp in van Fat Joe en Remy Ma om Bey terug te winnen.

11 Hun verkering werd zorgvuldig berekend

Met Beyonce's opkomende superster als lid van Destiny's Child vroeger, was het van cruciaal belang voor Bey en haar team om haar imago op te bouwen, en geen mogelijk gefluister over een "koning Bey" in de mix te laten sluipen totdat ze was klaar om elke relatie aan het publiek te onthullen!

Het aanstaande stel poseerde op dezelfde Vanity Fair-cover, maar stond aan weerszijden.

10 Oprah bood Beyonce relatieadvies aan

Gezien hoe beroemd Beyonce en Jay-Z zijn als dynamisch duo, is het geen verrassing dat het paar een indrukwekkende lijst van beroemde vrienden zou hebben!

Een van de meest herkenbare namen ooit was een vroege voorstander van hun relatie. Oprah Winfrey gaf Bey wat advies over liefde tijdens het begin van de relatie. Volgens People adviseerde Oprah: "Vertel mensen niet met wie je aan het daten bent."

9 Bey en Jay speelden het voor de paps

"Crazy In Love" was misschien een enorme hit voor het stel in de vroege jaren '00, maar Bey en Jay-Z moesten hun liefde langer laten groeien dan een nummer van drie minuten!

Het stel wist vanaf het begin dat het publiek nieuwsgierig was naar hun relatie, en dus hadden ze een beetje plezier om de paparazzi voor de gek te houden met prachtige foto's, maar kon dat niet als haastige dingen worden beschouwd?

8 Het koppel zorgde ervoor dat het publiek werd afgeleid

Als de wereld een eindeloze lijst vragen lijkt te hebben over je persoonlijke leven, kan het een absoluut krachtige zet zijn om alles te doen om hun blikken af te wenden.

De timing tussen de release van Beyoncé's enorm populaire Lemonade en Halloween viel goed samen voor Bey en Jay, omdat ze besloten om een beetje plezier te hebben in het proberen het onderwerp rond hun relatie te veranderen.

7 Ze nemen twijfelachtige vakanties

Beroemdheden kunnen gewoon geen moment van rust pakken tijdens een vakantie met het zand en surfen, toch?

Als je Beyonce en Jay-Z bent, is het nog moeilijker, vooral als je op vakantie gaat met een paar vage factoren. Bey en Jay-Z gingen ooit op reis naar Cuba, ondanks hoe ingewikkeld het toegangsproces voor het eiland kan zijn, maar het bleek dat het paar in orde was.

6 Jay zou volgens geruchten een familievriend zien

Inmiddels zijn we redelijk bekend met de veelbesproken factoren van de Carters en de geruchten die in 2016 de ronde deden. Een van de meest schetsmatige elementen van de discussie? Het feit dat een echte vriend van de familie deel uitmaakte van het gesprek.

Popstar Rita Ora's naam kwam vaak voor toen er gespeculeerd werd over de identiteit van Jay's vermeende vlam. Serieus, Jay?

5 Zelfs Matthew had iets te zeggen

Om niet te worden overtroffen door zijn vrouw en Beyonce's moeder Tina, woog Bey's papa Matthew ook op de staat van het huwelijk van zijn dochter toen het gesprek te luid werd, maar met een twist. Hij wees met zijn vingers naar het paar en zinspeelde erop dat ze met opzet een deel van het vuur aanwakkerden.

Volgens Cosmopolitan via Us Weekly schreef Matthew de kaartverkoop toe als inspiratiebron.

4 Hun algemene relatie-tijdlijn is schetsmatig

Hoewel we enige duidelijkheid hebben kunnen krijgen over enkele van de brandende vragen rond een van de meest intrigerende koppels ooit, is een van de belangrijkste elementen van hun relatie na al die jaren nog steeds onduidelijk, en we weet niet precies waarom.

Zouden Bey en Jay-Z fans niet in hun oorspronkelijke verhaal willen laten, aangezien er zoveel tijd is verstreken?

3 Bey en Jay-Z nemen nogal ongebruikelijke professionele beslissingen

Zoveel gesprekken over Beyonce en Jay-Z zijn gecentreerd rond het persoonlijke leven van het paar, waarbij ze vaak voorbij gaan aan de erfenis die ze samen in het professionele rijk hebben opgebouwd! Ze hebben misschien een aantal vuursporen opgenomen die vandaag de dag nog steeds standhouden, maar ze zijn niet immuun voor de af en toe twijfelachtige zet in de zakelijke praktijk.

Eerder dit jaar speelden Bey en Jay met het idee van gratis kaartjes. Hoe zou dit werken?

2 Jay kan minder enthousiast zijn over Bey's prestaties

Als we iets bereiken waar we trots op zijn, hopen we dat onze wederhelft onze grootste cheerleader zou zijn, toch?

Geloof het of niet, een van de beroemdste figuren ter wereld was van mening dat Jay meer uitgesproken moest zijn in zijn steun voor Bey nadat ze de populaire Netflix-documentaire van het paar had gezien, en tbh, niets is beter dan een ondersteunende man!

1 Teksten zijn geen goede indicator van hun waarheid

Hoewel Bey en Jay-Z hun deel van moeilijke tijden hebben doorgemaakt en niet aarzelden om ons af en toe te voorzien van lyrische glimpen, moeten we stoppen met het negeren van dit cruciale feit; We zullen het echte verhaal van het paar misschien nooit echt kennen.

Als we het gordijn een beetje optillen over hun relatie, is het belangrijk om te erkennen dat het paar ook hun liefde deelt in hun teksten!

Referenties: E!, People, Bustle, People, Insider, Essence, Cosmopolitan, Nicki Swift, CBS News, Us Weekly, YourTango, Mirror.co.uk

Aanbevolen: