15 populaire Marvel-personages opnieuw bedacht als ouders

Inhoudsopgave:

15 populaire Marvel-personages opnieuw bedacht als ouders
15 populaire Marvel-personages opnieuw bedacht als ouders
Anonim

Als de meest winstgevende filmfranchise in de geschiedenis, is het redelijk veilig om te zeggen dat de gemiddelde Joe echt om veel van de personages van het Marvel Cinematic Universe is gaan geven. In feite komen er niet alleen mensen opdagen om de verschillende MCU-personages te zien samenwerken tijdens Avengers-films, maar ze komen ook massaal naar buiten om de solofilms van het personage te zien.

Hoewel mensen het leuk vinden om superhelden op het grote scherm te zien, grotendeels vanwege de geweldige actiescènes waar ze vaak deel van uitmaken, is er meer aan de hand dan dat. Veel mensen hebben bijvoorbeeld ook geïnvesteerd in het privéleven van de MCU-personages, en daarom hebben ze interesse getoond in het krijgen van kinderen op een dag. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 15 populaire Marvel-personages te gaan die opnieuw zijn bedacht als ouders.

15 xxiiCoko's Ultron

Afbeelding
Afbeelding

Gezien het feit dat Scarlet Witch in de strips trouwt en vervolgens 'kinderen' krijgt met Vision, denken we dat het logisch is om ons voor te stellen dat ze de dochter van Ultron is. Dat gezegd hebbende, we zouden zeker nooit op het idee zijn gekomen zoals xxiiCoko deed, ook al volgden Quicksilver en Scarlet Witch deze Android-schurk een tijdje in Avengers: Age of Ultron.

14 Nanihoo's Loki

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om het idee dat Loki een vader is, zoals Nanihoo zich voorstelde toen hij dit beeld tekende, hopen we dat hij niet in de voetsporen van anderen treedt. De god van het onheil had tenslotte geen relatie met zijn biologische vader, Laufey, en zijn adoptievader, Odin, liet Loki weten dat hij veel te vaak de voorkeur gaf aan Thor.

13 rizurin's Yondu

Afbeelding
Afbeelding

Als je het ons vraagt, Yondu's begrafenis tijdens Guardians of the Galaxy Vol. 2 is een van de meest tranentrekkende momenten in de MCU. Om die reden is Rizurins tekening van Yondu met Star-Lord in zijn armen bijzonder hartverwarmend voor ons. Bovendien doet dit beeld ons denken aan de keren dat onze eigen ouders ons naar bed droegen nadat we in slaap waren gevallen, wat een heel mooie herinnering is.

12 Christasyd's Wolverine

Afbeelding
Afbeelding

Zoals veel filmfans ontdekten toen ze voor het eerst naar Logan uit 2017 keken, heeft Wolverine een kloon die hij ziet als een soort dochter genaamd Laura A. K. A. X-23. Wat ze zich misschien niet realiseren, is dat hij in de strips ook een gemene zoon heeft met de naam Daken. Met alle drie de personages die bekend staan om hun brutaliteit, is het erg leuk om ze in deze Chrsitasyd-tekening te zien als je typische cartoonfamilie.

11 Shango's Magneto

Afbeelding
Afbeelding

In de strips heeft Magneto veel gemuteerde volgers gehad die maar al te graag zijn bod wilden doen. Tijdens zijn vroege jaren werd onthuld dat twee van zijn volgelingen, Quicksilver en Scarlet Witch, zijn kinderen waren. Bovendien werd er op verschillende momenten sterk gesuggereerd dat Polaris, een andere mutant met magnetische krachten, zijn dochter was, hoewel uiteindelijk werd onthuld dat dit niet het geval was. Ondanks dat, gezien het feit dat Polaris jarenlang tegen Magneto opkeek, is het leuk om te zien dat ze is opgenomen in Shango's tekening van hem met zijn kinderen.

10 Kouett's Mystiek

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien Nightcrawler een van de aardigste helden in het hele Marvel-universum is, is het best interessant dat zijn moeder de X-Men-schurk Mystique is en zijn vader Azazel nog erger is. Je zou natuurlijk nooit weten hoe slecht Azazel en Mystique zijn als je naar Kouetts tekening kijkt, waarop ze allebei hun kind gelukkig omhelzen.

9 van pencilHead7's Thanos

Afbeelding
Afbeelding

Als de enige vermelding op deze lijst met een Marvel-ouder zonder dat hun "kinderen" aanwezig zijn, v alt de tekening van pencilHead7 van het grote kwaad van de MCU zeker op. Wat nog belangrijker is, deze afbeelding van de gekke titaan Thanos die trots een 1 Worst Dad-mok vasthoudt terwijl hij een Galaxy Times-krant leest, heeft ons in de steek.

8 Dragonarte's Spider-Man

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien Spider-Man al lang wordt beschouwd als een van de grappigste personages van Marvel, is het alleen maar logisch dat elk kind van hem zelf een beetje een klassenclown zou zijn. Dat gezegd hebbende, we vinden het geweldig dat Dragonarte zich voorstelde dat Spidey's kind niet alleen een verscheurd kind zou zijn tijdens zijn schooltijd, maar zich zelfs als een baby zou gedragen.

7 AEW's Wolverine

Afbeelding
Afbeelding

Zoals we eerder in deze lijst hebben besproken, heeft Wolverine twee kinderen waarmee hij biologisch verwant is. Wat we in die tijd echter nooit hebben vermeld, is dat hij door de jaren heen ook als een soort vaderfiguur heeft gediend voor verschillende jonge vrouwelijke mutanten. Hier afgebeeld met velen van hen, waaronder Jubilee, Shadowcat, Rogue en anderen, om ze allemaal samen te zien in de tekening van AEW is heerlijk.

6 Shango's Professor X

Afbeelding
Afbeelding

Zoals iedereen met zelfs maar een beetje kennis van de X-Men moet weten, heeft Professor X een lange geschiedenis in het huisvesten en onderwijzen van jonge mutanten. Hier afgebeeld in deze Shango-tekening naast Cyclops, Jean Grey, Beast, Iceman en Angel, het doet je nadenken over hoe het moet zijn geweest om deze kinderen op te nemen sinds ze zijn eerste vijf studenten waren.

5 Mangomangoj's Assortiment

Afbeelding
Afbeelding

Het is duidelijk een buitengewoon getalenteerde artiest, hier hebben we niet één, maar vier van Mangomangoj's tekeningen van Marvel-personages opnieuw bedacht als ouders of hun kinderen. Hoewel we al deze tekeningen leuk vinden, twijfelen we er niet aan dat die met Rocket Raccoon en Groot onze favoriet is, omdat ze zo schattig samen zijn.

4 Mike Roshuks Thanos

Afbeelding
Afbeelding

Gezien hoe raar Thanos 'relaties met zijn twee geadopteerde 'dochters' in de films zijn, is het volkomen logisch dat er meer dan één tekening van hem als ouder is die deze lijst waardig is. Als het gaat om Mike Roshuk's tekening van de Mad Titan, zit het boordevol hilarische details, waaronder het feit dat hij een verstoorde nevel negeert terwijl hij dol is op Gamora.

3 Shango's Nick Fury

Afbeelding
Afbeelding

Als laatste van de drie Shango-tekeningen die op deze lijst verschijnen, dachten we dat we het beste voor het laatst zouden bewaren. Hier afgebeeld met de originele zes Avengers uit de films, hoewel Nick Fury duidelijk bewegingloos is in deze afbeelding, is er iets aan de hand waardoor het lijkt alsof hij een pep in zijn stap heeft.

2 Dragonarte's ding

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel veel van de afbeeldingen uit deze lijst om verschillende redenen een glimlach op ons gezicht toveren, is deze Dragonarte-tekening van The Fantastic Four's Thing als vader degene die ons hardop aan het lachen maakte. De trotse ouder van wat een rotsblok lijkt te zijn, het is geweldig om The Thing hier zo gelukkig te zien kijken. Natuurlijk kunnen we ook de geschokte blik op het gezicht van de verpleegster in deze afbeelding niet negeren.

1 Stan Lee van Renography

Afbeelding
Afbeelding

Het spreekt voor zich dat Stan Lee geen Marvel-personage is. Dat gezegd hebbende, hij werd zo'n geliefd onderdeel van de Marvel-geschiedenis dat we denken dat hij op deze lijst thuishoort. Zo niet, dan zouden we kunnen doen alsof deze afbeelding een van de personages bevat die hij meedeed zoals in de Marvel-films. Afgezien daarvan kunnen we genieten van het zien van dit Renography-beeld van hem, omringd door veel van zijn grootste creaties en een paar Marvel-personages die hij hielp inspireren.

Aanbevolen: