90 Day Fiance: Rangschikking van de 20 meest aantrekkelijke vrouwen op de show

Inhoudsopgave:

90 Day Fiance: Rangschikking van de 20 meest aantrekkelijke vrouwen op de show
90 Day Fiance: Rangschikking van de 20 meest aantrekkelijke vrouwen op de show
Anonim

Seizoen 7 van 90 Day Fiance is net begonnen en het lijkt erop dat er geen einde in zicht is voor deze populaire show. Voor degenen die er niet veel vanaf weten, de show is gebaseerd op langeafstandsrelaties tussen mensen uit Amerika en andere landen. In de show komen de aspirant-paren samen en hebben ze slechts 90 dagen om te beslissen of de verkering moet worden afgesloten met een huwelijk.

We hebben besloten om de eerste 6 seizoenen van de show door te nemen en te rangschikken wie volgens ons de meest aantrekkelijke vrouwen zijn om te verschijnen. Natuurlijk heeft liefde en huwelijk veel meer te maken dan hoe lekker een vrouw is, maar hey, een knappe vrouw hebben kan zeker geen kwaad.

Hier zijn de meest aantrekkelijke 20 vrouwen die ooit op 90 Day Fiance zijn verschenen. Dit is slechts onze mening, de jouwe kan verschillen en zal waarschijnlijk ook zo zijn.

20 Annie Suwan - Seizoen 5

David Toborowsky ontmoette Annie Suwan in een bar toen hij in Thailand woonde. Op het moment van de show was hij 48 en zij 24. Hoewel David een hele reeks problemen had, waaronder een drankprobleem en een gebrek aan geld, trouwden de twee uiteindelijk.

19 Chelsea Macek - Seizoen 2

Adorable Chelsea en Yamir Castillo ontmoetten elkaar toen ze vrijwilligerswerk deed in zijn geboorteland Nicaragua. Yamir zat in een boyband in zijn thuisland, maar verhuisde naar Amerika om het met Chelsea uit te proberen. De twee waren getrouwd, maar hebben sindsdien een scheiding aangevraagd.

18 Aziza Eloshway - Seizoen 1

Aziza komt uit Rusland en Mike Eloshway komt uit Cleveland, Ohio. De twee ontmoetten elkaar op een website en waren eerst gewoon vrienden, maar daarna werd hun relatie serieuzer. De twee trouwden. Zoals je op de foto kunt zien, ziet ze er net iets beter uit dan hij.

17 Kirlyam Cox - Seizoen 1

Kirlyam is een van de vele mooie vrouwen uit Brazilië. Ze ontmoette haar man, Alan Cox uit Los Angeles, toen hij op mormoonse missie was naar haar geboortestad. Op een gegeven moment wilde ze model worden, maar daar had hij geen zin in. De twee zijn getrouwd en hebben een kind.

16 Noon Boonma - Seizoen 3

Noon is helemaal schattig en komt uit Thailand. Ze ontmoette Kyle Huckabee toen hij onderzoek deed voor een reis naar haar thuisland. De twee zijn uiteindelijk getrouwd in een boeddhistische tempel en zijn nog steeds getrouwd, hoewel Kyle's moeder de bruiloft niet bijwoonde.

15Amy Frishmuth - Seizoen 2

Amy komt uit Zuid-Afrika, ze ontmoette Danny Frishmuth terwijl de twee op Bijbelstudiereis waren. Ze is zeker hot genoeg om deze lijst te maken. Ze werden verliefd en trouwden, hoewel Danny's vader er tegen was omdat Amy niet blank is. Ze zijn vandaag nog steeds getrouwd.

14 Leida Margaretha Cohen - Seizoen 6

Nu, deze twee zien er gewoon niet goed uit bij elkaar. Leida is zo schattig en Eric Rosenbrook helemaal niet. Ze kwam oorspronkelijk uit Indonesië en de twee ontmoetten elkaar op een datingsite. Hoewel ze naar Amerika verhuisde om bij Eric te zijn, ging het niet goed, op een gegeven moment belde ze de politie vanwege een beschuldiging van duistere dingen die thuis plaatsvonden door toedoen van Eric.

13 Evelyn Cormier - Seizoen 5

Evelyn is gewoon een totale pop. Ze ontmoette David Vázquez Zermeño, die uit Spanje komt, toen hij de Facebook-pagina van haar band zag. De twee waren allebei maagd toen ze elkaar ontmoetten, David was 27 en zij 18. Ze trouwden en wonen samen in New Hampshire.

12 Nikki Shoemaker - Seizoen 3

Nikki is helemaal hot. Ze was pas 19 toen ze Mark ontmoette, die 58 jaar oud is. We weten dat je kunt rekenen, maar ja, hij is bijna 40 jaar ouder dan zij. Zijn kinderen zijn zelfs ouder dan zij. De twee zijn uiteindelijk getrouwd. Deze hele relatie is één grote facepalm.

11 Cassia Tavares - Seizoen 2

Cassia is nog een andere aantrekkelijke vrouw op deze lijst. Ze komt uit Brazilië, zij en Jason Hitch hebben elkaar online ontmoet en zijn uiteindelijk getrouwd. Kort daarna kwam hij in de problemen met de politie en als gevolg daarvan scheidden de twee. Wie had ooit gedacht dat dit niet zou zijn gelukt?

10 Olga Koshimbetova-Seizoen 6

Olga is een absolute pop die zeker zo hoog op de lijst thuishoort. Olga ontmoette haar vriend Steven Frend toen ze voor de zomer in de Verenigde Staten verbleef. De twee hebben nu samen een baby gekregen en het lijkt een goede gok om bij elkaar te blijven.

9 Aika Batterson - Seizoen 5

Aika is een rookshow uit de Filipijnen. Zij en Josh Batterson leken weinig kans te maken vanwege het feit dat ze kinderen wil en hij weigerde zijn vasectomie ongedaan te maken. Toch hebben de twee uiteindelijk de knoop doorgehakt en lijken ze in elkaar te passen.

8 Daya De Arce - Seizoen 2

Vanaf dit punt gaan de vrouwen uit de show naar onze mening een tandje hoger op het gebied van looks. Daya komt uit de Filipijnen, zij en Brett Otto hebben elkaar leren kennen op een online datingservice. De twee zijn getrouwd en hebben een kind, hoewel Bretts moeder de bruiloft niet bijwoonde.

7 Chantel Everett - Seizoen 4

Chantel is een knock-out. Ze komt uit Atlanta en ontmoette Pedro tijdens een reis naar de Dominicaanse Republiek. Er was veel drama tijdens hun verloving, maar de twee trouwden wel. Er is een spin-off serie met de bruid en bruidegom genaamd The Family Chantel.

6 Fernanda Flores - Seizoen 6

Fernanda is een absolute schoonheid uit Mexico. Ze was 19 toen ze Jonathan Rivera ontmoette, die 32 was toen hij op vakantie was in Mexico. Goed bezig Jonatan. Ze waren getrouwd maar gingen toen uit elkaar. Sterker nog, hij annuleerde Fernanda's groene kaart papierwerk, Slechte job Jonathan,

5Larissa Dos Santos Lima - Seizoen 6

Oké. Ernstig? Larissa komt uit Brazilië en is veel heter dan Colt Johnson. Ze leerden elkaar kennen op een online datingsite. Colt woonde toen bij zijn moeder. Ze waren getrouwd, maar het duurde maar drie maanden. Larissa werd zelfs door de politie aangeklaagd. Ze heeft onlangs op Instagram aangekondigd dat ze een nieuwe ziet.

4Loren Goldstone - Seizoen 3

Loren is een natuurlijke schoonheid. Ze komt oorspronkelijk uit Israël, terwijl Alexei uit New York City komt. De twee trouwden. In feite waren ze twee keer getrouwd, zowel in de Verenigde Staten als in Israël. Deze twee zien eruit alsof ze het gaan halen, ze hebben zojuist aangekondigd dat Loren zwanger is.

3 Anfisa Arkhipchenko - Seizoen 4

Anfisa geeft een nieuwe betekenis aan de term 'Brick House'. Ze komt uit Rusland en ontmoette Jorge Nava toen hij contact met haar opnam nadat hij haar foto's online had gezien. Ze is behoorlijk open geweest over hoe ze wil dat hij voor haar zorgt en dingen voor haar koopt. Ze zijn getrouwd, maar Jorge is onlangs veroordeeld tot een paar jaar gevangenisstraf.

2 Ashley Martson - Seizoen 6

Ashley is een prachtige blondine met een rond lichaam. Ze ontmoette Jay Smith toen ze op vakantie was in Jamacia. Zij was 33 en hij was toen 20. Ze waren getrouwd, maar kort daarna ontdekte ze dat hij een account had aangemaakt op Tinder. Ze vroeg om echtscheiding, maar veranderde van gedachten.

1 Paola Mayfield - Seizoen 1

Paulo is naar onze mening de winnaar van deze lijst. Ze ontmoette Russ Mayfield toen hij een werkopdracht had in haar geboorteland Columbia. De twee trouwden uiteindelijk, maar er was wat conflict over de schrale kleding die ze draagt tijdens het modelleren. Stop met klagen Russ.

Aanbevolen: