Rangschikking van de top 15 legendarische Pokémon van minst tot meest krachtig

Inhoudsopgave:

Rangschikking van de top 15 legendarische Pokémon van minst tot meest krachtig
Rangschikking van de top 15 legendarische Pokémon van minst tot meest krachtig
Anonim

De Pokémon-serie bevatte vanaf het begin letterlijk honderden verbazingwekkende wezens, maar in de loop der jaren heeft het een werkelijk verbluffende hoeveelheid Pokémon verzameld die nu de 1.000 nadert. Het was vermakelijk om te zien hoe de franchise is in de loop der jaren geëvolueerd en veranderd, maar een element dat vanaf de eerste games aanwezig was, is de toevoeging van zeldzame, legendarische Pokémon.

Legendarische Pokémon zijn altijd bijzonder sterk geweest, maar bij elke nieuwe game moet de serie nieuwe legendarische wezens bevatten die op de een of andere manier nog krachtiger of extremer zijn dan wat er eerder is gebeurd. Dit proces heeft geresulteerd in een aantal Pokémon die echt ongelooflijk zijn in termen van hun capaciteiten. Het was opwindend dat Pokémon-spellen in deze categorie helemaal niet zijn toegegeven en elke nieuwe legendarische is op een andere manier nog steeds uitzonderlijk.

15 Mewtwo is het product van wetenschappelijke manipulatie

Afbeelding
Afbeelding

Mewtwo is een van de zwaarste slagmensen uit de eerste generatie Pokémon-spellen. Hij is zeker een uitbijter onder Pokémon omdat hij is veranderd en het product is van genetische manipulatie. Dit maakt hem ongelooflijk krachtig, maar ook een beetje te intelligent voor zijn eigen bestwil en in staat om de benarde situatie van zijn superioriteitscomplex te realiseren.

14 Ho-oh kan leven schenken en verdoven met zijn schoonheid

Afbeelding
Afbeelding

Ho-oh was zo'n verbluffende Pokémon toen de tweede generatie van de games toesloeg. Zowel het als Lugia zijn krachtige vogel-Pokémon waardoor het originele legendarische trio op grappen lijkt. De grote aantrekkingskracht van Ho-oh is dat hij het vermogen heeft om leven te schenken, maar het is in een beperkte capaciteit en de Pokémon heeft geen volledige controle over de krachtige vaardigheid.

13 Xerneas heeft de eeuwige kracht van het leven

Afbeelding
Afbeelding

Xerneas komt uit Pokémon X en Y en hij is eigenlijk gewoon een krachtigere versie van Ho-oh. Xerneas is een legendarische die naar verluidt de ongelooflijke kracht heeft om leven te schenken wanneer het maar wil, zonder dat er een limiet aan is. Xerneas verliest echter enige impact, omdat hij als onderdeel van zijn verdedigingsmechanisme 1000 jaar als een boom overwintert.

12 Yveltal zal de levenskracht van de planeet zuigen

Afbeelding
Afbeelding

Zoveel van de legendarische Pokémon in de serie vertegenwoordigen een zekere dualiteit omdat ze de yin en yang voor elkaar zijn. Xerneas kan moeiteloos voor leven zorgen, maar Yveltal is daar de instroom van en is een Pokémon die leven steelt. Als Yveltal dus in zijn 1000-jarige sluimering gaat, neemt het alle levensenergie die het gebied omringt in beslag.

11 Zygarde is een slangachtige zalf voor de planeet

Afbeelding
Afbeelding

Zygarde is een legendarische Pokémon die op een slang lijkt en wordt bijna gezien als een veiligheidsmaatregel voor de andere legendarische Pokémon, Xerneas en Yveltal. Wat Zygarde uniek maakt, is dat het een Pokémon is die zich in vijf verschillende vormen kan vermommen. Zygarde's ultieme complete vorm komt alleen samen in extreme omstandigheden wanneer de planeet wordt bedreigd, maar het wordt op hun beurt sterker dan Yveltal en Xerneas.

10 Zekrom/Reshiram kan de atmosfeer van de planeet vervormen

Afbeelding
Afbeelding

De Unova-regio van de Pokémon-spellen speelt met enkele krachtige draken-Pokémon en Zekrom en Reshiram zijn broers en zussen die het grootste deel van het 'Tao Trio' van het gebied uitmaken. Denk aan het legendarische trio van Generation 1, maar deze keer zijn het draken in plaats van vogels. Zekrom is een meester in bliksem en Reshiram beheerst het vuur. Ze zijn echter zo sterk dat hun vaardigheden de atmosfeer en de fysica van de planeet onherroepelijk veranderen. zijn meer doemsdagwapens dan Pokémon.

9 Necrozma is pure, ongebreidelde energie

Afbeelding
Afbeelding

Necrozma komt van generatie 7 van de Pokémon-spellen en hij is een kampioen van lichtenergie. Hoewel de Pokémon niet conventioneel evolueert, kan hij samensmelten met andere Pokémon om drie krachtige vormen aan te nemen. Ultra Necrozma wordt gezien als de ware vorm van Necrozma en in deze staat is de Pokémon eigenlijk pure lichtenergie. Het genereert een temperatuur van meer dan 10.000 graden Fahrenheit en alles wat het aanraakt zal smelten. Bovendien kan het laserstralen lanceren die meer dan 18 mijl lang zijn.

8 Rayquaza controleert de ozon en de lucht

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn tal van krachtige legendarische draken-Pokémon die er zijn, maar Rayquaza onderscheidt zich door zijn heerschappij over de ozon en atmosfeer van de planeet. De Pokémon brengt het grootste deel van zijn tijd door in de hogere atmosfeer van de planeet en heeft ook geen problemen in de ruimte. De Pokémon heeft ook op een belangrijke manier zijn weg gevonden naar de Super Smash Bros.-franchise.

7 Giratina kan verschuiven tussen dimensies

Afbeelding
Afbeelding

Giratina is een krachtige, agressieve mix van geesten en draken en fungeert als de impopulaire metgezel van Dialga en Palkia. Waar ze tijd en ruimte beheersen, manipuleert Giratina antimaterie en kan ze tussen totaal verschillende dimensies bewegen, wat een heel ander soort realiteitsmanipulatie is. Het kan zelfs Pokémon achterlaten in het hiernamaals.

6 Groudon is een heethoofdige krijger

Afbeelding
Afbeelding

Groudon vertegenwoordigt een derde van Pokémon's legendarische "weertrio", waarbij Groudon de Pokémon is die uit het vuurrijk trekt, met name vulkanen. De grillen van Groudon kunnen ervoor zorgen dat vulkanen over de hele wereld uitbarsten en het weer drastisch veranderen. Bovendien, wanneer Groudon zijn capaciteiten combineert met Kyogre, kunnen ze nieuwe landmassa's creëren, waardoor de samenstelling van de wereld permanent verandert.

5 Kyogre is de meester van het wereldwater

Afbeelding
Afbeelding

Kyogre is een beetje het tegenovergestelde van Groudon en waar de laatste vulkanen controleert, is Kyogre de meester van de oceaan. Beiden zijn ongelooflijk krachtig, maar aangezien de aarde voor het grootste deel uit water bestaat, is er echt niets dat Kyogre ervan weerhoudt de planeet te laten overstromen als het ooit zo voelt.

4 Celebi's krachten maken het in wezen onsterfelijk

Afbeelding
Afbeelding

De Pokémon-franchise piekte enigszins vroeg met de kracht van enkele van zijn legendarische. Celebi ziet er misschien niet uit als de krachtigste of meest agressieve Pokémon, maar hij heeft het vermogen om niet alleen door de tijd te reizen, maar zichzelf ook te doen herleven vanaf elk punt in een bepaalde tijdlijn. In dit opzicht is Celebi in wezen onsterfelijk en dus hoewel het kan worden verslagen door sterkere vijanden, zal het altijd terugkomen.

3 Palkia is zelf de heerser van de ruimte

Afbeelding
Afbeelding

Het is één ding als legendarische Pokémon de elementen van de planeet besturen, maar als het gaat om Pokémon zoals Palkia en Dialga, gaan ze zelfs verder dan de planeet en beheersen ze dingen als ruimte en tijd. In de overlevering van Pokémon wordt Palkia gezien als de heerser en schepper van het hele weefsel van de ruimte zelf. Het kan zelfs de ruimte naar eigen goeddunken veranderen en vervormen.

2 Dialga kan de tijd naar believen beheersen

Afbeelding
Afbeelding

Dialga is de krachtige broer van Palkia en waar Palkia de ruimte bestuurt, kan Dialga de tijd manipuleren. Dialga kan de tijd bevriezen, vertragen of versnellen om zijn vijanden te decimeren, wat een slechte manier is om alles bij elkaar te zoeken. Dialga is zo'n krachtige Pokémon dat alleen zijn gebrul de structuur van de tijd kan vervormen.

1 Arceus is in feite het equivalent van het Pokémon-universum aan God

Afbeelding
Afbeelding

Het is een interessante keuze voor de serie, maar Arceus wordt gepositioneerd als de krachtigste van de krachtige legendarische Pokémon. Hij is een entiteit die alles in het Pokémon-universum heeft gecreëerd, inclusief de meesters van tijd en ruimte, Dialga en Palkia. Hij komt het dichtst in de buurt van een soort godheid-achtige maker, maar Arceus is zo hoog als maar kan.

Aanbevolen: