Lady Gaga bedacht deze iconische lijn in 'House of Gucci

Inhoudsopgave:

Lady Gaga bedacht deze iconische lijn in 'House of Gucci
Lady Gaga bedacht deze iconische lijn in 'House of Gucci
Anonim

Lady Gaga stak hart en ziel in haar rol voor House of Gucci. Ze sprak maandenlang met een Italiaans accent, nam nieuwe hobby's aan en reed zelfs langs de moordplaats van Maurizio Gucci.

De zangeres en Oscar-winnares nam haar rol serieus, en we hebben zojuist vernomen dat Gaga ook heeft bijgedragen aan de film met deze iconische regel die ze heeft geadverteerd!

Lady Gaga kwam met de lijn

Tijdens een première voor de door Ridley Scott geregisseerde film, vroeg Variety The Shallow-zangeres naar de oorsprong van 'Father, son, and House of Gucci', een van de iconische regels die ze feilloos in de trailer van de film aflevert.

"Heb je 'Vader, zoon, huis van Gucci' geadverteerd?" vroeg een woordvoerder van de publicatie aan de ster.

Gaga lachte en prees haar scenepartner Jared Leto voor het meespelen. Ze zei: "En Jared ontving het," en voegde eraan toe: "Ja, hij is een fantastische acteur."

Lady Gaga legde uit hoe ze de zin wilde laten bestaan, en verklaarde dat ze tijdens het filmen verschillende versies ervan in haar trailer oefende, de hele tijd.

"Ik zou het altijd in de trailer doen, 'Vader, zoon en House of Gucci, Vader, zoon en House of Gaga' de hele tijd," zei Gaga.

Ze ging verder en vertelde dat iets over de scène die ze met Leto filmde het paar het gevoel gaf dat het de juiste keuze was. Gaga prees ook de regisseur van de film, Ridley Scott, voor het opnemen van haar creativiteit en bijdrage in de film.

"Weet je, het is een bewijs van Ridley Scott als regisseur, want hij gebruikt de dingen, hij gebruikt de creativiteit, hij gebruikt de liefde", concludeerde ze.

House of Gucci is gebaseerd op de biografische roman The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed geschreven door Sara Gay Forden en richt zich op de dood van Maurizio Gucci, het voormalige hoofd van de luxe modehuis.

Gaga speelt Patrizia Reggiani, de vrouw van Maurizio. Ze was betrokken bij een proces met veel publiciteit over het inhuren van een huurmoordenaar om haar ex-man Maurizio Gucci te vermoorden en werd daarvoor veroordeeld tot 29 jaar gevangenisstraf.

Naast Lady Gaga spelen de filmsterren Adam Driver (Maurizio), Al Pacino (Aldo Gucci), Jared Leto (Paulo Gucci) en Salma Hayek (Giuseppina "Pina" Auriemma). De release staat gepland voor 24 november.

Aanbevolen: