Reality TV: 20 foto's achter de schermen die we niet kunnen zien

Inhoudsopgave:

Reality TV: 20 foto's achter de schermen die we niet kunnen zien
Reality TV: 20 foto's achter de schermen die we niet kunnen zien
Anonim

In de afgelopen decennia zijn zogenaamde 'reality'-tv-programma's een televisiesensatie geworden. In feite hebben de netwerken ooit hun scriptprogramma's op een laag pitje gezet om meer van deze shows te produceren. Hoe vermakelijk 'reality'-tv ook kan zijn, de waarheid is dat de meeste kijkers maar al te goed weten dat deze shows niet zijn wat ze lijken te zijn.

Natuurlijk, zelfs als je weet dat 'realiteit'-tv-programma's veel meer opgezet zijn dan ze lijken te zijn, kan het vrij eenvoudig zijn om dat feit te negeren terwijl je ze bekijkt. Aan de andere kant zijn er bepaalde foto's van 'reality'-shows die worden geproduceerd die het verhaal dat ze proberen te presenteren volledig vernietigen. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst van 20 "reality" tv-foto's van achter de schermen te gaan die we niet kunnen negeren.

20 Rode loper

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens elke aflevering van American Ninja Warrior proberen ze te doen alsof de show live is gefilmd. Immers, wanneer de show terugkeert van commercials, zenden ze beelden uit van atleten die het parcours lopen waarvan ze beweren dat het tijdens de pauze is gebeurd. Aan de andere kant bewijst deze foto van verschillende ANW-atleten die de vertoning van de seizoensfinale van 2016 bijwonen, dat de show vooraf is opgenomen.

19 Survivor's Crew Village

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks het feit dat we altijd hebben aangenomen dat de bemanningsleden van Survivor beter leven dan de cast van de show, terwijl elk seizoen wordt gefilmd, is deze foto van hun eetgedeelte nog steeds opmerkelijk. We hadden ons tenslotte niet voorgesteld dat ze in een klein dorp zouden rondhangen met fietsen waarop ze kunnen rijden en wat lijkt op veel woningen in de omgeving.

18 Snoepjes die rondslingeren

Afbeelding
Afbeelding

Als je ooit hebt geluisterd naar Dancing with the Stars-deelnemers die praten over hun ervaring met de show, praten ze bijna altijd over hoe moeilijk en intens deelname aan de competitie is. Toch hebben we hier een foto van Katherine Jenkins die rondslingert met wat lijkt op snoepjes op de vloer tijdens haar tijd in de show.

17 Big Brother House

Afbeelding
Afbeelding

Gezien het feit dat de productiewaarden van Big Brother zo hoog zijn en de buitenkant van het huis er zo strak uitziet op de show, hebben we altijd gedacht dat het omringd zou zijn door veel high-end eigendom. Afgaande op deze foto van het huis dat van bovenaf is genomen, lijkt het echter in het midden van nergens te zijn gebouwd en er is heel weinig omheen te doen.

16 Uitv altijd

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien America's Got Talent op dit moment al vele seizoenen in de lucht is, is het logisch dat de sterren van de show gewend zijn om voor een menigte te zitten. We hebben er echter nooit echt over nagedacht hoe het voor hen zou zijn om tijdens de downtime voor zoveel mensen rond te hangen, en dat is wat er in deze afbeelding gebeurt.

15 Verbroedering

Afbeelding
Afbeelding

In de loop der jaren is er veel gepraat over Storage Wars-producenten die hun show interessanter maken door dure items in de kluisjes te stoppen voordat het filmen begint. Toch zou je denken dat de sterren van de show zouden proberen te doen alsof de veilingmeesters in ieder geval proberen onpartijdig te blijven. Met dat in gedachten lijkt deze foto van veilingmeester Laura Dotson die rondhangt met vaste koper Mary Padian enorm onprofessioneel.

14 Gezinsvakantie

Afbeelding
Afbeelding

Sinds Keeping Up with the Kardashians in 2007 een sensatie werd, heeft deze familie een fortuin verdiend. Gezien al het geld dat de Kardashians en Jenners hebben verdiend als tv-sterren en het feit dat ze zich hebben aangemeld om in de show te schitteren, is het moeilijk om medelijden met hen te hebben. Maar als je deze foto ziet van een deel van de clan die schijnbaar op een familievakantie is, omringd door camera's en zonder een greintje privacy, illustreert het hoe frustrerend het kan zijn om een 'reality'-ster te zijn.

13 Karaoke

Afbeelding
Afbeelding

Zeker, een show met een enthousiaste schare fans, Married at First Sight kan een behoorlijk intense show zijn. Zo worden de recepties van het paar vaker wel dan niet gepresenteerd alsof ze behoorlijk gespannen zijn. Aan de andere kant van het spectrum staat op deze foto van de receptie van een Australisch Married at First Sight-paar de vader van de bruid die vrolijk karaoke zingt.

12 Gemiddelde ruimte

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Love Island een internationale hit is geworden, grotendeels vanwege het hedonistische gedrag dat het kenmerkt, speelt de weelderige omgeving waarin de show lijkt te zijn gefilmd ook een rol in het succes. Deze foto van de set van de show bewijst echter dat de bemanning van Love Island fantastisch werk verricht door de dingen er prachtig uit te laten zien, aangezien de woonruimte zich in het midden bevindt van wat een gemiddeld stuk land lijkt te zijn.

11 Niet zo glamoureus

Afbeelding
Afbeelding

Traditioneel gezien beschouwen mensen het kopen van een trouwjurk als een vreugdevolle gebeurtenis. Om die reden is Say Yes to the Dress wereldwijd een televisiesensatie geworden. Ondanks hoe glamoureus Say Yes to the Dress lijkt, bevat deze foto van de Britse versie van de show een kerel die op de ladder staat en waarschijnlijk apparatuur vasthoudt die dat wegneemt.

10 Verlichtingsinstallatie

Afbeelding
Afbeelding

In tegenstelling tot de meeste van de grootste 'reality'-sterren, is de cast van Duck Dynasty helemaal niet luxueus en ze lijken er allemaal trots op te zijn dat ze zich kleden en vies worden bij elke beurt. Met dat in gedachten hebben we ons zeker nooit een Duck Dynasty-ster voorgesteld die tijdens een fotoshoot midden in een veld staat omringd door een lichtinstallatie.

9 Controle

Afbeelding
Afbeelding

Als je ooit "1984" van George Orwell hebt gelezen, weet je al dat de oorsprong van het Big Brother-concept is geworteld in het beheersen van de massa. Desondanks gaat Big Brother van tv veel meer over intern drama dan over de producenten van de show die de bewoners van het huis proberen te duwen. Dit beeld van lichten die aangeven welke deuren producenten in huis hebben geopend, maakt Big Brother echter een stuk machiavellistischer.

8 Snooki's arrestatie

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de begindagen van Jersey Shore stond de show bekend om twee belangrijke dingen, gevechten en drinken. Als gevolg hiervan werd Snooki tijdens het filmen van de show ooit gearresteerd voor openbare dronkenschap, wat een belangrijk plotpunt voor de serie werd. Dit beeld van een duidelijk dronken Snooki die naar een politieauto wordt geleid, lijkt echter veel zieliger dan alle beelden die de show bevatte. In feite zorgt dit beeld ervoor dat de producenten van Jersey Shore op zijn best nalatig lijken.

7 Afscherming

Afbeelding
Afbeelding

Bijna altijd een show die eindigde met een glimlach rondom, Extreme Makeover Home Edition deed het lijken alsof alle bewoners van de nieuw gebouwde huizen zich geen zorgen meer hoefden te maken over waar ze moesten wonen. Dit beeld van berichtgeving bewijst echter dat één EMHE-ontvanger werd afgeschermd. Helaas bleek dat verschillende mensen die een nieuw huis kregen van de Extreme Makeover Home Edition-crew dit om de een of andere reden kwijtraakten.

6 Leeg

Afbeelding
Afbeelding

We weten niet zeker of iedereen er zo over denkt, maar wanneer we afstemmen op een Real Housewives-show en de cast ruzie krijgt of in het openbaar vecht, blaast het ons weg. Zoals deze foto laat zien, zijn de producenten van Real Housewives echter misleidende kijkers omdat deze bijeenkomst van de sterren van Atlanta plaatsvond op een locatie die duidelijk was leeggemaakt om te filmen.

5 Marronen

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de opening van vele Survivor-seizoenen werd de cast van de show per schip dicht bij hun nieuwe eilandhuizen gebracht om vervolgens gestrand te worden en achtergelaten om hun eigen weg naar hun woonruimtes te vinden. Hoewel dat moment al opmerkelijk genoeg was, is het verbijsterend om te beseffen dat de Survivors tijdens dit moment worden opgewacht door deze overweldigende massa cameramannen en fotografen.

4 Opslag

Afbeelding
Afbeelding

Absoluut, een show die beseft dat imago belangrijk is, niet alleen laat de Amerikaanse Nina Warrior ongelooflijke atleten zien die geweldige dingen doen, maar ze laten hun obstakels er ook cool uitzien. Om die reden hadden we nooit gedacht dat het meest herkenbare obstakel van de show, de verwrongen muur, op een parkeerplaats zou worden achtergelaten als ANW niet wordt gefilmd.

3 Privéstrand

Afbeelding
Afbeelding

Vanwege het feit dat The Bachelor een groep vrouwen laat zien die allemaal strijden om de genegenheid van één kerel, is het buitengewoon waardevol om tijd alleen te hebben met de ster van elk seizoen. Deze foto van een vrijgezellenpaar op een zogenaamde privé-date bewijst echter dat zelfs als het stel alleen zou moeten zijn, ze absoluut omringd zijn door mensen.

2 Porta-Potty

Afbeelding
Afbeelding

In tegenstelling tot de meeste afbeeldingen op deze lijst, doet deze foto van een porta-potje dat buiten het huis van Farrah Abraham is opgesteld, het niet lijken alsof Teen Mom overdreven nep is. In plaats daarvan, toen we eenmaal hoorden dat het porta-potje er is omdat Abraham de bemanning niet toestaat de badkamers in haar huis te gebruiken, maakt het ons alleen maar verdrietig voor de mensen die haar de hele tijd moeten filmen.

1 Foto Tijd

Afbeelding
Afbeelding

Telkens wanneer mensen afstemmen op een aflevering van The Amazing Race, lijkt het alsof deelnemen aan de serie een ongelooflijk intense ervaring is. Deze foto van twee deelnemers aan Amazing Race Canada die de tijd nemen om te blijven staan en een foto te laten maken met een grote glimlach op hun gezicht, ondermijnt dat idee.

Aanbevolen: