Fixer Uppers: 18 schetsmatige dingen die iedereen negeert over Joanna en Chip Gaines

Inhoudsopgave:

Fixer Uppers: 18 schetsmatige dingen die iedereen negeert over Joanna en Chip Gaines
Fixer Uppers: 18 schetsmatige dingen die iedereen negeert over Joanna en Chip Gaines
Anonim

Joanna en Chip Gaines schitterden in de reality-tv-show Fixer Uppers van 2013 tot 2018 die de huizen van mensen renoveerde en ontwierp. Het stel was al bezig met het opknappen van huizen voordat ze werden benaderd door een HGTV-producent. De producer vond ze nadat er een paar foto's van hun projecten waren verspreid via Joanna's persoonlijke blog.

Het duo miste bijna de kans om de show te hebben vanwege Chip's onhandigheid voor camera's. Gelukkig keerde het weer ten goede. Het paar heeft sindsdien een grote aanhang verzameld door hun verschijning op de show en het modelleren van een perfect gezinsleven. Zoals je zult zien, zijn de Gaines echter net zo menselijk en herkenbaar als elk ander normaal Amerikaans gezin en dit is de reden waarom mensen ervoor kiezen om sommige dingen over het paar te negeren.

18 Joanna en Chip zaten op dezelfde universiteit, maar kwamen elkaar niet één keer tegen

Joanna en Chip gingen allebei naar de Baylor University in Waco, Texas. Chip studeerde af in 1998 en Jo volgde in 2001, zoals onthuld door huffpost.com. Verrassend genoeg kwamen de twee elkaar nooit tegen tijdens hun studie. Ze ontmoetten elkaar jaren later in de autowinkel van Jo's vader toen Chip binnenkwam voor een reparatie.

17 Ze mochten elkaar eerst niet

Jo en Chip waren niet zo door elkaar gefascineerd toen ze voor het eerst met elkaar gingen daten. Om te beginnen voelde Jo zich meer aangetrokken tot Chips kamergenoot. Chip daarentegen geeft op nickiswift.com toe dat hij op het eerste gezicht niet voor Joanna viel. Hij kwam ook anderhalf uur te laat op hun eerste date en het duurde maanden voordat hij haar weer belde.

16 Het koppel is meerdere keren aangeklaagd

Volgens nickiswift.com hebben Jo en Chip behoorlijk wat rechtszaken gehad. Ze zijn aangeklaagd voor verwondingen die zich in hun bedrijfspand hebben voorgedaan, ze zijn aangeklaagd door een buurman die beweert dat Chip een omheining op zijn eigendom heeft geplaatst en ze zijn ook in de problemen gekomen omdat ze zogenaamd geen onroerendgoedbelasting betaalden.

15 Chip is gearresteerd

Chip werd ooit gearresteerd omdat hij zijn honden in de wijk Waco liet rondlopen. Elke keer dat hij zijn honden van het asiel ophaalde, kreeg hij een boete, zoals onthuld op cheatsheet.com. Uiteindelijk liepen de boetes op tot een aanzienlijk bedrag en de dierenbescherming stuurde politie om de eigenaren van de honden te arresteren. Uiteindelijk werd hij vrijgelaten tegen een borgsom van $ 800.

14 Chip werd aangeklaagd door zijn voormalige zakenpartners

Magnolia Re alty was ooit eigendom van Chip en twee van zijn vrienden John en Richard. Twee dagen voordat het paar hun voornemen aankondigde om Fixer Uppers te filmen, kocht Chip zijn twee partners uit voor een totaal van $ 5.000. Later klaagden ze hem aan wegens fraude en beweerden dat hij hen niet had verteld over de show en het voornemen om de film van het bedrijf te gebruiken. naam, goede huishouding.com onthult.

13 Het koppel was aanvankelijk kapot

Na hun huwelijk hadden Jo en Chip moeite om hun rekeningen te betalen en hun dagelijkse uitgaven te dekken. Zoals vermeld op nickiswift.com, bouwde het paar zoveel schulden op dat Chip in de gevangenis belandde. Het was nadat HGTV hen benaderde om de show te filmen dat de zaken voor hen begonnen te veranderen. Het echtpaar heeft momenteel een vermogen van meer dan $ 5 miljoen dollar.

12 Het stel werkt graag samen

Veel stellen kunnen het niet overleven om samen te werken en elkaar elke minuut van de dag te zien. Volgens thelist.com is dit bij Jo en Chip niet het geval. Het stel zegt dat ze het leuk vinden om samen te werken; Jo geeft zelfs toe dat haar relatie wordt versterkt door het feit dat ze samenwerkt met haar man.

11 De producenten zijn de echte reden waarom de show eindigde

Chip gaf op foreverymo.com toe dat de echte reden dat het stel besloot te stoppen met het filmen van de show was omdat Chip zich opgesloten voelde. Hij vermeldt dat op een gegeven moment dingen in scène begonnen te lijken en dit is de belangrijkste reden waarom ze besloten te stoppen met filmen na het vijfde seizoen. Als hij natuurlijk was geweest en in zijn element was geweest, waren er misschien nog een paar seizoenen geweest.

10 Joanna heeft geen achtergrond in ontwerp

Joanna heeft een BA in communicatie van de Baylor University. Hoewel ze een zeer getalenteerde ontwerper lijkt te zijn, bevestigt thelist.com dat haar ontwerpvaardigheden werden verworven toen ze met haar man huizen begon te flippen. Ze lijkt een natuurtalent te zijn, maar ze zegt dat het veel moeite kostte om de vaardigheid te leren.

9 Joanna's echte passie

Hoewel Joanna genoot van het werk dat ze deed op de show van het ontwerpen van huizen, ligt haar echte passie bij bakken. Thelist.com beweert dat de meeste keukens die ze heeft ontworpen, geïnspireerd zijn op de bakkerijen die ze op reis heeft bezocht. Haar droom kwam uit toen ze een bakkerij toevoegden bij Magnolia Silos in Waco.

8 De groeiende familie

Fans waren verrast toen Jo en Chip aankondigden dat ze hun vijfde kind verwachtten. Volgens goodhousekeeping.com vonden een aantal fans het onverantwoord om nog een kind aan het toch al grote gezin toe te voegen. Joanne, die 39 was op het moment van de aankondiging en fans waren van mening dat haar leeftijd haar zwangerschap een groot risico zou opleveren.

7 Chip doet het grootste deel van de demo niet

Een stel op cheatsheet.com onthult dat Chip niet zoveel demo's doet als normaal op tv wordt afgebeeld. Volgens de blogger die het stel interviewde, heeft Chip het erg druk en kan hij het zich niet veroorloven om elk moment van een project aanwezig te zijn. Er is echter een deskundig team dat er hard aan werkt om ervoor te zorgen dat elk huis perfect tot zijn recht komt.

6 Ken en Kelly's klacht

Een ander stel dat op Opknapper verscheen, is niet zo blij met het wonen in hun huis in Waco, dat in de show te zien was. Zoals uitgelegd op goodhousekeeping.com, voelen ze zich specifiek niet op hun gemak met de beveiliging in het gebied. Ze zeggen ook dat ze zijn lastiggevallen omdat ze hun zorgen uitten. Volgens hen is het paar verantwoordelijk voor hun problemen.

5 Het stel heeft geen tv

Voor een stel dat een fortuin verdiende door op tv te verschijnen, vinden fans het vreemd dat de twee geen tv in huis hebben. Op de vraag waarom ze geen tv kijken, zeggen ze dat ze liever de wereld beleven dan aan de tv gekluisterd te blijven. Re altor.com meldt echter dat ze soms afleveringen van hun show opnemen bij vrienden.

4 Chip wilde ooit dat het gezin in een woonboot zou wonen

Thelist.com geeft het verhaal van hoe het paar bijna in een woonboot verhuisde. Het paar was net benaderd door HGTV om de show te doen, maar de producenten begonnen al bedenkingen te krijgen bij het filmen van het paar. Gelukkig bracht Chip het idee ter sprake dat zijn gezin in een woonboot woonde; Joanna's reactie op het nieuws zorgde voor goed drama en de rest is geschiedenis.

3 Hun eerste flips waren een ramp

Het paar geeft op makelaar.com toe dat de eerste huizen die ze ooit hebben omgedraaid, slecht werden gebouwd vanwege hun gebrek aan ervaring. Het eerste huis waar het paar naartoe ging nadat ze getrouwd waren, staat ook op de lijst. Ze schilderden over het behang heen en weigerden het plafond van het huis te veranderen in een beter ontwerp.

2 Chip wilde honkballer worden

Hoe goed Chip ook is in flipping houses, thelist.com stelt dat hij had gehoopt dat hij een carrière als honkbalspeler of als politicus zou hebben. Hij maakte nooit de laatste stap voor het universiteitsteam en studeerde uiteindelijk bedrijfskunde. Het is duidelijk dat Chip al die tijd verstand heeft van zaken. Hij is nu een succesvolle zakenman.

1 Joanna was meer geïnteresseerd in Chips kamergenoot

Volgens re altor.com ontmoetten Joanna en Chip elkaar voor het eerst toen Chip zijn remmen kwam repareren in de bandenwinkel. Chip werd vergezeld door zijn kamergenoot, John, van wie Joanna dacht dat hij heet was. Joanna wilde een zet doen, maar Chip onderbrak het moment door erop te wijzen dat hij Jo herkende van reclamespotjes voor banden.

foreverymom.com, nickiswift.com, huffpost.com.

Aanbevolen: