20 Aantrekkelijke foto's van de GoT-vrouwen (uit kostuum)

Inhoudsopgave:

20 Aantrekkelijke foto's van de GoT-vrouwen (uit kostuum)
20 Aantrekkelijke foto's van de GoT-vrouwen (uit kostuum)
Anonim

Een van de geweldige dingen van de populaire HBO-televisieserie Game of Thrones is hoe groot de cast is. Er is een grote verscheidenheid aan personages waar kijkers mee kunnen sympathiseren, een hekel aan hebben en zich mee kunnen identificeren. Wat Game of Thrones nog cooler maakt, is dat er ook genoeg interessante vrouwelijke personages zijn die mensen kunnen volgen. Fans van de serie zouden achter Sansa Stark, Daenerys Targaryen of Margaery Tyrell kunnen staan.

Aangezien Game of Thrones een fantasieserie is, zijn deze geliefde personages vaak gekleed in fantastische outfits en harnassen. Als zodanig ben je misschien nieuwsgierig naar hoe ze eruit zien zonder de attributen van een korrelig fantasiedrama om hen heen. Lees verder als je wilt zien hoe deze ongelooflijk mooie Game of Thrones-actrices eruit zien als ze niet in kostuum zijn.

20 Margaery Tyrell

Het personage van Margaery Tyrell wordt gespeeld door actrice Natalie Dormer. Dormer verscheen ook in de televisieserie The Tudors, en ze had een rol in The Hunger Games: Mockingjay. Haar notenbruine lokken als Margaery kunnen gemakkelijk worden vervangen door haar huidige blonde kleuring.

19 Ygritte

Ygritte stal zowel ons hart als het hart van Jon Snow. Deze ontembare en vrije wildling werd gespeeld door actrice Rose Leslie. Gek genoeg trouwde Leslie uiteindelijk met Kit Harington, de acteur achter het zwijgzame gezicht van Jon Snow. Ze ontmoetten elkaar tijdens de show en de rest is geschiedenis.

18 Cersei Lannister

Niemand is zo woest als Cersei Lannister. De moeite die ze doet om haar kinderen te beschermen en de rampen die ze bezoekt in Kings Landing voor haar eigen wraakgevoelens zijn van een heel ander niveau. Cersei wordt gespeeld door Lena Headey, een geweldige actrice die in films als 300 en Dredd heeft gespeeld. Ze heeft ervoor gezorgd dat we Cersei in gelijke mate liefhebben en haten.

17 Osha

Net als Ygritte is Osha een wildling uit het verre noorden achter de Muur. Ze raakt bevriend met de jonge Stark-kinderen en komt aan haar einde terwijl ze zich een weg probeert te banen uit een lastige situatie. Ze wordt gespeeld door Natalia Tena, die ook Nymphadora Tonks speelde in de Harry Potter-franchise.

16 Daenerys Targaryen

Wat Daenerys Targaryen ook deed in het laatste seizoen van Game of Thrones, er zijn genoeg fans die haar felheid en kracht waarderen voorafgaand aan deze waanzin van seizoen 8. Ze wordt gespeeld door de onstuitbare Emilia Clarke, die vaker lacht dan fronst, en eruitziet als de Moeder der Draken waarvan we weten dat ze is.

15 Talisa

Sommige mensen vergeven Talisa misschien niet, aangezien ze indirect verantwoordelijk is voor het trieste einde van een aantal Starks in het derde seizoen. Met de getalenteerde Oona Chaplin die deze vastberaden vrouw uit Volantis speelt, nemen we Robb Stark echter niet kwalijk dat hij haar verkoos boven een willekeurig Frey-meisje. We zouden willen dat het niet allemaal was geëindigd met een rode bruiloft.

14 Missandei

Wie kan Missandei, de goede vriend van Daenerys Targaryen van het eiland Naath, vergeten? Missandei, gespeeld door Nathalie Emmanuel, combineerde standvastigheid met zachte kalmte, wat haar de beste vertrouweling van de Drakenkoningin maakte. Bovendien kon niemand de titels van Daenerys op dezelfde manier opnoemen als Missandei.

13 Nymeria Zand

De laatste van de Sand Snakes op deze lijst, Nymeria Sand werd gespeeld door Jessica Henwick, die andere rollen heeft gekregen in series met grote fandoms. Ze was in Star Wars: The Force Awakens en in Iron Fist van Netflix. Henwick toont een talent voor het portretteren van sterke vrouwen die de weg weten met wapens.

12 Arya Stark

Arya Stark staat bekend om veel dingen. Ze is een ervaren zwaardvechter, een slimme moordenaar en niemand. Uiteindelijk was Arya een van de belangrijkste spelers in het spel der tronen omdat ze heel Westeros redt door de Nachtkoning te doden. Ze wordt gespeeld door de beeldschone Maisie Williams.

11 Obara Sand

Laat je niet misleiden door de aangename buitenkant van Keisha Castle-Hughes. Ze kan desnoods een felle krijger van Dorne spelen. Castle-Hughes speelt een van de Sand Snakes, Obara Sand. Zij en haar mede-halfzussen staan bekend als de zandslangen omdat ze allemaal kinderen zijn van Oberyn Martell.

10 Melisandre

Melisandre heeft je misschien helemaal gek gemaakt in Game of Thrones, met haar schaduwdemonenbaby's en haar voorliefde om mensen levend te verbranden, maar de actrice die haar speelt is lang niet zo sinister. Carice van Houten bracht subtiliteit en gratie in een personage dat anders misschien als een schurk zou zijn afgeschreven.

9 Shae

Shae wordt het best herinnerd als de verloren liefde van Tyrion Lannister. Ze was zijn geliefde voor een groot deel van de vroege seizoenen van Game of Thrones voordat hun liefde instortte. Hun relatiebreuk is niet een die ooit zou moeten worden herhaald door echte koppels. We zullen ons echter altijd de humor herinneren die actrice Sibel Kekilli in de rol bracht.

8 Sansa Stark

Van zeurderige tiener tot de ijzige koningin in het noorden, Sophie Turner speelde Sansa Stark op haar best en op haar slechtst. Het was met veel stijl en talent dat Turner ons zowel geïrriteerd als onder de indruk maakte van het jonge Stark-meisje. Met lef en vastberadenheid was Sansa Stark een van de weinige personages die een happy end zag in Game of Thrones.

7 Gilly

Gilly begon Game of Thrones als de belegerde dochter van de wildling Craster. Haar wilskracht en focus om haar zoon een beter leven te geven, zorgden ervoor dat ze de gebeurtenissen van Game of Thrones overleefde samen met de lieve Samwell Tarly. Gilly wordt gespeeld door de fenomenale Hannah Murray.

6 Yara Greyjoy

Yara Greyjoy's intensiteit en fantastische leiderschapskwaliteiten werden tot leven gebracht door actrice Gemma Whelan. Zonder Whelan zouden we waarschijnlijk niet hebben getuigd van Yara's onverbiddelijke moed, vindingrijkheid en loyaliteit aan haar broer. Yara Greyjoy kan ook beweren een van de overgebleven personages te zijn in het laatste seizoen van G ame of Thrones.

5 Brienne Of Tarth

Brienne van Tarth is een van de weinige personages die het einde van de serie heeft gehaald en diende als onderdeel van de Queensguard to Bran the Broken. Ze wordt gespeeld door de duizelingwekkend lange Gwendoline Christie. Christie portretteerde Brienne in een verbazingwekkende weergave van haar acteervermogen, en overtrof veel van haar medeacteurs.

4 Ros

Ros kwam tot een bijzonder verontrustend einde door toedoen van de sadistische koning Joffrey Baratheon. Maar voordat ze stierf, toonde Ros een zachte kennis van hoe de wereld werkte en een talent om zich er een weg doorheen te banen. Haar karakter werd naar onze schermen gebracht door Esmé Augusta Bianco.

3 Ellaria Sand

Ellaria Sands wreedheid werd alleen geëvenaard door haar bereidheid om alles te doen wat nodig was om haar doelen te bereiken. Ze werd gespeeld door Indira Varma, en deze mooie actrice zorgde ervoor dat we Ellaria steunden, zelfs toen ze verantwoordelijk was voor het verpesten van Jamie Lannister's enige gelukkige vader-dochtermoment.

2 Myrcella Baratheon

Het voelt alsof we alleen de aardige vrouw hebben leren kennen die Myrcella Baratheon zou zijn geworden voordat ze van ons werd weggenomen. De latere actrice die Myrcella in haar tienerjaren speelde, was Nell Tiger Free, en haar acteerprestaties werden goed gebruikt om fans in vervoering te brengen voor een personage met wie we niet veel tijd hadden doorgebracht.

1 Tyene Sand

Het uiteindelijke lot van Tyene Sand heeft een bittere steen in onze maag achtergelaten. Vergiftigd door koningin Cersei en gedwongen om tot haar dood naast haar moeder in ketens te staan, hebben we Tyene's laatste momenten nooit gezien. Gelukkig heeft de actrice die Tyene speelt, Rosabell Laurenti Sellers, geen echte tegenstander zoals Cersei.

Aanbevolen: